Şimdi Ara

40-45 bin tl arası c sınıfı araç tavsiyesi Sıfır ibiza mı 2. el astra mı ? rapid spaceback te karar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bayramdan sonra kullandığım lacetti aracımı satacağım. Allah kısmet ederse üzerine biraz ekleyip 2010 model üzeri c sınıfı bir araç almak istiyorum.
    Şu anda bayram dolayısı ile fiyatlar aşırı şişik. Ekim sonuna doğru almayı planlıyorum. Bugün opel ve seat a gittim. Opel 1.6 Astra J edition araca 53800 fiyat verdi. Araç hoşuma gitti fakat fiyat beni aşıyor. Ardından seat a gittim. Leon a param yetmediği için ibiza baktım. Style paket 1.2 TSI ibiza 42800 fiyat verdiler ön konsol ve direksiyon tasarımı değişmiş direksiyon üzerinde tuşlar vs var açıkçası hoşuma gitti. Ancak arka tarafa oturduğumda bir hayli dar geldi arka kısım. Bende ikinci el astra lara yöneldim. 2014 model 10 bin km lerde 45 46 ya astra j editionlar var. Bide 308 tavsiye ediyorlar fakat hiç içine dahi binmediğim için pek emin olamıyorum araç konusunda. Yeni 308 değil 2011 12 olan kasalar. Konuyu çok uzatmayayım

Özetle 40-45 maksimum olmak üzere 2010 üzeri benzinli manuel araç bakıyorum. Aklımda 2014 ikinci el astra j edition var fakat sıfır km 1.2 tsi sıfır ibiza da hoşuma gitti. Başka tavsiye edeceğiniz araçlar var mıdır?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderAdam -- 28 Eylül 2015; 22:01:55 >

• Eski 308'ler C segmentin en büyük hacimli araçıdır benim tercih sebebin ilk başta o oldu Araba her anlamı ile büyük bir araç eğer söförlüğünüz iyi ise 308 alabilirsiniz acami iseniz zorlanabilirsiniz.
  • Seat a o parayı vereceğine düşük km astra al hem astra ya LPG de uyguluyabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Eski 308'ler C segmentin en büyük hacimli araçıdır benim tercih sebebin ilk başta o oldu Araba her anlamı ile büyük bir araç eğer söförlüğünüz iyi ise 308 alabilirsiniz acami iseniz zorlanabilirsiniz.

şöförlüğüm iyidir üstad yaklaşık 5 yıldır araç sürüyorum aktif olarak. Peki aracın iç mekan sessizliği konforu nasıldır?
  • 308 110 hdi araçım 2011 model sıfır aldım kullanmaktayım, fabrikada gelen lastiklerim continental idi ve araçın süspansiyonları o kadar ses yapıyor ki inanamazsın çukura girmeye korkuyordum, sonrasında michelin aldım ve Araç yüzde yüz değişti michelin ile konforu ve sesli süspansiyon ses yapmamya başladı araç her anlamda sert bir yapısı var,dizel motor sesi yok şu an çıkan yeni araçlar ile ses yalıtımı kafa kafaya gidiyor, hızlanmada araçın birinci vitesi çok isteksiz fakat iki ve üç vitesleri gayet iyi ivmeye getiriyor. Bu araçı sokak arasında kullanırken keyif almıyorsunuz fakat otoyol ve bölünmüş yolda araç anlamadığım şekilde değişiyor her sokak arasında peugeota kızıyorum ama yolunu bulunca akıp gitmesi özellikle güven vermesi etkiliyor, bu araçlar boşken daha hantal arkada üç kişi otursun bu araçın sınırı senin gidebildiğin hız yüksüz arka atma eğiminde gibi gidiyor, eski tip sistem olduğu için sanırım, araçın sert olmasının sebebi dört viraj cubuğuna sahip olması, bu sistemin biraz daha gelişmişi eski meshur civiclerde kullanılmakta 308 test edin dediklerimi anlayacaksınız.

Kendi çekmiş olduğum virajlardaki perfomansını bu videodan anlayabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=KqOb5FtmJrc&feature=autoshare

• Tabiki Astra

• Büyük bir iç hacim ihtiyacın yoksa sıfır Ibiza tabi ki daha mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    ne gibi artıları var astra ya göre. yanlış anlamayın muhalefet olmaktan ziyade çok fazla test imkanı bulamadığım için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

ne gibi artıları var astra ya göre. yanlış anlamayın muhalefet olmaktan ziyade çok fazla test imkanı bulamadığım için soruyorum.

yakıt haricinde bi espirisi yok
  • quote:

0 km olacak.
    Yakıt olarak baya fark var.
    Vergi avantajı var.
    Donanım olarak daha dolu.
    Ağırlık ve aktarmadan dolayı 1.2 TSI, 1.6 atmosferik'e göre daha atik olacaktır.

Eksileri ise :
    Kesinlikle Astra'ya göre çok kalitesiz.
    İç hacmi çok daha dar.
    Bagajı çok daha küçük.
    Yol tutuş ve konfor, Astra'nın yanında 0

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

0 km olacak.
    Vergi avantajı var.
    Ağırlık ve aktarmadan dolayı 1.2 TSI, 1.6 atmosferik'e göre daha atik olacaktır.

Eksileri ise :
    İç hacmi çok daha dar.
    Bagajı çok daha küçük.

Yok tekerleginde seat amblemi var

Yav he he

• Astra H CDTI kesinlikle fazla km yapmıyorsan astra j benzinli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayPatska

quote:

quote:

0 km olacak.
    Vergi avantajı var.

Eksileri ise :
    İç hacmi çok daha dar.
    Bagajı çok daha küçük.

Yav he he

Boş boş konuşacağına hangisi yanlış onu söyle onun üzerinden konuşalım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayPatska

quote:

quote:

0 km olacak.
    Vergi avantajı var.

Eksileri ise :
    İç hacmi çok daha dar.
    Bagajı çok daha küçük.

Yav he he

Boş boş konuşacağına hangisi yanlış onu söyle onun üzerinden konuşalım?

C sınıfı bir aracı , B sınıfı üstelik poloya göre bile daha ucuz altyapılı bir araçla karşılaştırıyorsun . Tek üstünlüğü 0 km olması ve 100 km de 10 lira daha az yakması .

1.2 İbiza ve astra ; gülerler adama . Profil fotoğrafından belli her şey . 1.2 tsi style leon ve astra karsilastirsan anlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexRide -- 21 Eylül 2015; 0:22:05 >

• konu güncel arkadaşlar başka önerilerinizi de alabilirim
  • Sıfır ibiza

• quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Sıfır ibiza

astra ya göre artıları nedir peki ?
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    hocam kasımda k kasa astra çıkacak. bende sizin gibi kararsız kalmıştım.astra mı diye çok düşündüm. ama 2.el almaktansa 0 herşeyini bildiğim araba almak daha mantıklı geldi. evet içi biraz daha kalitesiz olabilir ama motor az yakıyor , vergi avantajı var vs. yarın teslim alıcam ibizayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

hocam kasımda k kasa astra çıkacak. bende sizin gibi kararsız kalmıştım.astra mı diye çok düşündüm. ama 2.el almaktansa 0 herşeyini bildiğim araba almak daha mantıklı geldi. evet içi biraz daha kalitesiz olabilir ama motor az yakıyor , vergi avantajı var vs. yarın teslim alıcam ibizayı...

hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin aldıktan sonra görüşlerinizi paylaşırsanız benimle çok sevinirim. zaten benim almam ekim sonunu bulacaktır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Sıfır ibiza

astra ya göre artıları nedir peki ?

Sıfır olması.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.