Şimdi Ara

40 Bin Sıfır Araba Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nyagiz

cruze yakıtından şikayetçi olan bi arkadaş vardı başka kullanan arkadaşlar ne düşünüyor bu cruze le ilgili şehir içi 10 litre altına düşmüyormuş galiba doğrumudur ?

Otomatik vitesi 10 litrenin altına düşmeyebilir fakat sakın kullanımda 9 litreye rahat düşebiliyor.

Manuel vitesi ise sehirici ortalama 9 litre, sakın kullanımda ise 7.5 litre civarına rahat düşüyor.

Basarsanız tabiki fazla yakar her araç gibi. Fakat su an Cruze C segmentinde en az yakan araçlardan bir tanesi
  • Allahım nasıl bi ülkeyiz biz ya. Ülkenin yarısının (?) 50 ayda biriktirecegi paraya b segmenti araç bakıyoruz. Biz mı devlet icin varız yoksa o mu bizim icin.
  • eğer bugün 40 bin lira arabaya verebilecek param olsa hiç düşünmeden lt plus cruze alırdım.
    ayrıca showroomdan çıkmadan da garanti kapsamında LPG taktırırdım.
    şu an için fiyat bakımından en alınası araçlardan biri.

geçen gün bir abi dizel diye clio symbol aldı
    verdiği para 35 bin ve de en boş donanım.

o paraya çıkılabiliyorsa c sınıfı düşünün derim.
  • bravo ya baktınmı hiç. fiestayı veya başka araçalrı bilmiyorum ama bravo ile tes sürüşü yapmıştım çok zevkli bir araçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 10 Nisan 2012; 1:37:53 >
  • Yeni Astra düşünebilirsiniz.
  • Kia Ceed dizel almanız çok uygun olur. Yeni kasası bikaç aya cıkacagı için su anda fiyatı cok uygun. Benzinli olarak ise Cruze ve Aveo fiyatları birdaha bulunamayacak ölçude uygunlar. Tabi çokta kaliteli araçlar.

Ayrıca su linklere bir goz atarsanız yardımcı olur kanısındayım:

http://forum.donanimhaber.com/m_59281305/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_59260834/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bravo ya baktınmı hiç. fiestayı veya başka araçalrı bilmiyorum ama bravo ile tes sürüşü yapmıştım çok zevkli bir araçtı.

Katılıyorum. Bravo (Active dizel) 42.000.
  • konfor istiyorsan bütceni birazcık zaorlayıp skoda OCTAVIA alabilirsin.

motor olarak polo, fiesta, corsa ve cruze dan daha performanslıdır. donanım olarak da gayet yeterli donanıma sahip bir arac.

Ambition 1.4 TSI 122 HP 45.700

hatta bayide sıfır km 2011 modelini de bulabilirsen 43 bin TL gibi fiyatı var.

40 Bin Sıfır Araba Tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Vw Golf 1.6 trendline olabilir.Alüminyum jant,sis farı, hız sabitleyici, Ayna Paketi (Elektrikli katlanır yan aynalar + Yağmur sensörü + Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası)ekletilir.(Esp eklenebiliyor mu bilmiyorum)

Bir de lpg takılırsa gayet güzel bir tercih olur.

Gereğinden fazla mantıklı bı tavsiye. Katlıyorum
  • ne alırsınız bilmem ama 40 bin civarında bi parayı corsa, polo ya da fiesta'ya vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

konfor istiyorsan bütceni birazcık zaorlayıp skoda OCTAVIA alabilirsin.

motor olarak polo, fiesta, corsa ve cruze dan daha performanslıdır. donanım olarak da gayet yeterli donanıma sahip bir arac.

Octavia gerçekten iyi bir tercih olurdu.Fakat fotoğraftaki Octavia opsiyonlarıyla birlikte minimum 60 bin tl den alınabilir. ( Ki bence daha fazla ).43 bin tl olan
    Octavia ambition donanımı sizinde dediğiniz gibi.Pek dolu bir araba değil.Dolu olmaması sebebiyle o fiyatı bir skoda'ya vermek çok mantıklı olmaz.( İkinci el açısından )

Konuyu açan arkadaşın sunduğu seçeneklerden fiesta iyi bir tercih olur.Amcam 2010 Titanium x , güvenlik paketli kullanıyor.İhtiyaçların tamamını karşılayacak bir araç.

Ancak bu arabalara gelene kadar bir c sınıfı araç alınması bence de daha uygun olur.40 bin tl bu araçlar için yüksek bir rakam.40 bin tl yi corsa , polo v.b ye verene kadar
    bir focus, astra , dolu bir cruze alınabiliyor.Tabiki yine de tercih meselesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 10 Nisan 2012; 12:28:49 >

• Bütçe 40.000 lira olunca, sorulacak soru B-sınıfı dizel mi?, C-sınıfı benzinli mi? sorusuna dönüşüyor genel piyasaya bakıldığında.

Karar sizin, ekonomi mi? konfor mu?

Cevap ekonomiyse; Fiesta fena bir seçim sayılmaz.

Cevap konforsa(bi daha mı gelicez dünyayaysa); 1.2 Tsi Leon veya Jetta uygun olabilir(ekonomi, performans, ve konforun kesiştiği araçlar) veya ben bu fiyata donanımı da bol olsun isterim diyorsanız, Kia veya Chevrolet gibi rakabetçi firmaların C-sınıfı modellerine yönelebilirsiniz.

Karar vermek çok zor bence, kolay gelsin.

Bu fiyata C-sınıfı dizel zor, olan bir tek Cee'd cool donanım var 90 hp galiba, ama çok boş

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

konfor istiyorsan bütceni birazcık zaorlayıp skoda OCTAVIA alabilirsin.

Geçen ay 2011 sıfır tsi 41000 TL Ye aldık arkadaşa...

• hocam 3 takla atan hyundai nin hava yastığının açılmaması ile ilgili birşey okumuştum nette ama hangi model hatırlamıyorum.herkese kazasız belası sürüşler
  • doğrudur eski patronumda vardı
  • benzinli C segment daha mantıklı çok km yapılmayacaksa..
  • YENİ LİNEA 4K URBAN 1.3 MULTIJET 95 HP 39.020 (orta donanım)
    YENİ LİNEA 4K URBAN 1.6 MULTIJET 105 HP 41.8104 (orta donanım)
    YENİ LİNEA 4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP 44.600 (full donanım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 2 Eylül 2012; 19:54:57 >
  • Clio granttour nasıldır? Dün biraz inceledim gayet geniş ve tam aile aracı.Üstelik dizelin yakıtı uygun , 39000 lere forumda alan arkadaşlar var.
    90 Hp alınır gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Clio granttour nasıldır? Dün biraz inceledim gayet geniş ve tam aile aracı.Üstelik dizelin yakıtı uygun , 39000 lere forumda alan arkadaşlar var.
    90 Hp alınır gibi.

hocam alın hıc suphenız olmasın renault her zaman on safada kullanım acısından cok guzel dıreksıyon rahatlıgı bambaska hıc bır aracda bu rahatlıgı goremedım
  • Hitler motor Golf al uzun süre bin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.