Şimdi Ara

40-45000 YTL araliginda arac tercihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet butce 40-45 arasi...dusunulen araclar...

1-Audi A3 Sportback 4 kapi olanlar Duz Vites
    1.6FSI motor 2006-2007

2-Volkswagen Passat Duz Vites
    1.6FSI motor buda 2006-2007

3-Peugeot 407 Duz Vites
    1.6 Dizel motor 2006-2007

4-Honda Accord Otomatik
    2.0 motor ama bunda duz vites yok ve ayrica bu paraya ancak 2004-2005 modelleri oluyor.

Vergi dezevantaji ve yakittan dolayi bu araci her ne kadar kafamdan atsamda yinede listede yer alsin istedim.

Bu dort aractan sizce hangisi alinmalidir yada bu fiyata bu araclar yerine baska bir marka-model onerebilirmisiniz?

• En mantıklısı 407 gözüküyor.Dizel olması büyük avantaj Eğer peugeot almam diyorsan kesinlikle passat almanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sound of Freedom -- 23 Temmuz 2007; 7:00:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

En mantıklısı 407 gözüküyor.Dizel olması büyük avantaj Eğer peugeot almam diyorsan kesinlikle passat almanı öneririm
    Passat iyi guzelde arka kisim ve ic mekan pek hosuma gitmiyor...
    407-ye karsi aslinda Audi A3-u koz olarak tutuyordum ama onlarinda siniflari farkli..

Gerci benim kafama gore Audi daha prestijli ayni fiyata alindiktan sonra ikiside 5 kisiyi istedigi gibi tasir
    A3 tek problemi bagajda yasar saniyorum tabi birde sizin soylediginiz dizelinde bir avantaji varmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNida

Passat iyi guzelde arka kisim ve ic mekan pek hosuma gitmiyor...
    407-ye karsi aslinda Audi A3-u koz olarak tutuyordum ama onlarinda siniflari farkli..

Gerci benim kafama gore Audi daha prestijli ayni fiyata alindiktan sonra ikiside 5 kisiyi istedigi gibi tasir
    A3 tek problemi bagajda yasar saniyorum tabi birde sizin soylediginiz dizelinde bir avantaji varmis.

Alıntıları Göster
    bence hiçbiri gider YENİ FORD MONDEO alırım hemde siyahını hem çok şık hem 1.6 motor vergiyi düşünüyosunuz hem sıfır hemde yeni kasa vs vs vs yazdığınız seçeneklerden daha mantıklı bence saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLMVER -- 23 Temmuz 2007; 7:59:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

bence hiçbiri gider YENİ FORD MONDEO alırım hemde siyahını hem çok şık hem 1.6 motor vergiyi düşünüyosunuz hem sıfır hemde yeni kasa vs vs vs yazdığınız seçeneklerden daha mantıklı bence saygılar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

Bence de bir bak Yeni Mondeo'lar çok güzel olmuş.Yalnız şunu da düşün;devir ekonomi devri,dizel motor daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sound of Freedom -- 23 Temmuz 2007; 8:13:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

Bence de bir bak Yeni Mondeo'lar çok güzel olmuş.Yalnız şunu da düşün;devir ekonomi devri,dizel motor daha mantıklı

Alıntıları Göster
    Bir yilda ortalama 5-10 bin km yolu zor yaptigim icin 1.6 motorun benzinli olmasi o kadarda sorun teskil etmez..saniyorum.

Yeni Mondeo-yu yakindan goremedim ama internetteki resimleri baya bi heybetli ve modern duruyor.
    Ford marka prestiji olarak pejo gibi geliyor gozume ondan Audi A3 ve VW passata oncelik veriyordum
    olurya ilerde satip daha buyuk bir arac almak istersem sanirim pejo v e forda fiyatinda baya bi fedakarlik yapmam gerekir hos bu devirde mercedeste alsan ayni durum soz konusu ama en azindan eski kasa mondeolarin ve bazi pejolarin yari fiyata gitmeleri endiselendiriyor tip olarak kesinlikle Yeni Mondeo harika duruyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNida

Bir yilda ortalama 5-10 bin km yolu zor yaptigim icin 1.6 motorun benzinli olmasi o kadarda sorun teskil etmez..saniyorum.

Yeni Mondeo-yu yakindan goremedim ama internetteki resimleri baya bi heybetli ve modern duruyor.
    Ford marka prestiji olarak pejo gibi geliyor gozume ondan Audi A3 ve VW passata oncelik veriyordum
    olurya ilerde satip daha buyuk bir arac almak istersem sanirim pejo v e forda fiyatinda baya bi fedakarlik yapmam gerekir hos bu devirde mercedeste alsan ayni durum soz konusu ama en azindan eski kasa mondeolarin ve bazi pejolarin yari fiyata gitmeleri endiselendiriyor tip olarak kesinlikle Yeni Mondeo harika duruyor..

