Arkadaşlar merhaba,
Samsung QN90a televizyonum var DTS sesleri desteklemiyorum gözüküyor. Bende HW-Q800b Samsung sound bar aldım. DTS vb. bütün içerikleri destekliyor. Söyle bir sorun var ben HDD ile televizyona DTS içerikli film bağlıyorum ve açmaya çalıştığımda desteklemiyor hatası veriyor ama sound bar destekliyor. Ses sistemi televizyon eark ile bağlı olmasına rağmen sorunu çözemedim. DTS sesleri oynatmam ve sound Bar'dan tam performans almam için nasıl bir yol izlemeliyim.
PVC Pencere Bombe Sorunu
Arkadaşlar Merhaba,
Altta yeşil ile işaretlediğim yer bombe yapmış elimde bastırınca tam olarak yapışıyor ama onun haricinde serçe parmağımın gireceği kadar boşluk var ve aşırı derecede hava geliyor ne yaptıysam
bombeyi düzeltemedim ne yapmam lazım neyde problem olabilir acil desteğinizi rica ediyorum.
Arkadaşlar Merhaba,
Pencere Kapalı pozisyondayken ön tarafta bir problem yok ama son resimde işaretlediğim yerden aşırıdı derecede hava ve ses geliyor orası yerine oturmuyor. Bunu kendim çözebilir miyim ? Çözebilirsem ne yapmam lazım konu hakkında desteğinizi rica ediyorum.
QN90A55 Işık Patlaması Yardım
Arkadaşlar televizyonu alalı 1 yıldan fazla oluyor ama kullanmaya yeni başladım çeyiz için almıştım. Ekranda film izlerken yada arka plan siyah alttan bir renk çıktımı her tarafa ışık yayılıyor benim bildiğim mini led olduğu için bu kadar ışık yayılması olmaması lazım bende mi problem var yoksa herkesde yanı mı acaba ?
- Resim ==> Kanal değiştirirken çıkan alt menünün etrafındaki ışık patlamasını görebiliyorsunuz. Televizyonun en altında olmasına rağmen neredeyse ortasına kadar ışık patlaması oluyor.
2. Resim ==> Bu resimde ilk televizyon açılırkenki resim böyle bir şekilde açılıyor.
Arkadaşlar merhaba,
100 Mbps download / 8 mbps uploda hızı olan Türk Telekom altyapısına ait fiber internet kullanıcısıyım Archer C5v ISS'nin modemini kullanıyorum. Odamda internet kablosu çekemediğim için MR20 mercury menzil arttırıcı ile 5 GHz interneti alıp masaüstü bilgisayarıma interneti aktarıyorum. Normal test ettiğimde ve indirme yaparken hızda herhangi bir düşme ya da başka bir durum yok ama iş oyun oynamaya geldiğinde FPS oyunu olan MW2'de sürekli ping sorunu yaşıyorum anlık 300 - 999 oluyor ve tekrar düşüyor bunu sürekli tekrarlıyor evde sadece modeme ailemden 2 kişi telefon ile 2.5 GHz bandından bağlı yani en ana kullanıcı ben olmama rağmen aşırı derecede problem yaşıyorum ve oyun oynayamıyorum. QoS ile interneti sınırladığımda bile ping değerlerim düşmüyor ya da düşse bile az sonra tekrar bozuluyor yani 1 kere buffer testi yapıyorum a alıyorum peşine tekrar yapıyorum gene a alıyorum ama bu sefer oyunlarda geçikme yaşarsında ünlem oluyor bu sorun kesin çözmem için yeni modem mi almam gerekiyor ya da başka bir şey mi yapmam lazım konu hakkında desteğinizi rica ediyorum.
Ayar yapılmamış
QoS ayarlı ( up: 5 Mbps / dow: 70 Mbps sınırlandırılmış )
Ayarsız hız testi
Merhaba,
Evde halam, eniştemle yaşıyorum. Evde 75 Mbps fiber internet mevcut ileride belki daha yüksek hızlara çıkartacağım. Söyle bir problem var elimizde görseldeki modem var ve halam ve eniştem telefondan internete giriyor televizyondan Netflix üzerinden film izliyorlar bende içerdeki odada Wi-Fi 2.5 GHz üzerinden Online oyun oynamaya ya da film izlemeye çalışıyorum ama onların televizyon kablo ile bağlı telefonlarda Wi-Fi yakın olduğu için benim internetimde aşırı yavaşlama ya da koplamalar oluyor. Aşağıdaki gibi bir ürün alsam çözüm olur mu ya da başka bir öneriniz var mı?
Merhaba Evim 95m2 evde fiber internet olduğu için ( 75 Mbps ) modemi salonda tutmak zorundayım ama benim bilgisayar odam tam ortada kalıyor o yüzden oraya router yardımı ile interneti çekip kablo ile bağlamak istiyorum ama ayriyeten yatak odası ve terasta internet çekmediği içinde bu router yayıcı olarakda kullanıp terasa geçtiğimde direk bu ağa bağlanıp interneti kullanmak istiyorum bunun için önerebileceğiniz bir model yada bir çözüm var mı ( Elektrik hattı üstünden kullanılan modemler yada mesh sistem vb. ) ama online oyun oynayacağım için bağlantının stabil olması ve kopmaması önemli
Sistem Ne Kadar Eder ?
Arkadaşlar Merhaba,
Elimde aşağıdaki gibi bir sistem var bu sistemi satmak istiyorum ama fiyat konusunda emin değilim uzun zamandır takip edemedim. Bilen arkadaşlar varsa konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Bunu satıp yerine hazır sistem alacağım.
İşlemci : Intel Core i5 4590 3.3 GHz 6MB 1150p HD 4600 VGA
Anakart : MSI H97M-G43 DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p
Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRIPLE DP 8GB 512Bit GDDR5
HDD : WD 1 TB Blue 7200 64MB SATA3 / WD10EZEX
SSD : Sandisk 120 GB Ultra II SDSSDHII-120G-G25
RAM : Kingston HyperX XMP 8GB (2x4)1600 MHz DDR3
Mönitör : Aoc 23" i2369v
Kasa : Zalman z11 neo
Sistem tavsiyeleriniz max 20k
Merhaba arkadaşlar,
Evimde eski bir bilgisayar var 5 sene önce toplamıştım r9 390 var bu yüzden aslında ps5 alacaktım ama günümüz şartlarında hem fiyat yüksek hem garanti yok hem oyunlar pahalı onun içinde bu sistemi satıp üstüne ekleyip yeni bir sistem almak istiyorum max bütçe 20k civarı taksit ile alacağım monitör dahil yada değil çok önemli değil ayriyeten alabilirim.
Sound Bar Olmayan TV
Arkadaşlar Merhaba,
Samsungdan 55QN90A Televizyon aldım. Bu televizyonun Dolby atmos özelliği yok. Samsung kendi sitesinden Dolby atmos destekli sound bar alırsam problem yaşar mıyım ?
Direk televizyona bağlayıp hem karasal yayın olsun hem netflix falan olsun oralarda bu sound barın özelliklerini kullanabilir miyim ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 291
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 16.678 (Bu ay: 417)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware