Şimdi Ara

40 Bin Sıfır Araba Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar 10 gündür işi gücü bıraktım 24 saat araba bakıyorum artık bir son vermek istiyorum kafam almıyor

bütçem 40 bin, arabada aradıklarım;
    0 km - düz vites - biraz konfor

listedekiler

Fiesta Titanium - 1.4i 96PS - 5 ileri manuel
    Titanium X Paketi
    Güvenlik Paketi
    38Bin

Polo 1.4 85 PS Comfortline
    ESP + Yol Bilgisayarı
    40Bin

Corsa Color Edition 1.4 i Twinport
    36Bin

1- konfor bakımından bu araçları kullanan arkadaşlar hangisi önerir?
    2-bu araçlar dışında başka önerebileceğiniz araçlar varmı?
    3- çok aciliyetim yok 2013'ü bekleyip kampanya falan kovalasam mı?

Herkese Teşekkür ederim şimdiden.

• 40.000 TL ye fiesta, corsa, polo ?

gülerler adama yaw .)

Chevrolet Cruze 1.6 16V WTCC Edition LT Plus (124 PS) 41,720 TL

bunu 39.000 e bırakır bayii bastırırsanız. C segmenti olarak saydığınız tüm araçlardan her konuda katk kat daha iyidir. manuel vitesi sınıfının en az yakan motorları arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 9 Nisan 2012; 0:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

40.000 TL ye fiesta, corsa, polo ?

gülerler adama yaw .)

bunu 39.000 e bırakır bayii bastırırsanız. C segmenti olarak saydığınız tüm araçlardan her konuda katk kat daha iyidir. manuel vitesi sınıfının en az yakan motorları arasında

• Bekleyin ya da corsa enjoy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Alıntıları Göster
    Vw Golf 1.6 trendline olabilir.Alüminyum jant,sis farı, hız sabitleyici, Ayna Paketi (Elektrikli katlanır yan aynalar + Yağmur sensörü + Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası)ekletilir.(Esp eklenebiliyor mu bilmiyorum)

Bir de lpg takılırsa gayet güzel bir tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 9 Nisan 2012; 0:12:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Vw Golf 1.6 trendline olabilir.Alüminyum jant,sis farı, hız sabitleyici, Ayna Paketi (Elektrikli katlanır yan aynalar + Yağmur sensörü + Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası)ekletilir.(Esp eklenebiliyor mu bilmiyorum)

Bir de lpg takılırsa gayet güzel bir tercih olur.

Alıntıları Göster
    43 bine yeni i30 pazarlıkla 42000 e alırsın. ahanda kendim aldım diye hyundai fanatiği oldum galiba:) ama cidden aradığınız her şeyin fazlası var.
  • quote:

gülerler adama yaw .)

Polemik yaratmak gibi bir amacım olmadığını bildirerek bir şey sormak istiyorum; C segmentinde ki diğer araçlardan ''kat kat'' üstün olduğu yönler nelerdir Cruze'un?

C segmenti dediğimiz grup segmentler arasında en fazla model barındıran grup ve son yıllarda neredeyse tüm markaların C segmenti modelleri var ve aralarında bir uçurum göremiyorum.Honda markasına sempatim var kör bir fanatik değilim, hiç bir zaman Civic rakiplerinden kat kat üstündür demedim.Ufak tefek artıları, ufak tefek eksileri vardır rakipleri ile arasında Cruze'un.Fiyatı gerçekten rakiplerine göre uygun,ama ne Megane'dan ne Civic'ten ne Golf'ten ya da başka bir C sınıfından ''kat kat'' iyi değil.

Konuya gelince, Cee'd kasa değiştirecekmiş ve bu nedenle fiyatları uygunmuş, 40 bin liraya 1.6 crdi 115 ps manuel aldım bir arkadaşım aklınızda bulunsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450.000 TL Araç Tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

quote:

gülerler adama yaw .)

Polemik yaratmak gibi bir amacım olmadığını bildirerek bir şey sormak istiyorum; C segmentinde ki diğer araçlardan ''kat kat'' üstün olduğu yönler nelerdir Cruze'un?

