Şimdi Ara

40 dereceye ayarlı ama 72 derece oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch class 6000 w kullanıyorum. Kullanım suyu sıcaklığı 40 derece ancak sıcak suyu açtığımızda 72 dereceye kadar suyu ısıtıyor. Bu normal midir ?

• NTC sensörler arızalıdır yada bakım yaptırmanız gerekebilir. Kullanım suyu eşanjörü kireç fln yapabiliyor. Bu gibi durumda içinin temizlenmesi gerekiyor. Bizim ofiste ki DD kombide aynısını yapıyordu temizlendikten sonra sorun kalmadı.
  • Açıkçası kireçlenme olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü daha 8 aylık. Aldıktan sonra anakartın yazılımını güncellemek için servisten geldiler. Güncelleme işleminden sonra olduğu için bundan şüpheleniyorum. Sanırım en iyisi servisi çağırmak olacak.
    TEşekkür ederim.
  • servisi ara cihaza parametre modulasyon ayarı yaaprlar düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Açıkçası kireçlenme olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü daha 8 aylık. Aldıktan sonra anakartın yazılımını güncellemek için servisten geldiler. Güncelleme işleminden sonra olduğu için bundan şüpheleniyorum. Sanırım en iyisi servisi çağırmak olacak.
    TEşekkür ederim.

servis sonrası mutlaka düzelip düzelmediğini yazarsanız sevinirim.aynı sorun bendede var kombiyi yeni taktırdım.
  • radarrow kullanıcısına yanıt
    Düzelme olmadı. Servis elemanı bütün modülasyon ayarlarının yerinde olduğunu, yaz aylarında bunun normal olduğunu söyledi. Her ne kadar bu cevap beni çok tatmin etmese de yapabilecek birşey olmadığı için he dedim geçtim.
  • bende servisi arayıp sordum normal diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda sıcaklığı normal mi???
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı sorun benim eca marka 22 hs 11 modelli şohbenimde de var suyu minumum ayara getiriyorum ama susıcaklığı 50 derecelere kadar çıkıyor
  • akadaşlar bahsetmiş olduğunuz durum normaldir.Cihazda herhangi bir arıza yok .Sadece parametre ayarlarından kullanım suyu sıcaklıgının set +7 demi yoksa 72 C mi kapatmasını istediginiz ayarının yapılması gerekiyor.(Parametre ayarlarına koyduysalar şayet)Bir çok kombide bu ayar vardır.Şöyleki düşük su debiisnin oldugu yerler yada toplu kullanımın olduğu yerlerde bu ayarın 72 C kapat olarak ayarlanması gerekir.Kombinin sürekli devreden çıkıp girmemesi için.Daire ve yeterl, debide su geçisi olan meskenlerde ise set +7 C kapatması daha uygun olacaktır.Zaten kombiler hangi ayar ayarlı olursa olsun dakikada 7 litre su geçisi olan yerlerde ayarlanan su sıcaklığında suyu tutmaktadır tutması gereklidir.bunu sağlamayan kombide mutlaka gaz ayarlarında,su geçişlerinde ,eşanjörde kireçlenme gibi arızaları olası arızalardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.