Şimdi Ara

+40 Mat İçin Bu Saatten Sonra Neler Yapabilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +40 Matematik neti lazım. olduğum denemeler kolay olduğunda 35-40 arası yapıyorum. ama zor denemede 30-32 net civarındayım. integral harici tüm konuları iyi bir şekilde bitirdim. ygs matda 37 net yapmıştım. ama mat2 bir türlü yükselmiyor. mat2 yi yükseltmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.

• zor kaynaklardakı uc soruları cozmen odtu karekok cozmenı onerırım sonucta lys sadece soru tıpı sınavı
  • kanki sorunu bulmuşun işte integral..başla rahat rahat 10 güne yay.2013 lysde 7 tane integral geldi.bu senede bu civarda gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ben ya 40-41.25 geldi denemelerim 45 üstü hedefliyorum. Ve integral sıkıntı benimde. Konuyu uplayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VV ABSTRAKT

Aynı ben ya 40-41.25 geldi denemelerim 45 üstü hedefliyorum. Ve integral sıkıntı benimde. Konuyu uplayalım.

senin ygs nasıl? hiç görünmüyon ortalıkta.
    zengin züppe miydi öyle bi nickin vardı ssnin galiba.

• matris determinant öğren 2-3 net artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

quote:

Aynı ben ya 40-41.25 geldi denemelerim 45 üstü hedefliyorum. Ve integral sıkıntı benimde. Konuyu uplayalım.

Evet ne yazık ki çok kötü Ygs puanım. Almanyadan teklif geldi büyük ihtimal oraya gideceğim. Burdada itü makine dondurup falan gidersem iyi olcak

• quote:

quote:

quote:

Evet ne yazık ki çok kötü Ygs puanım. Almanyadan teklif geldi büyük ihtimal oraya gideceğim. Burdada itü makine dondurup falan gidersem iyi olcak

Almanyadan teklif nasil geliyo? Hangi okuldasin?

• quote:

Orijinalden alıntı: alittlebit

quote:

quote:

quote:

Almanyadan teklif nasil geliyo? Hangi okuldasin?

Özel bir liseyi bitirdim. Dersane aracılığıyla geldi teklif

• VV ABSTRAKT kullanıcısına yanıt
    Hmm. Anladim yabanci kolej falan mi?

• alittlebit A kullanıcısına yanıt
    Yok değil.

Edit:IB okulu ama okulla bir ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VV ABSTRAKT -- 21 Mayıs 2014; 22:32:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    o nasıl oluyor yaw şu teklıfı bıraz acarmısn
    Kardeş nasıl oldu açsana biraz. Bende özel lise mezunuyumda ilk defa duyoyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend Legolas -- 22 Mayıs 2014; 3:06:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs mat 3yanlis 1bos (20.000)
    lys bana gore degil ya birde hedef mf3-4 ilk15.000(+mezunum)ne yapicam bilmiyorum
    mat 35 civari
    geo 15civari
    fzk 15civari
    kimya 19-20 civari
    bio 18civari
    offf of cok tirsiyorum birde mezunum , seneyi bombos gecirdim yumurt kapiya geline.su saate kadar integral calisiyorum:D

• Dersanedeki hocalar benim sınavımı gerçekten çok iyi bekliyorlardı bende 17k oldum. 1-2 hafta çok kötüydüm çalışamadım. Hocalarda bunu görüp burs vs ayarlamışlar,Almanyadaki arkadaşlarıyla konuşmuşlar. Aylık 200€ ya orada okuyabileceğimi söylediler. Zaten burda olsam en az 1000-1500 Lira aylık harcamam olacaktı. Bu yüzden çok iyi geldi teklif. İstediğin üniversitede istediğin bölümü seç bana söyle dedi hocam. Bende burda dondurup orda okumayı düşünüyorum şimdi.

• quote:

Dersanedeki hocalar benim sınavımı gerçekten çok iyi bekliyorlardı bende 17k oldum. 1-2 hafta çok kötüydüm çalışamadım. Hocalarda bunu görüp burs vs ayarlamışlar,Almanyadaki arkadaşlarıyla konuşmuşlar. Aylık 200€ ya orada okuyabileceğimi söylediler. Zaten burda olsam en az 1000-1500 Lira aylık harcamam olacaktı. Bu yüzden çok iyi geldi teklif. İstediğin üniversitede istediğin bölümü seç bana söyle dedi hocam. Bende burda dondurup orda okumayı düşünüyorum şimdi.

Kanki bende tıp istiyorum üniversite fark etmez nasıl yapıcaz o işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend Legolas

quote:

Dersanedeki hocalar benim sınavımı gerçekten çok iyi bekliyorlardı bende 17k oldum. 1-2 hafta çok kötüydüm çalışamadım. Hocalarda bunu görüp burs vs ayarlamışlar,Almanyadaki arkadaşlarıyla konuşmuşlar. Aylık 200€ ya orada okuyabileceğimi söylediler. Zaten burda olsam en az 1000-1500 Lira aylık harcamam olacaktı. Bu yüzden çok iyi geldi teklif. İstediğin üniversitede istediğin bölümü seç bana söyle dedi hocam. Bende burda dondurup orda okumayı düşünüyorum şimdi.

Denklik sıkıntıları var mecbur burda okuyosun ama mühendislik falan istiyorsan y.dışı ile ilgili sorularını sorarım hocaya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legend Legolas

quote:

Denklik sıkıntıları var mecbur burda okuyosun ama mühendislik falan istiyorsan y.dışı ile ilgili sorularını sorarım hocaya

Burda kazanıyorum mühendislikleri zaten doktor olsam orda çalışırım, mühendislikte olur yardımcı olursan sevinirim ve yıllık masraf olur

• Legend Legolas kullanıcısına yanıt
    Tamam ben sorayım ama şöyle düşün ben tech uni Munchen de okumayı düşünüyorum almanyada 1 numaralı üniversite. Buradaki İTÜ ODTÜ ilk 500 sıralamasına 480 lerde dahil oluyor. Benim gideceğim kaçıncı onu bilmiyorum ama ilk 100 veya 50 de olduğunu biliyorum. ODTÜ veya İTÜ ye gidebilirim ben belki ama orada alacağım eğitim benim hayatımı tamamen değiştirebilir ondan dolayı gidiyorum oraya. Burda dondurup gitmeyi düşündüğüm bölüm İTÜ Makine veya İTÜ Elektrik Elektronik.
    sen bu işin yolunu yordamını gereklı kosulları sartları bır yerden bulabılrsen bana yollarmısn.
    zamananından bızım komsu da aynı ıse bulasmıstı zırve tb elektık elıoktrnıktı galıba donrurup kanadaya gıtmıstı sonra zırveden atıldı kanada ısı yas oldu geldı sınava hazırlandı odtu elek-elktrnık okudu sımdı yenı yapılan basbakanlık bınasında fırmanın sorumlumuduru olarak calısıyr ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.