Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_06_14

%50 nasıl alacağız peki. özel ilanmı açacaksınız? ürün 4.1.1 ile gelicek değilmi

ürün 4.1.1 ile geliyor. momo7 içinmi sordunuz yoksa cube içinmi ? İkiside sürüm olarak aynı fakat momo7 de ekstra bir %50 indirim daha yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

@tabletpark: Bu üründe yazılım desteği devam edecek mi yoksa hep 4.1.1'de mi kalacak?

Yazılım desteği üreticiye göre devam ediyor, bunun dışında forumlarda güncel özel sürümler mevcut bunlarıda kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

momo7'de bluetooth ve gps ikisi de yok mu?

bluetooth ve gps yoktur. cubedede yoktur. gps li model şu an cube onda ainol ve ployer olarak bulunmamakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Benim tabletim dün geldi. (Siparişi verdikten sonra İstanbul'dan Antalya'ya elime ulaşması 24 saati bulmadı.)
    Hızlı kargo, sağlam ambalaj, irsaliyeli fatura... Hiçbir sorun yok.

Daha önce bir arkadaşın belirttiği gibi, kılıf vasat, ama 20 TL'lik paket içinde olduğunu düşünürsek f/p olarak bir kusur bulmamak lazım. e-Bay'den sipariş vermek istiyorum, ama orada bile fazla seçenek yok.

Ekran filmi de hiç hoşuma gitmedi (üzerindeki de, gelen yedek film de aynı), çok kalın geldi bana.

Bu ufak tefek "olumsuzluk"ların dışında memnunum. Ekran aklitesi çok iyi, yanlardan bakınca bile görüntü kaybolmuyor. Cihazın hızı çok iyi. Sağlam oyun denemedim henüz, ama normal oyunlarda (Angry Birds gibi), HD videolarda, internette hiçbir kasılma-donma görmedim. Wireless kesintisiz bağlanıyor.

Ağırlığı 300 gram civarı. Gelir gelmez yeni firmware yükledim, Çince birkaç uygulama vs vardı, onlar kayboldu, birkaç özellik eklendi, işlemci hızı 1.2'den 1.4'e çıktı vs.

Güncellemeyle birlikte gelen değişiklikler aşağıdaki linkte:

http://www.slatedroid.com/topic/42726-top-notch-tablets-ployer-momo-7-dual-core-firmware-release-3/

Firmware'ı kurmak biraz zaman alıyor. İndirme yeri ve kurma talimatları aşağıdaki linkte:

http://www.topnotchtablets.com/support
    (Burada sırasıyla firmware>>>"RKbatch" RK3066 Firmware Utility, Guide, & Firmware Images>>>Ployer Momo 7 Dual-Core TNT Release 3 Firmware Image tıklayıp indiriliyor. Sıkıştırılmış halde 260 MB. Kurma işlemi için gerekli uygulama ve kurma açıklamaları için English RKBatch Tool'a tıklanıyor.)

Antutu testini Firmware'dan önce denemedim, sonraki denemede puan 11.692 çıktı.

Özet olarak, hem üründen memnunum, hem satıcıdan.

Merhaba ben de sipariş verdim ancak daha elime geçmedi. Sanırım yarın elimde olur. Ben android tablet hiç kullanmadım bu ilk olacak. Verdiğiniz linkler çok faydalı ama ben yapmayı bilmiyorum bir de site ingilizce olunca. Bence bizim bu aldığımız tablet için yeni bir konu açalım. Destek güncelleme olayları için ve aynı zamanda insanlara rehber olsun. Siz bu konuda bilgilisiniz. Ne dersiniz?

• 399 TLYE BENDE VARIM ARKADAŞLAR:)
  • @tabletpark hocam cube için de ayrıca bir konu açsanız ya da ilk mesajınızı düzgünce güncelleseniz iyi olur, u30gt fiyatınız, özellikleri, W/H modeli olup olmadığı, IPS olup olmadığı, garantisi, garanti veren firma vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock

@tabletpark hocam cube için de ayrıca bir konu açsanız ya da ilk mesajınızı düzgünce güncelleseniz iyi olur, u30gt fiyatınız, özellikleri, W/H modeli olup olmadığı, IPS olup olmadığı, garantisi, garanti veren firma vs.

ayrı konu açtık fakat silindi.

Fiyat nakit olarak foruma özel 430 TL.

Taksitli olarak gg için bu fiyatı 1.11 ile, sanalpazar için 1.055 ile çarpmanız gerekiyor.

Ürün H modelidir. IPS ekran 1280x800 dür. Son sürüm 4.1.1 versiyonu ile gelmektedir. Garantisi bakanlık onaylı olarak resmi şekilde 2 yıl tarafımızdan verilmektedir.
  • quote:

quote:

(Burada sırasıyla firmware>>>"RKbatch" RK3066 Firmware Utility, Guide, & Firmware Images>>>Ployer Momo 7 Dual-Core TNT Release 3 Firmware Image tıklayıp indiriliyor. Sıkıştırılmış halde 260 MB. Kurma işlemi için gerekli uygulama ve kurma açıklamaları için English RKBatch Tool'a tıklanıyor.)

Merhaba ben de sipariş verdim ancak daha elime geçmedi. Sanırım yarın elimde olur. Ben android tablet hiç kullanmadım bu ilk olacak. Verdiğiniz linkler çok faydalı ama ben yapmayı bilmiyorum bir de site ingilizce olunca. Bence bizim bu aldığımız tablet için yeni bir konu açalım. Destek güncelleme olayları için ve aynı zamanda insanlara rehber olsun. Siz bu konuda bilgilisiniz. Ne dersiniz?

Aksine, hiç bilgili değilim bu konuda.

