Şimdi Ara

+40 Mat İçin Bu Saatten Sonra Neler Yapabilirim?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Koşul olarak burda aynı bölümü kazanman orda bir üniversitede o bölümü okuyabileceğin anlamına geliyor. Ama önemli olan maddi destek,çünkü orada 6 aylık verilen harç veya ilk sene verilecek kurs ücreti yol ev vs. ile falan 5 senelik okul 200.000€ gibi net bir rakama çıkıyor. Burs bulduğum için gideceğim ben aksi takdirde zaten okuyamadım almanyada. Birde dondurup gitme olayında sıkıntı olmaz. Belki o komşun dondurmadan gitmiştir sınıfta kalarak atılmıştır. Yoksa dondurduğu için okuldan atılmaz kimse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VV ABSTRAKT

Koşul olarak burda aynı bölümü kazanman orda bir üniversitede o bölümü okuyabileceğin anlamına geliyor. Ama önemli olan maddi destek,çünkü orada 6 aylık verilen harç veya ilk sene verilecek kurs ücreti yol ev vs. ile falan 5 senelik okul 200.000€ gibi net bir rakama çıkıyor. Burs bulduğum için gideceğim ben aksi takdirde zaten okuyamadım almanyada. Birde dondurup gitme olayında sıkıntı olmaz. Belki o komşun dondurmadan gitmiştir sınıfta kalarak atılmıştır. Yoksa dondurduğu için okuldan atılmaz kimse.

üniversite almanyada olmak zorunda mı?
    bende bilg müh istiyorumda eğer abd de okunabiliyorsa (MIT oluyorsa hele) kosarak giderim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

ygs mat 3yanlis 1bos (20.000)
    lys bana gore degil ya birde hedef mf3-4 ilk15.000(+mezunum)ne yapicam bilmiyorum
    mat 35 civari
    geo 15civari
    fzk 15civari
    kimya 19-20 civari
    bio 18civari
    offf of cok tirsiyorum birde mezunum , seneyi bombos gecirdim yumurt kapiya geline.su saate kadar integral calisiyorum:D

Aynen ben de mezunum ygs sıralamam iyi sayılır fakat lys pert.Gerileyecez herhalde la .Senin hangi denemelerde bu netler? Evde yaptığın bölüm denemeleri falan mı, dershane mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

quote:

lys bana gore degil ya birde hedef mf3-4 ilk15.000(+mezunum)ne yapicam bilmiyorum
    mat 35 civari
    geo 15civari
    fzk 15civari
    kimya 19-20 civari
    bio 18civari
    offf of cok tirsiyorum birde mezunum , seneyi bombos gecirdim yumurt kapiya geline.su saate kadar integral calisiyorum:D

Aynen ben de mezunum ygs sıralamam iyi sayılır fakat lys pert.Gerileyecez herhalde la .Senin hangi denemelerde bu netler? Evde yaptığın bölüm denemeleri falan mı, dershane mi?

Zaman denemeleri :( HASİRTİNG DI BİLEK BORD
    , evde.cozdugum denemeler.gibi olsa sinav ilk 7-8000e cekerim :D daha kimya.biodan evde.cozunce -23gelmiyo genelde 25..26

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

quote:

mat 35 civari
    geo 15civari
    fzk 15civari
    kimya 19-20 civari
    bio 18civari

Zaman denemeleri :( HASİRTİNG DI BİLEK BORD
    , evde.cozdugum denemeler.gibi olsa sinav ilk 7-8000e cekerim :D daha kimya.biodan evde.cozunce -23gelmiyo genelde 25..26

Mat-geo'yu bilmem de ÖSYM'nin fen kısmı zamandan daha kolay gibi geliyor bana, tabi bu sene hiç bir denemesi çözmedim.

• VV ABSTRAKT kullanıcısına yanıt
    + bu fırsat her önüne gelene gelmiyor , tanıdık vs. olmadığı sürece yurt dışından kimseye teklif kolay kolay gelmez imkansız değil ama imkansıa yakın bir durum..
    + 200 bin euro ile adma burda pilotluk okur :) ...
    cok şanslı birisiniz başarılar
  • 1- 5 vakit namaza başla
    2- Çözdüğün tüm denemelere bak. eksik konun yoksa, bilipte soru kaçırdığın konulara iyice çalış.
    3- İntegral aban
  • VV ABSTRAKT kullanıcısına yanıt
    ya o salak dondurup ıkıncı donem harcını yatrımayı unutmustu kanada da dıl sınavlarına denk gelmıste
    cok agladı cok..
    senın bu işi ben benım kuzenıme sordum(mıtmeznun Boston unı phd.) o bu traz seyler oluyor unıversıteler neredeyse denk egerki 1. sınıf unıversıtelere gıtmedıkten sonra ıs dunyasında sanıldıgı kadar fark yaratmıyor dedi.
    bu tarz okumaları lıseyden yapıldıgında cıddı bır avantajı olusturuyormus..
    sana ve senın gıbılere 1.sınıf kategorısındekı unılere gıt 2.sınıf (odtu itü) unılerde okul ortalaması kassın ınglızce yapsın ya zamanından once bıtırsın yada yandal yapıp mba veya doktoraya abd ye gelınmesını tavsıye edıyor.
    butun beyınler abd de toplanıyor falan fılan..
    kulagına kupe olsun yada ben soyledım benden gıttı:D
  • Loading.. kullanıcısına yanıt
    ABD çok daha masraflı almanyaya göre onun için almanya bursundan 3 tane bulmak gerekir. Zor yani biraz.

• emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Kısmet sonuçta nerde ekmek yiyeceğimiz belli değil. Bakarsın bir sıkıntı çıkar burda okurum. Belli olmaz yani böyle şeyler .

• kumtem38 K kullanıcısına yanıt
    Doğru tabiki söylediklerin Tr diplomasının dünyadaki geçerliliği 0. Ama abd ingiltere almanya fransa japonya çin. Bu gibi ülkelerin diplomalarıyla rahatça iş bulunur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.