Bildirim
40 bin e a3 ? yoksa sıfır mı
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
makyajsız kasa olacak,bunuda göz önünde bulundurun.
2009 da büyük,2011'de de ufak bi makyaj yedi a3 ler..
bide 1.6 102 hp mi yoksa 115 hp mi ? manuel- otomatik ? -
Zor bir tercih herkese göre değişir. Ancak ben olsam kesinlikle 100de 1 milyon sıfırı tercih ederdim. -
2010-2011 model golf veya astra almak daha mantıklı .quote:
Orijinalden alıntı: colibaly
Zor bir tercih herkese göre değişir. Ancak ben olsam kesinlikle 100de 1 milyon sıfırı tercih ederdim. -
otomatik yada yarı oto olabilir lpg takmalı tabi yoksa a3 ün yakıtına dayanılmaz sanırım..quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
2010-2011 model golf veya astra almak daha mantıklı .
Alıntıları Göster
Kasa olarak a3 tek kapı cok hoş ama işte o paralara sıfır başka bir hb almak mı mantıklı yoksa karar vermek zor
citroen ds3 de hoş -
1,6 fsi 115 hp motorlar uzun yolda 260 krş yakıyor, ama gaza basmayı bilirsenquote:
Orijinalden alıntı: D3ja
otomatik yada yarı oto olabilir lpg takmalı tabi yoksa a3 ün yakıtına dayanılmaz sanırım..
Kasa olarak a3 tek kapı cok hoş ama işte o paralara sıfır başka bir hb almak mı mantıklı yoksa karar vermek zor
citroen ds3 de hoş
Alıntıları Göster
1,6 102 hp ler hakkında bilgim yok
ben olsam temiz kullanılmış güzel bir a3 tercih ederdim,
40 tly alacağın araba 1 yıl sonra 30 bin olacak ama
ikinci el aldığın a3 aynı fiatta kalacak
-
Seat Leon, VW Golf, Opel Astra 0km....quote:
Orijinalden alıntı: kurt_35
1,6 fsi 115 hp motorlar uzun yolda 260 krş yakıyor, ama gaza basmayı bilirsen
Alıntıları Göster
-
quote:
40 bine 2006 model a3 almak mantık lımıdır? Yoksa sıfır hb bir araç mı alınmalı o fiyata
Ben olsaydım A3 tercih ederdim. Geçen yıl bugün ikinci el Laguna ııı'ü 38.000 TL'ye aldım.
Yine tercihim sıfır kilometre fiyatına ikinci el daha üst sınıf ve daha donanımlı araç almak olacaktır.
Burada önemli olan temiz ikinci el araç bulabilmek. İşte bu bazen "acaba temiz mi" diye insanı düşündürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 22 Aralık 2011; 20:15:50 > -
Tercihdir, gönlün hangisine yakınsa onu tercih et...quote:
1,6 fsi 115 hp motorlar uzun yolda 260 krş yakıyor, ama gaza basmayı bilirsen
Alıntıları Göster
-
Manuel 1.4TFSI bulunuyor o paraya, fakat arabaların çoğu bayağı yol yapmış. 40.000TL'ye daha yeni TSI Golf ya da belki Enjoy Astra 1.4T falan bulunabilir. Fransızlar daha kolay bulunur da bu forumda şu an öyle şeyler tavsiye etmekten korkuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Tercihdir, gönlün hangisine yakınsa onu tercih et...
Alıntıları Göster -
40 bine 2. el almam am audi bmv gibi araçlar düşünülür temiz ise neden alınmasınquote:
Orijinalden alıntı: Dijital Binali
Manuel 1.4TFSI bulunuyor o paraya, fakat arabaların çoğu bayağı yol yapmış. 40.000TL'ye daha yeni TSI Golf ya da belki Enjoy Astra 1.4T falan bulunabilir. Fransızlar daha kolay bulunur da bu forumda şu an öyle şeyler tavsiye etmekten korkuyorum.
Alıntıları Göster -
sifir olsun camurdan olsun kafamda rahat olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
sifir olsun camurdan olsun kafamda rahat olsun.
kardeş a3 de o kalite ve işçilik varken daha çok sıfır araba eskidir, sen canını sıkma -
quote:
quote:
kardeş a3 de o kalite ve işçilik varken daha çok sıfır araba eskidir, sen canını sıkma
tamam kardes. -
42600 e 1.4 tsi trendline mis gibi golf veriyorlar sıfır. Ne işin var birader hem 40 kaat verceksin hem de 5 yıllık arabaya bineceksin. Al golf ü kurtul... -
quote:
Orijinalden alıntı: tosoon
42600 e 1.4 tsi trendline mis gibi golf veriyorlar sıfır. Ne işin var birader hem 40 kaat verceksin hem de 5 yıllık arabaya bineceksin. Al golf ü kurtul...
Bu seçenekde mantıklı görnüyor bence.GOLF de her ne kadar AUDİ kadar olmasada kendi klasında kaliteli bir araç. Tabi 2.el olacaksa AUDİ al.Çünkü aksi halde değer kaybı diğer araçlarda çok yüksek olacak.AUDİ'nin içine binince kaliteyi anlıyorsun -
quote:
40 bine 2006 model a3 almak mantık lımıdır? Yoksa sıfır hb bir araç mı alınmalı o fiyata
A3 kullanıcısı olarak kesinlikle a3 ü tavsiye ederim. Piyasası canlıdır kolay satarsın fazla zarar ettirmez. Ancak alacağın araç kesinlikle ambition paket olsun sline olursa daha süper olur motoruna gelecek olursak 1.4 tfsi ambition o fiyata temizini bulabilirsen kaçırma bulamazsanda lpg taktıracaksan düz 1.6 taktırmayacaksan fsi motor al.. Bazıları kızacak ama karizma ve prestijde almış olacaksın ekstradan -
quote:
quote:
kardeş a3 de o kalite ve işçilik varken daha çok sıfır araba eskidir, sen canını sıkma
Öyle bir yazmışsın ki maşallah başka arabadan bahsediyorsun sandım. A3 ün ön konsoluna ve içine bu kadar kaliteli diyorsan başka bir şey demiyorum sana. -
c sekment bir araba icin oldukca kaliteli sade ve şık, emin olquote:
Orijinalden alıntı: SarperGençquote:
quote:
Öyle bir yazmışsın ki maşallah başka arabadan bahsediyorsun sandım. A3 ün ön konsoluna ve içine bu kadar kaliteli diyorsan başka bir şey demiyorum sana.
Alıntıları Göster
-
Şu audi a3 ün nesi c segmenti, bence bquote:
c sekment bir araba icin oldukca kaliteli sade ve şık, emin ol
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ucuz coupe araba tavsiye
- honda civic 1.6 i-vtec en full modeli
- 1.4 benzinli doblo kullanıcı yorumları
- ford focus alınır mı
- mazda 323 alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X