Şimdi Ara

40 bine iö pdr ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tm3 te 40.597 deyim.
    Listemde 33 binden başlayarak pdr ve psikolojileri yazdım sona doğru da
    Burdur makü pdr 38.100 (burayi istiyorum ama gelmez diyorlar.. gelir mi sizce)
    Aydın adü pdr i.ö 39.300
    Pamukkale pdr i.ö 39.400
    Tutmaz mi hiç biri?

• Hocam pdr 1-2k düşebilir bence tutma ihtimali var
  • smelly cat kullanıcısına yanıt
    Burdur için olumlu mu düşünüyorsunuz? Orası tutsa çok iyi olacak. İkinci öğretim leri mecbur kaldığım için yazıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senptk

Burdur için olumlu mu düşünüyorsunuz? Orası tutsa çok iyi olacak. İkinci öğretim leri mecbur kaldığım için yazıyorum..
    Şimdiden hayırlı olsun hocam

Edit:40k ya gerileyecek o bölüm ama virgülden sonraki sayılarla kaçırma ihtimaliniz var %55 diyorum ben oranınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 1 Ağustos 2016; 19:15:14 >
    İnşallah ya çok sağolun gerçekten
  • quote:

Hocam içinizi rahatlatmak için neden böyle düşündüğümüde söyleyeyim.

2013 50kişi 30200
    2014 50kişi 35100
    2015 50kişi 38100
    2016 60 kişi ?

Kaynak:https://yokatlas.yok.gov.tr/tercih-sihirbazi-t4-tablo.php?p=tm3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 1 Ağustos 2016; 19:19:51 >
    Evet bende olumlu düşünüyordum ama gelmeme ihtimali de var diyenler yüzünden açtım bu konuyu hem çok gerileme yaşamış hemde kontejyanını artirmis.. listeme 45 binlik yerleri de eklememi söylüyorlar. Ben Aydin da yasiyorum çok uzağa gitmek istemiyorum.. o yüzden inş gelir burdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: smelly cat

quote:

Hocam içinizi rahatlatmak için neden böyle düşündüğümüde söyleyeyim.

2013 50kişi 30200
    2014 50kişi 35100
    2015 50kişi 38100
    2016 60 kişi ?

Kaynak:https://yokatlas.yok.gov.tr/tercih-sihirbazi-t4-tablo.php?p=tm3

Hocam sence 40klardaki psikolojiler 1k geriler mi garanti ?

• Ben de 40 bindeyim.Hedefim hukuk ama yinede pdrleride ekleyeceğim.Bence bizim sıralamamıza göre en uygunu İnönü,Necmettin Erbakan.Diğer şehirler bence küçük.

Ege tarafını evime uzak diye yazmayacağım ama sizin evinize yakınsa en doğrusunu yaparsiniz.
  • ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    Bende hukukla başladım tabi sizinde bildiginiz gibi devlet hukuklar olmuyor.. oyle bi siralamadayiz ki ne iyi ne kotu..sizde bu siralamaya girdiyseniz eminim cok emek vermissinizdir..Malatya ya filan gitmek istemiyorum uzak kaldığı için.. Burdur tutsa çok sevinicem..
  • quote:

Bende hukukla başladım tabi sizinde bildiginiz gibi devlet hukuklar olmuyor.. oyle bi siralamadayiz ki ne iyi ne kotu..sizde bu siralamaya girdiyseniz eminim cok emek vermissinizdir..Malatya ya filan gitmek istemiyorum uzak kaldığı için.. Burdur tutsa çok sevinicem..
    Benim de 38300, hedefim 35800 lük çukurova pdr iö.

İmkansız mı ?
  • Senptk S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sıralamamız çok arada derede kalmış.

Evet geçen yıl bu puanımız ve netlerimizle Anadolu Hukuk tutarken şimdi devlet hukukuna giremiyoruz şaka gibi.Ama ben Kıbrısta yazacağım galiba hiç istemesem de.

Aslında psikolojide geliyor bize ama bana hep uzak yerlerde :/
    Uni ler çok kötü psikoloji de ya da gerçekten çok uzak.. pdr de biraz daha iyi yerleri tutturabiliyoruz.. en azından.. ama çok arada bi sıralamadayız o kesin
    Evet.Şahsen Bingölde okumak istemem.Trabzonda evime 1 gün uzaklikta neredeyse.İstanbul Esenyurt Üniversitesinede ısınamadım pek.

Siz Kıbrısta hukuk düşünmüyor musunuz?
  • Çukurova tercih edilen bi yer bildiğim kadarıyla. i.ö olunca bende bi iyimserlik oluşuyor sanki i.o de gerileme daha çok olabilir gibi.. kontejyan artışı var mı bi de son 3 yılda nasıl gerilemiş bilemiyorum.. sıralamanla benim istediğim yerler tutar.. ama galiba Çukurova yi istiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftm1633

Evet.Şahsen Bingölde okumak istemem.Trabzonda evime 1 gün uzaklikta neredeyse.İstanbul Esenyurt Üniversitesinede ısınamadım pek.

Siz Kıbrısta hukuk düşünmüyor musunuz?
    Ben tabloda baktım yeni açılan üniversiteler dışında 35800. sıradan ( çukurova pdr iö) sonra 95 kontenjan artırılmış.

Önceki yıllarda 2013 ->2014 arası kontenjan artışı bu kadar olmamış ona rağmen 1000 - 2500 arası düşme yaşanmış.

Gelme ihtimali düşük değil.
    Yakın olduğu için istiyorum, sınava tekrar hazırlanacağım uzak bir yere gitmek istemiyorum şu an.
    Çok düşündüm düşünmem mi hiç.. pahali diyorlar tek düşünce bu yani.. guvenemiyorum o yüzden .. bi de burslu ya bursuma bi şey olursa kalırım oralarda daha kötü olur.. Esenyurt psikoloji den bahsediyorsunuz sanırım.. ben orayı ekliyecm sanırım tam burslusunu gelir mi gelmez mi bilmiyorum sizin tam olarak siralamaniz kac
  • Dediğim gibi i.ö olunca açılma Şansınin artacağını düşünüyorum inşallah olur dalgalanmalar da var yıllar arasında hayırlısı
    Benim kuzenim orada okuyor onlara inanma yok öyle bir şey dedi.Su 5tl falan değil dedi.Kıbrıs hukuk mezunu bir avukatta aynı şeyleri söyledi.Yurt ücreleride Türkiyedekilerle aynı hatta daha ucuz.

Bende zaten maddiyattan dolayı kıbrıs yazacağım hocalarda çok zorlamıyormuş zaten.

İstanbulda yurt sıkıntısı var diye yazmayı pek düşünmedim açıkçası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.