Şimdi Ara

+40 mat ve +50 edb yapamayan tmlerin hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşündürücüdür.şahsen bu kişilerin ygs sıralaması 40 binin altında ise 2 kere düşündürücüdür.Benim şahsi görüşüme göre bu sene güzel devlet hukuklarının %60ını mf de istediğini bulamayan fen öğrencileri kapatacak.Geri kalan boşluklar ise işte bu 40+ mat ve 50+ edb yapan tmciler tarafından doldurulacak

• Üyelik tarihi 11 temmuz 2016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın kanka mesela ben 430 puanım var tm3 ilahiyat yazmayı düşünüyorum oda gelirse
  • Benimde 457 var erzurum hukuk gelirse sukredecem

• Colombiya C kullanıcısına yanıt

• zantepex Z kullanıcısına yanıt
    Sığır her konuda trolluk yapıyosun hiç yoktan biraz bekle

• Bu dediğin tm1 bölümleri için geçerli olabilir, matta adam akıllı 40 üstüne çıkan yok tmlerden.
    Ama tm3 için çok zor. Mat ve ygs5 sırası iyiyse de en kötü 42-45 arası edeb yapmış olması lazım sayısalların bu da biraz zor ekstra bi tm çalışması yapmadılarsa. Tm3 edebiyat katsayısı fazlaca arttı. Tm2 zamanlarındaki kadar kolay değil artık sayısal çıkışlı hukuk kazanmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekşisozlukte yazar olamayıp burada konu açan yazar önermesi

Tanım: +40 Mat yapan maksimum 1500 Tmci olduğundan geçersiz önermedir. Mat +33 Edb +46 diyebiliriz ama

.d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 441 tm3 ile bingöl sosyal hizmet düşünüyorum o da ikinci öğretim belki yani umudum pek yok

• Brainless

• yahu kimse kusura bakmasın ama lys matın ygs kısmını teoga giricek kardeşime çözdürdüm biraz 'bunlar ne zantepex abi ne kadar kolay soruyolar yahu'dedi e 1 tane bile zor lys sorusunun olmadıgı bir sınavda kimse kusura bakmasın ama +40 matematik yapamadıysan hukuk biraz sıkar kardeşim
  • yanı veya 20 mat 50 edebıyat veya böyle 40 mat 40 edebıyat yapanlar falan çeşitlenebılır :D
    valla haklısın kardeşim
  • ne 1500 ü ne 2500 ü bu sene tmden tercih yapıcak en az 10000 öğrenci 40'ın üstüne rahat çıkmıştır
    Allah aşkına sen kaç yaptın ama yalan söylersen istediğin yere gidemezsin inşallah ona göre cevap ver. Ya da dur zaten istediğin yer gelmiyor anca burada aciz gibi senin hayalin olan yere gideceklerini biraz da üzme derdindesin di mi? Kıyamam :(

1 sifir eksik yazmissin hocam. En az 100bin tm 40 ustu yapmıştır. Sayisallardanda var bi 200 300bin. Bu sene turkiye ortalamasi 40i geçecek Insallah

• klavyeni sileyim yürü git gerçek hesabınla gel.

• Burada küfür edince ban yiyor muyuz?

• Trollerse troll TMyim 40+ mat da yaptım 50+ edeb da yaptım şimdi siz düşünün sayısallar ahah
  • vaveylaaa kullanıcısına yanıt
    boş yapma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.