Şimdi Ara

20 bin tlye araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum ama yıllardır merak ettiğim konularda cevapları bulduğum bir site olduğu için sitenizin uzun zamandır takipçisiyim.
    Konuya gelirsek şu anda 92 model broadwaye sahibim üniversitesiye gidip gelmek için kullanıyorum, yakıt konusunda ve masraf çıkarmamak adına memnun etse de yeteri kadar performans ve güvenlik hissetmediğim için araç arayışına girdim. Yaklaşık 20-25 bin tl arası bütçem var gerek görünüş gerek performans açısından bir araba arıyorum, aklımdan çocukluk hayalim olan bmw 316i geçiyor. Piyasada tofaslarin bile en az 15 bin tl olduğu şu durumda 20-25 bine çok güzel e 36 lar bulunmakta. Daha önce böyle konular çok fazla açıldı ama amacım forumu kirletmek değil tatminkar cevaplar almak konfor, yol tutuş, performans ve güvenlik anlamında 93 model bile olsa hala iyi sonuçlar veren bir araç olduğu için tercih etmek istiyorum ama herkesin masraf açar diyerek cevaplar vermesi yüzünden cesaret edemiyorum. Genel olarak arabayı ayda 1000 km kullanmayı düşünüyorum şehir içi ve dışı olacak şekilde, elimden az çok ustalık gelir sizce bu arabayı tercih etmeli miyim? Düzgün kullanım sonucu beni çok üzer mi? Açıkçası broadwayle 3 ayda 7000 km yaptım, tek kuruş masraf açmadı. (Çok zorlamama rağmen.)biraz uzun oldu kusura bakmayın, araç tavsiyelerinizi ve bmw hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyuk -- 23 Kasım 2019; 1:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha geçen gün gördüm yolda kalmış bir e36 ve sahibini ama onun arkadaşları vardı yanında eğer seninde üç beş arkadaşın varsa sürekli yanında gezdirdiğin e36 alabilirsin malum tek başına itmek zor olur.

edit : güzelim brodwayinle devam et başına dert alma derim, güvenlik demişsin ama e36 dediğin arabanın tofaş şahinden hiçbir farkı yok zamanında euro ncapten 1 yıldız almış rezil bir araba
    www.euroncap.com
    Resmi BMW 3 Series 1997 güvenli derecelendirme sonuçlar?
    https://www.euroncap.com/tr/results/bmw/3-series/15459

o paralara bulabilirsen temiz bir klimalı albea bak derim airbagli felan gerçekten güvende olacağın araba bunlar çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F81E1A7E5 -- 23 Kasım 2019; 1:23:13 >

• Hocam bir aracın yolda kalması için büyük masraflar çıkarması gerek yada yakıtının bitmesi düzgün kullanım altında sanziman veya motor arızası yaşar mıyım benim merak ettiğim husus bu aslında
    Güzel söylüyorsunuz ama gerçekten arabamı bir yağ tenekesi olarak görüyorum afedersiniz ama eşeğe binsem daha güvende olurmuş gibi hissiyat var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyuk -- 23 Kasım 2019; 1:24:43 >
  • İlk sahibi BMW ye biner, ikinci sahibine BMW biner. O yaştaki bi bmw alınmaz. Hatta 25 bin liraya e36 olmaz. Sağlam olanları 40 bin lira civarında. Ha ben sanayiye her gittigimde bir maaşlık para veririm diyosan al. Piyasadaki bmw lerin yüzde 95 inin motorları şuan hep yan sanayi parçaları.

• Ne önerirsiniz peki hocam aklımdan tempra geçiyor hem cebime para kalır maksadıyla 1.6 sxa modelini alıp çok az bi modifiye ile kullanmam daha mı mantıklı olur sizce

• clio II. hb 1,2 bulabilirseniz çok zevkli araçtır. 2 kere sahip oldum çok memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane0505

İlk sahibi BMW ye biner, ikinci sahibine BMW biner. O yaştaki bi bmw alınmaz. Hatta 25 bin liraya e36 olmaz. Sağlam olanları 40 bin lira civarında. Ha ben sanayiye her gittigimde bir maaşlık para veririm diyosan al. Piyasadaki bmw lerin yüzde 95 inin motorları şuan hep yan sanayi parçaları.
    Sende iyice abarttın hocam. Ne demek 40 binden başlıyor E36 lar ?

E46 var bir dünya 40-45 bin liraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel araba clio eyvallah hocam ama daha çok sedan konforlu ve performanslı bir araba arıyorum sahibinden. Com da 25-30 arasına çok fazla var e 36 yeni revize falaj filan aldıktan sonra ne gibi masraflar çıkarıyor araba hani herkesin yakındıgı sorunlar ne bu arabada almamı etkileyecek en büyük kriter bu sorunları bilmek

• alırsan pişman olursun, o paraya sağlam bmw olmaz
    accent yumurta al geç
  • Kardeşim bu seçenek olarak eski kasa bmw çok riskli. Gerçekten bmw den anlayan bir ustaya aracı göstermek gerek. O ustanında söylediklerinde yanılmaması gerek. Eğer ki yanılır ve masraf açan bir araç aldıysan başın belada. Hevesinde gider zevkinde. Bence iyi düşün çünkü bende çok araştırdım o dediğin kasaları. En son gına geldi 206 aldım.

bknz:20 bin tlye araba tavsiyesi20 bin tlye araba tavsiyesi

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    40bin TL'ye temiz e36 coupe bulsam yarın gidip alırım temizlerine 60bin istiyorlar klasik oldular şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

40bin TL'ye temiz e36 coupe bulsam yarın gidip alırım temizlerine 60bin istiyorlar klasik oldular şimdiden.
    Var hocam baktım şimdi. Sen boyasız olsun kazasız olsun değişensiz olsun hem coupe olsun hemde 40 milyar olsun istiyorsun herhalde. Onlara 100 milyar istiyorlar.

• Hocam bana keyf için 1 yıl falan binebilecegim bi BMW lazımdı ama gidisata göre tofas alicam arkadan itis olan araba olmaması beni delirtiyor

• Ziyuk Z kullanıcısına yanıt
    Tofas ne hocam yapma gözünü seveyim.

• Hocam Daihatsu Cuore tam size göre bir araba olacaktır. Klimalı, airbagli, ufak motor +lpg ile inanılmaz az yakarsınız. Japon arabası olduğu için de temiz bir tane alırsanız sizi asla yolda bırakmaz. 20 bintl bandında mevcut. güle güle kullanın.
  • Mazda 323 1.5i al keyfine bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.