Alıntıları Göster
    marka prestijini o kadar takma. Yani marka prestiji diyosan zaten audi tartışmasız lider saydıkların arasında.
    Hadi audi yi anladıkta, VW ford a göre çok mu prestijli. Tipini sevdiysen, galeriye gidip denemelisin mondeo'yu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

marka prestijini o kadar takma. Yani marka prestiji diyosan zaten audi tartışmasız lider saydıkların arasında.
    Hadi audi yi anladıkta, VW ford a göre çok mu prestijli. Tipini sevdiysen, galeriye gidip denemelisin mondeo'yu

Alıntıları Göster
    sanıyorum 45 e octavia 1.9 TDİ tiptronic dsg alınabiliyor. yeni kasası da cok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

sanıyorum 45 e octavia 1.9 TDİ tiptronic dsg alınabiliyor. yeni kasası da cok güzel olmuş.

Alıntıları Göster
    Golf Tsı 140 hp 44 ytl
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

Alıntıları Göster
    bende sana katılıyorum hemde sıfır olur,jelatinlerini kendin parçalarsın.yeni mondeoda alınacak bir araç ve sıfırının fiyatları 45 ten başlıyormuş.ama üsteki seçeneklerden tavsiye istersen kesinlikle audı
    quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

• Audi A3 Sportback iyidir.

quote:

Orjinalden alıntı: TheNida

Evet butce 40-45 arasi...dusunulen araclar...

1-Audi A3 Sportback 4 kapi olanlar Duz Vites
    1.6FSI motor 2006-2007

2-Volkswagen Passat Duz Vites
    1.6FSI motor buda 2006-2007

3-Peugeot 407 Duz Vites
    1.6 Dizel motor 2006-2007

4-Honda Accord Otomatik
    2.0 motor ama bunda duz vites yok ve ayrica bu paraya ancak 2004-2005 modelleri oluyor.

Vergi dezevantaji ve yakittan dolayi bu araci her ne kadar kafamdan atsamda yinede listede yer alsin istedim.

Bu dort aractan sizce hangisi alinmalidir yada bu fiyata bu araclar yerine baska bir marka-model onerebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 23 Temmuz 2007; 14:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

bende sana katılıyorum hemde sıfır olur,jelatinlerini kendin parçalarsın.yeni mondeoda alınacak bir araç ve sıfırının fiyatları 45 ten başlıyormuş.ama üsteki seçeneklerden tavsiye istersen kesinlikle audı
    quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

Alıntıları Göster
    yeni mondeo güzel alternatif olur bence de ama yeni mondeo alacaksan spor jantlarla almanı öneririm diğerleri çok küçük kalıyor arabanın kasasına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

yeni mondeo güzel alternatif olur bence de ama yeni mondeo alacaksan spor jantlarla almanı öneririm diğerleri çok küçük kalıyor arabanın kasasına göre

Alıntıları Göster
    Volkswagen Passat iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Volkswagen Passat iyidir.

Alıntıları Göster
    Benzinli alacaksan passat, dizelde 407.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Benzinli alacaksan passat, dizelde 407.

Alıntıları Göster
    honda accord ortalama 11-12 litre yakar bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

honda accord ortalama 11-12 litre yakar bilginiz olsun

Alıntıları Göster
    bence volvo s40 dizel 110hp de düşünebilirsin cok hoş araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gatol26

bence volvo s40 dizel 110hp de düşünebilirsin cok hoş araba

Alıntıları Göster
    hocam isteğine göre hb istiyosan a3 sedan istiyosan passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirman

Alıntıları Göster
    Volvo S40 1.6D bugün konuştum 46000YTL ye bırakıyolar içine bi bin çok güzel araç az yakar iyi kaçar hemde prestijli düşün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: kirman

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kirman

Passati secersem ic mekan genisligi ve bagajindan dolayi secerim...
    A3 ile ic mekanda ahim sahim fark yoksa bagaj ikinci planda kalir A3 alirim.

Aslinda dedigin gibi benim once HB-mi Sedanmi buna karar vermem gerekiyor hos tercihim her zaman sedan olmustur ama
    A3 Hatchback bile olsa ayni fiyata kafa karistiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@lken

Volvo S40 1.6D bugün konuştum 46000YTL ye bırakıyolar içine bi bin çok güzel araç az yakar iyi kaçar hemde prestijli düşün derim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Hondayla Pejoyu elemistim!
    Volvo hmmmm bak buda guzel...secenekler geri dorde cikti :)

S40-A3-Passat-Mondeo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.