Şimdi Ara

40 bin e a3 ? yoksa sıfır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2011 model 1.6 lar 45 bin tlye satıldı 2-3 ay önce.

beni öpseler 6 yaşında girecek a3 e o parayı vermem.

kredi çeker ilanlarda 49-51 bin tl arasına satılan 2011 1.6 lara bakardım. tsi da düz motorda çok yakıyor en azından lpgye uyumlu almış olursunuz.

ya da dizel c segmenti alırdım, daha sorunsuz ve ekonomik binerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Şu audi a3 ün nesi c segmenti, bence b

hımm bu kadar yani sizin ferrariniz var herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_35

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Şu audi a3 ün nesi c segmenti, bence b

hımm bu kadar yani sizin ferrariniz var herhalde

Keşkeee

• gönlüm a3 istiyor tabiki ama 40bin cıkabilecegim max fiyat o yüzden 2006 model ambition oluyor lpg taktırıcam tabiki..
    ama sizinde dediğiniz gibi 40 bin çıkıp sıfır almak varken degecek mi ? başım ağrıyacak mı sonra ? Parçası servisi pahalı mı? bunlar beni düşündürüyor birde seneye yeni kasası çıkacak diyorlar a3 ün bu 2. eli ne yapar acaba ?
  • kesinlikle a3. ben aldım, taktım lpg'yi pişman değilim. ama ambiante al.
    servise gelince gayet uygun, örneğin triger değişimi için 685 tl fiyat verdi yetkili servis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3ja

40 bine 2006 model a3 almak mantık lımıdır? Yoksa sıfır hb bir araç mı alınmalı o fiyata

benim bi tanidigim 1-2 sene once sifirini 50 ye almisti...fiyatlar simdi nasil bilmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

40 bine 2006 model a3 almak mantık lımıdır? Yoksa sıfır hb bir araç mı alınmalı o fiyata

benim bi tanidigim 1-2 sene once sifirini 50 ye almisti...fiyatlar simdi nasil bilmem...

Gectigimiz Agustosta sifir 1.6 manuel sportback icin bayiiden 47bin fiyat almistim.,simdi nasil bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugo -- 25 Aralık 2011; 8:30:53 >
  • 0 km tsi golf al 42 felan zaten fiyatı boşa 2.elle uğraşma
  • quote:

gönlüm a3 istiyor tabiki ama 40bin cıkabilecegim max fiyat o yüzden 2006 model ambition oluyor lpg taktırıcam tabiki..
    ama sizinde dediğiniz gibi 40 bin çıkıp sıfır almak varken degecek mi ? başım ağrıyacak mı sonra ? Parçası servisi pahalı mı? bunlar beni düşündürüyor birde seneye yeni kasası çıkacak diyorlar a3 ün bu 2. eli ne yapar acaba ?

Naçizane tavsiyem sıfır ALMAN daha mantıklı ben 2012 1.6 golf aldım 2006 model hiç bir A 3 le değişmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugo

quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

Gectigimiz Agustosta sifir 1.6 manuel sportback icin bayiiden 47bin fiyat almistim.,simdi nasil bilmiyorum

extra donanımlar eklendikçe fiyat fırlar. o dediğiniz en boş modeli kapaklı jantlı.

ben 2 yıla yakın golf 5 kullandım. a3 ile golf kıyaslaması abesle iştigaldir.

• 0 ne alırsan al değer kaybedecek. Markasına göre değer kaybı da değişiklik gösteriyor.

Bence 0'a yakın tertemiz , az kilometreli 2. el düşün. En azından satarken çok kayıp yaşamazsın belki de aldığın fiyatı zorlarsın.

Değer kaybederse de 1 kaybeder 1.5 kaybeder. Onu da bindiğine sayarsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.