Şimdi Ara

40-45 bin arası 2010 ve üzeri modelde dizel otomotik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40-45 bin arası 2010 ve üzeri modelde dizel otomotik araç almam gerekiyor. kriterler;

1. 3 küçük çocuk olduğu için geniş ve bagaj hacmi yüksek.
    2. yakıt tüketimi konusunda üzmeyecek.
    3. yedek parça ve satışı üzmeyece.
    4. az sorunlu.

fluence ve caddy arasında kaldım. aslında caddy hem geniş hem vw olduğu için biraz daha cazip gibi duruyor ama onunda vergisi yüksek, heryıl muayenesi falan gerekiyor. birde konfor olarak pek iyi değil diye okudum forumlardan.
    fluence ise biraz daha dar ve şanzuman konusunda pek olumlu şeyler okumuyorum.
    kullanan arkadaşlar fikir beyan ederse sevinirim.

• 2012 Cruze 2.0 Dizel alınabilir.

Sahibinden.com/chevrolet-cruze-2.0-d?price_max=45000
  • Paranız güzel bence. 2012 filan iyi bir araç olabilir. Yengenin de fikri alınabilir. Caddy benim tercihim olmazdı. Renault incelenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

2012 Cruze 2.0 Dizel alınabilir.

hah geldi cruze öneren
  • quote:

Orijinalden alıntı: haeroglu

40-45 bin arası 2010 ve üzeri modelde dizel otomotik araç almam gerekiyor. kriterler;

4. az sorunlu.

fluence ve caddy arasında kaldım. aslında caddy hem geniş hem vw olduğu için biraz daha cazip gibi duruyor ama onunda vergisi yüksek, heryıl muayenesi falan gerekiyor. birde konfor olarak pek iyi değil diye okudum forumlardan.

Yaklaşık 1 ay kadar önce imzam da yazan Fluence i aldım. Aslında tercih ederken en büyük sebebim de DCI motora ve EDC otomatik vitese olan güvenim. Bagaj çok geniş, iç hacim yeterli, tüketim ve vites geçişleri de gayet başarılı. Şimdiye kadar eski aracıma göre biraz daha zayıf olan yol tutuşu ve ses sistemi dışında çok memnunum. Konforlu ve Türkiye şartlarına da çok uygun bir araç.

• Fluence şirket aracı, yerli malı diye tükaka ediliyor ama aslında F/P açısından hiç fena değil
    CVT ile EDC arasında neden o kadar fiyat farkı var bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

2012 Cruze 2.0 Dizel alınabilir.

Şu anki aracım chevrolette lacetti. Büyük konuşmayayım ama Allah bir daha nasip etmesin.
    tüplü araçta benzinliye biniyor gibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

quote:

Orijinalden alıntı: haeroglu

40-45 bin arası 2010 ve üzeri modelde dizel otomotik araç almam gerekiyor. kriterler;

4. az sorunlu.

Yaklaşık 1 ay kadar önce imzam da yazan Fluence i aldım. Aslında tercih ederken en büyük sebebim de DCI motora ve EDC otomatik vitese olan güvenim. Bagaj çok geniş, iç hacim yeterli, tüketim ve vites geçişleri de gayet başarılı. Şimdiye kadar eski aracıma göre biraz daha zayıf olan yol tutuşu ve ses sistemi dışında çok memnunum. Konforlu ve Türkiye şartlarına da çok uygun bir araç.

şanzuman konusunda şüphelerim var. şanzumandan memmun musunuz? bir de kaça aldığınızı sorabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Fluence şirket aracı, yerli malı diye tükaka ediliyor ama aslında F/P açısından hiç fena değil
    CVT ile EDC arasında neden o kadar fiyat farkı var bilen var mı?

bende merak ediyorum açıkçası?
  • Bu arada Cruze''un 2.0 MTV Yıllık Tutar: 2,626.00 ₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haeroglu H kullanıcısına yanıt
    Fluence genelde şirket arabası olarak kullanılıyor. Bu açıdan imajı çok kötü...
    Hemen hepsi dizel ve düz vites. 2.eli kesinlikle berbat olacak çünkü kimse kiralık/şirket arabası almak istemez.
    Ama otm.leri kolay kolay elemnlara vermiyorlar belki değer kaybetmez.

Bu arada size tavsiyem sadece dizelle sınırlamayın, ben de sizin gibi düşünüyordum ama lpg de çok hesaplı, güvenli değil falan hepsi hikaye.

• quote:

Bu arada Cruze''un 2.0 MTV Yıllık Tutar: 2,626.00 ₺

2012 model olanların bir alt vergi dilimine indi. MTV Yıllık Tutarı: 2.024,00 ₺. 2.0 Cruze'ların büyük çoğunluğu da 2012 modeldir.

