Şimdi Ara

40-50K Bütçe İçin Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada Premium kartım olduğu için oradan 9 taksit alışveriş yapabiliyorum. Bu sebepten dolayı oradan sistem toplamam gerekiyor. Tavsiyeler sonucu resimdeki parçaları satın almaya karar verdim. Bu sisteme sadece 4070 super ya da farklı bir kart ekleyeceğim sizce değiştirmem yada eklemem gereken farklı bir şey var mı ?

Yada Söyle bir düşüncem var kasa vb. bütün parçaları 3 taksit ile alıp 5070 geldiğinde sadece onu 12 taksit alabilirim. Böyle mantıklı olursa ona göre bir şey önerebilirsiniz.

40-50K Bütçe İçin Sistem Tavsiyesi

• Attiklarin 25 bin yapmis kart haric,7800xt-4070super veya denk gelirse rtx5070 harici olmaz ztn.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Valla parçalardan pek anlamıyorum insanların farklı kişilere önerdiği parçalara göre kendime topladım 5070 falan için bu sistem yeterli olur mu yada parçalarda kalitesi kötü olan var mı ?

• Rizacan67 R kullanıcısına yanıt
    Belki kasa-psu degisebilir onun harici standart,

İşlemci yükseltilip , sıvı soğutucu koymaya gerek var mı sizce 5070 yada diğer ekran kartları için

• Rizacan67 R kullanıcısına yanıt
    7500f yerine alacagin 9700x olur o da muhtemelen 15 bine falan gelir hbde aradaki farka da degmez.Monitor ne?

Kutusuz 12bin falan pahalı gerçekten monitör yok onu da alacağım sadece laptop var elimde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15-20K hazır sistem önerisi
    5 ay önce açıldı
    40-45k sistem tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok anlamam ama almisken sabirli olup 5070 ile dizmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.