Şimdi Ara

40-45 bin tl arası c sınıfı araç tavsiyesi Sıfır ibiza mı 2. el astra mı ? rapid spaceback te karar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    merhaba bugün avek e gittim sırasıyla ibiza 1.2 tsi style manuel 1.2 tsi style dsh leon ve skoda rapid spaceback dsg test ettim. Şöyle demeliyim ki millet boşuna vw fanlığı yapmıyor adamlar gerçekten çok iyi. Ki ikisi de vw nin yan markası olmasına rağmen 3 araçta birbirinden güzeldi. Rapid spaceback gerek konfor gerek donanım gerekse yalıtım olarak gerçekten harika geldi ne yalan söyleyeyim leon dan inip ona binmeme rağmen leon u aratmadı bana. Rapid spaceback için bütçemi zorlamaya çalışacağım
  • 45 bin tlye 308 alinir.Performans var yakitta cok iyi,ic hacmi genis varda var yani.Ic hacmini ufak saniyordum ama beni cok sasirtmisti ve bagajida hb bir arac bagajina gore devasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam rapid diyecektim gerek kalmamış.
  • hocam sıfır almaya karar verdim. 2011 civarları almaktansa 2015 sıfır alıp o sıfır araç tadını yaşamak istiyorum. muhtemelen tercihim de rapid spaceback olacak
  • Hocam ben geçen hafta 2014 1.2 TSİ camtavan spaceback aldım bugün işyerinde arkadaşlar başka araba alamadinmi v.s. diyordu sonra bir tur attılar ozellikle arka koltuktakiler arka kısmın ferahligina bayıldılar. Arabanın 1.2 olduğunu soylemesem kimse 1.2 olduğunu anlayamayacakti. Gerçektende performansı baya üst seviyede. Arkasaslarimda biri ciddi ciddi arabasini satip bu arabadan almayı düşünüyor.

• hocam hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Ben cam tavansız olanından alacağım Allah kısmet ederse. Kasım gibi fiyatlar düşer diye düşünüyorum ama acaba o zaman da ya araba kalmazsa bayilerde diye bi taraftanda endişeleniyorum :)
  • Aracı aldınız mı?

• etkinus kullanıcısına yanıt
    yok hocam henüz alamadım. şu seçimlerin bir geçmesini ve en azından kasım sonuna yaklaşmayı planlıyorum. bayilerin yıl sonu kampanyaları açısından. Ama bir taraftan da şöyle düşünüyorum 0 km boş bir astra almaktansa 2012-13 en azından sport donanım alayım. kafam hala çok karışık yani
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.