C segmenti dediğimiz grup segmentler arasında en fazla model barındıran grup ve son yıllarda neredeyse tüm markaların C segmenti modelleri var ve aralarında bir uçurum göremiyorum.Honda markasına sempatim var kör bir fanatik değilim, hiç bir zaman Civic rakiplerinden kat kat üstündür demedim.Ufak tefek artıları, ufak tefek eksileri vardır rakipleri ile arasında Cruze'un.Fiyatı gerçekten rakiplerine göre uygun,ama ne Megane'dan ne Civic'ten ne Golf'ten ya da başka bir C sınıfından ''kat kat'' iyi değil.

Konuya gelince, Cee'd kasa değiştirecekmiş ve bu nedenle fiyatları uygunmuş, 40 bin liraya 1.6 crdi 115 ps manuel aldım bir arkadaşım aklınızda bulunsun.

yanlış anlamışsınız

Cruze C segmenti bir araç olarak üstte saydığınız tüm araçlardan kat kat daha iyidir demek istedim yani fiesta, polo ve corsa dan .)

fakat C segmenti olarak bakarsak da oturaklılık, yol tutuşu konularında fazlasıyla iyi bir araç cruze (bu konuda C segmentinin en iyilerinden birisi diyebilirim rahatlıkla). Tasarımı da bence C sınıfının en iyisi. Güvenlik olarak da C segmentinin en iyisi.

bunların haricinde C segmentinde en iyi olcak bir özelliği bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 9 Nisan 2012; 0:31:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

quote:

gülerler adama yaw .)

yanlış anlamışsınız

Cruze C segmenti bir araç olarak üstte saydığınız tüm araçlardan kat kat daha iyidir demek istedim yani fiesta, polo ve corsa dan .)

fakat C segmenti olarak bakarsak da oturaklılık, yol tutuşu konularında fazlasıyla iyi bir araç cruze (bu konuda C segmentinin en iyilerinden birisi diyebilirim rahatlıkla). Tasarımı da bence C sınıfının en iyisi. Güvenlik olarak da C segmentinin en iyisi.

bunların haricinde C segmentinde en iyi olcak bir özelliği bulunmuyor.

Alıntıları Göster
    Cruze'un özellik olarak kat kat iyi olmasına gerek yok ki diğer c sınıfı araçlardan..

Zaten fiyatıyla hepsinden avantajlı biraz f/p olarak bakın.

• quote:

gülerler adama yaw .)

sizin tarsinizla yanit vermek gerekirse:)
    2012 model sifir arac alip halen daha manuel vites satin almak mi,gulerler adama yaw .)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Cruze'un özellik olarak kat kat iyi olmasına gerek yok ki diğer c sınıfı araçlardan..

Zaten fiyatıyla hepsinden avantajlı biraz f/p olarak bakın.

Alıntıları Göster
    Aynı fiyat seviyelerinde otomatik araçlara bakıyorum bende.
    Cruze bir üst segmentte olması nedeniyle cezbediyor gidip Polo,Corsa,Fiesta almaktansa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skoko

Herkese Selam Araba Dostları

Arkadaşlar 10 gündür işi gücü bıraktım 24 saat araba bakıyorum artık bir son vermek istiyorum kafam almıyor

listedekiler

Titanium X Paketi
    Güvenlik Paketi
    38Bin

ESP + Yol Bilgisayarı
    40Bin

36Bin

O paraya bulabilirseniz golf 1.6 trendline veya Cruze alın hocam ikisi de bunlardan iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

quote:

Orijinalden alıntı: skoko

Herkese Selam Araba Dostları

listedekiler

Titanium X Paketi
    Güvenlik Paketi
    38Bin

ESP + Yol Bilgisayarı
    40Bin

36Bin

O paraya bulabilirseniz golf 1.6 trendline veya Cruze alın hocam ikisi de bunlardan iyi.
    40 bin liraya hyundai i30 alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

40 bin liraya hyundai i30 alınır

Alıntıları Göster
    ben de benzer durumdayım ve benzer araçlar arasında kaldım, bir iki alternatif daha var ama pahalılar şu anda...

arkadaşlar cruze önerdikleri için yarın bir araştırmamı yapacağım.

iyi akşamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvarlik

ben de benzer durumdayım ve benzer araçlar arasında kaldım, bir iki alternatif daha var ama pahalılar şu anda...

iyi akşamlar...

Aman araştırmanızı bu tarz forumlardan yapmayın. Millet direk atıp tutuyor Cruze hakkında.

Gerekirse yoldan Cruze çevirip oyle sorun ama direk kullananlara sorun, Cruze hakkında atıp tutan cok .)
  • quote:

quote:

iyi akşamlar...