60.000 Kilometre kadar 1.5 DCI EDC araç kullandım. Genel olarak memnundum. Az yakıyor ve performanslı yeterliydi.
  • haeroglu H kullanıcısına yanıt
    Şimdilik araçla ilgili bir sıkıntım yok, sadece şarj dinamosundan kaynaklanan bir ses problemi oldu, oda sanayide halledildi. Araç bana 42 bine mal oldu. Biraz daha temiz kazasız, boyasız olanlarına 44-45 bin istiyorlar.
  • sebastian vettel S kullanıcısına yanıt
    Doğru 4-6 ya girenler öyle.
    Benimki 1.6 2012, 709₺ çok koyduydu, 2000₺yı düşünemiyorum

• Adam geniş bagaj istiyorum 3 tane çocuk var diyor gelip lpg öneriyorsunuz.

Hocam size tavsiyem megane 3 1.5 dci sport tourer ya da fluence olacaktır. Şanzıman konusunda ne gibi bir sorun duydunuz? DSG şanzımanlar gibi 30-40.000 km'de yarıyolda bırakıp kavrama falan değiştirenler mi var? Sadece vites geçişlerinde bazen kararsızlık oluyor o kadar. Yakıtı da sizi üzmez. 5.5-6.0 arası yakarsınız en fazla. tabi çok basarsanız bilemem. Bu iki aracın da bagajı geniştir. Fluence'in ikinci eli daha iyidir. Yedek parça, usta sıkıntınız da olmaz. Yol tutuşu kötü laflarına takılmayın bu araçların. Neticede ralli yapmıyorsanız yol tutuşunu fazla zorlayacak hamlelere girmezseniz farketmezsiniz bile. Ayrıca esp ve asr falan filan var.

He yok ben çok daha güvenli, yol tutuşu daha iyi bir araba istiyorum diyorsanız ford mondeo 2.0 tdci trend'ler alınabilir. Ancak onlar da yakıt konusunda %20 civarı daha fazla yakar. Bir de vergisi 2000 cc vergisidir. Fluence'den daha konforlu ve geniş bir arabadır. Bagajı konusunda ise bir şey diyemem bana fluence'e göre daha dar geldi bagajı. Özellikle yükleme noktası biraz dar.

• maxMESA M kullanıcısına yanıt
    Ben de Civic var, simit lpgli. Stepne yerinde duruyor. bagaja büyük 4-5 bavul sığıyor.

Benim arabanın süspansiyonları iyi değil temiz asfalt istiyor Ama hafif bozuk yolda Fluence kullanınca yatıp kalkıp dua ettim benimkine. Direksiyon hissiz ayrıca.

Yanlış anlamayın ama kimse isteyerek Renault (ya da Fiat) almaz, şartlar onu gerektirir. Kaderimiz bu körolasıca memlekette.

Megane 3 s.tourer Fluence'dan daha iyi bir seçenek o bir gerçek.

• quote:

Ben de Civic var, simit lpgli. Stepne yerinde duruyor. bagaja büyük 4-5 bavul sığıyor.

Benim arabanın süspansiyonları iyi değil temiz asfalt istiyor Ama hafif bozuk yolda Fluence kullanınca yatıp kalkıp dua ettim benimkine. Direksiyon hissiz ayrıca.

Yanlış anlamayın ama kimse isteyerek Renault (ya da Fiat) almaz, şartlar onu gerektirir. Kaderimiz bu körolasıca memlekette.

Megane 3 s.tourer Fluence'dan daha iyi bir seçenek o bir gerçek.

Benim babamda da simit lpg var stepneyi de bagaja koydu. Siz sanırım lastik tamir kiti mi kullanıyorsunuz.

Bozuk yollarda falan fluence içine çok ses alıyor tabi. Ben de isteyerek fluence almadım ama şartlar bunu gerektirdiği için aldım. Gönül isterdiki honda accord alıp bineyim

Ama az yakıt, sorunsuz şanzıman, geniş iç hacim ve bagaj, uygun yedek parça deyince başka araba bulamadım.

• C4, megane

• maxMESA M kullanıcısına yanıt
    Uzun yola çıkınca stepneyi takıyorum.
    Ben de 6-7 ay önce evlenirken tanıdıktan aldım aracı ama öncesinde çok aradım tek amacım 2.elde değer kaybetmesindi. 19-20 krş yakınca bırakamadım ama Martta vericem mecbur borçlar yığıldı.
    Yine başlıycam aramaya deli tavuk gibi. içimden tek geçen fantezi araç ilk nesil Volvo S80, şu an iş gereği ilçede yaşamasam hiç düşünmem alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ogretmenden-temiz-bakimli-full-isvec-tanki-195084980/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.