Aman araştırmanızı bu tarz forumlardan yapmayın. Millet direk atıp tutuyor Cruze hakkında.

Gerekirse yoldan Cruze çevirip oyle sorun ama direk kullananlara sorun, Cruze hakkında atıp tutan cok .)

Alıntıları Göster
    40 bin lira verecekseniz c sınıfı araç düşünün.

• Arkadasım Nescar dan 34.650 ye Opel Astra HB benzinli aldı. Sigorta ve plaka masrafları da dahil olarak . Listenizde yok ama bir duşunun derim.
  • quote:

quote:

iyi akşamlar...

Alıntıları Göster
    öncelikle arkadaşın listesindeki araçlara bir bakın sonra cevap yazın. bazı arkadaşlar hemen bir sınıf üstü araç önermeye başlamış. bir kişi ihtiyacı olmayan büyüklükte bir aracı niye alsın ki? sanki tek ödenen para ilk alım fiyatı gibi yakın fiyatlı bütün araçların değerlendirilmesi yanlıştır. B segmenti araç kullanımda, yakıtta devamlı avantajlıdır. tek kişi yada iki kişi olan ve büyük oranda şehir içi kullananların B segmenti araç alması taraftarıyım. o yukarıda önerilen benzinli C segmenti araçlar km başına 40 kuruştan az yakmazlar. corsa,polo ve fiesta her bakımdan daha az yakarlar. 10 kuruşluk bir fark olur diye tahmin ediyorum.

bu 3 araçtan en mantıklısı 36 bin liraya corsa.

(yukarıdaki bakış açıma bir örnek eşimle kullandığımız imzamdaki aracı benzer özelliklerdeki C segmenti herhangi bir araçla değiştirsem yakıt en az 1.5 litre fazla yakacatır. 5 km gidiş 5 km geliş ve 11 ay şehir içi kullanım için aynı fiyat olsa bile daha büyük araç almam. (şehir içi : 4.3 litre %25 indirimli dizel))

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

öncelikle arkadaşın listesindeki araçlara bir bakın sonra cevap yazın. bazı arkadaşlar hemen bir sınıf üstü araç önermeye başlamış. bir kişi ihtiyacı olmayan büyüklükte bir aracı niye alsın ki? sanki tek ödenen para ilk alım fiyatı gibi yakın fiyatlı bütün araçların değerlendirilmesi yanlıştır. B segmenti araç kullanımda, yakıtta devamlı avantajlıdır. tek kişi yada iki kişi olan ve büyük oranda şehir içi kullananların B segmenti araç alması taraftarıyım. o yukarıda önerilen benzinli C segmenti araçlar km başına 40 kuruştan az yakmazlar. corsa,polo ve fiesta her bakımdan daha az yakarlar. 10 kuruşluk bir fark olur diye tahmin ediyorum.

bu 3 araçtan en mantıklısı 36 bin liraya corsa.

(yukarıdaki bakış açıma bir örnek eşimle kullandığımız imzamdaki aracı benzer özelliklerdeki C segmenti herhangi bir araçla değiştirsem yakıt en az 1.5 litre fazla yakacatır. 5 km gidiş 5 km geliş ve 11 ay şehir içi kullanım için aynı fiyat olsa bile daha büyük araç almam. (şehir içi : 4.3 litre %25 indirimli dizel))

Alıntıları Göster
    Arkadaslarin dedigi bir bakima dogru B sinifi fiyatlari oldugundan cok fazla sisirilmis durumda ulkemizde

Peki dizel alacak olsak 40bine B sinifi mantikli degil mi bos C almaktansa dolu Byi tercih ederim ben.Gerci kisiye gore degisir genislik,bagaj ister vs.

Bu listeye yeni punto ve aveoda eklenmeli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Arkadaslarin dedigi bir bakima dogru B sinifi fiyatlari oldugundan cok fazla sisirilmis durumda ulkemizde

Peki dizel alacak olsak 40bine B sinifi mantikli degil mi bos C almaktansa dolu Byi tercih ederim ben.Gerci kisiye gore degisir genislik,bagaj ister vs.

Bu listeye yeni punto ve aveoda eklenmeli bence

Alıntıları Göster
    cruze yakıtından şikayetçi olan bi arkadaş vardı başka kullanan arkadaşlar ne düşünüyor bu cruze le ilgili şehir içi 10 litre altına düşmüyormuş galiba doğrumudur ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.