Benim de ilk tabletim. Firmware linki daha önce bu başlıkta paylaşılmıştı (3. sayfada). Biraz google vs. bilgi edindim, o kadar. Yukarıdaki linkte sırasıyla firmware>"RKbatch" RK3066 Firmware Utility, Guide, & Firmware Images>English RKBatch Tool'a tıkladığınızda zaten resimli bir anlatım var (yanılmıyorsam 30 küsür adımda anlatılmış, ama resimli olduğu için fazla İngilizce'ye de gerek yok).

Ayrı bir başlık açılırsa ve faydam olursa memnuniyetle yardımcı olurum. Ama dediğim gibi, benim de ilk tabletim ve fazla bir bilgi sahibi değilim maalesef. Ama mutlaka bilgili olup da bize yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.

• quote:

quote:

quote:

Aksine, hiç bilgili değilim bu konuda.

Benim de ilk tabletim. Firmware linki daha önce bu başlıkta paylaşılmıştı (3. sayfada). Biraz google vs. bilgi edindim, o kadar. Yukarıdaki linkte sırasıyla firmware>"RKbatch" RK3066 Firmware Utility, Guide, & Firmware Images>English RKBatch Tool'a tıkladığınızda zaten resimli bir anlatım var (yanılmıyorsam 30 küsür adımda anlatılmış, ama resimli olduğu için fazla İngilizce'ye de gerek yok).

Ayrı bir başlık açılırsa ve faydam olursa memnuniyetle yardımcı olurum. Ama dediğim gibi, benim de ilk tabletim ve fazla bir bilgi sahibi değilim maalesef. Ama mutlaka bilgili olup da bize yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.

Anladım hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

@tabletpark hocam cube için de ayrıca bir konu açsanız ya da ilk mesajınızı düzgünce güncelleseniz iyi olur, u30gt fiyatınız, özellikleri, W/H modeli olup olmadığı, IPS olup olmadığı, garantisi, garanti veren firma vs.

Taksitli olarak gg için bu fiyatı 1.11 ile, sanalpazar için 1.055 ile çarpmanız gerekiyor.

Ürün H modelidir. IPS ekran 1280x800 dür. Son sürüm 4.1.1 versiyonu ile gelmektedir. Garantisi bakanlık onaylı olarak resmi şekilde 2 yıl tarafımızdan verilmektedir.

Merhabalar

cube 10.1 U30 GT için 15 kişiye yakın alıcı vardı forumda

gittgidiyor üzerinde 430 x 1.11 = 477 TL fiyatınızı burada ki toplu alıcılar için

415 x 1.11 = 461 TL olarak güncellerseniz

%10 yapı kredi world puan kampanyasına denk geldiğinde satın almak isterim.

415 TL Tutara bize maliyeti olur.

430 Tl sizin istediğiniz fiyat 400 Tl bizim ilk verdiğimiz fiyat

415 TL maliyet ortalaması oluyor.

• Cihazın cözünürlüğü 1024x600 bu çözünürlükle bütün video ve oyunları sorunsuz ileyebilir veya oynayabilirmiyim.Ayrıca cihazın flasplayer özelliğin sürümü nedir.Son olarak videoda cihazın antutu testi 7000 lerde bişey.Siz 12000 demisiniz ne ayak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: break23

quote:

quote:

Merhabalar

cube 10.1 U30 GT için 15 kişiye yakın alıcı vardı forumda

gittgidiyor üzerinde 430 x 1.11 = 477 TL fiyatınızı burada ki toplu alıcılar için

415 x 1.11 = 461 TL olarak güncellerseniz

%10 yapı kredi world puan kampanyasına denk geldiğinde satın almak isterim.

415 TL Tutara bize maliyeti olur.

430 Tl sizin istediğiniz fiyat 400 Tl bizim ilk verdiğimiz fiyat

415 TL maliyet ortalaması oluyor.

bir organize yapılırsa sayı belirlenir o sayı üzerine bir fiyat açılır, belirlenen sayıda alım işlemi yapıldığında bizde gönderimi yaparız fakat bunu yapabilmemiz için açtığımız ürünün belirlenen sayıda alınması lazım bunuda burdan bir arkadaşın organize etmesi lazım.

• Sayın tabletpark yetkilisi, daha önce faturasız gönderdiğiniz ürün için fatura belgesi gönderimi yapacak mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Sayın tabletpark yetkilisi, daha önce faturasız gönderdiğiniz ürün için fatura belgesi gönderimi yapacak mısınız?

fatura isminizi ve email adresinizi pm ile gönderirseniz pazartesi günü hemen taranmış kopyasını size iletelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu372

Cihazın cözünürlüğü 1024x600 bu çözünürlükle bütün video ve oyunları sorunsuz ileyebilir veya oynayabilirmiyim.Ayrıca cihazın flasplayer özelliğin sürümü nedir.Son olarak videoda cihazın antutu testi 7000 lerde bişey.Siz 12000 demisiniz ne ayak?

cihazın farklı verisyonları vardır 7000 lik puan farklı bir versiyon ile alınmış olabilir. burda arkadaşların yaptığı testlerde dahil 12 bin civarı puan vermektedir. flash sürümü v11 dir. her tür video ve oyunda sorunsuz donmasız performans verir.
  • quote:

quote:

Cihazın cözünürlüğü 1024x600 bu çözünürlükle bütün video ve oyunları sorunsuz ileyebilir veya oynayabilirmiyim.Ayrıca cihazın flasplayer özelliğin sürümü nedir.Son olarak videoda cihazın antutu testi 7000 lerde bişey.Siz 12000 demisiniz ne ayak?

cihazın farklı verisyonları vardır 7000 lik puan farklı bir versiyon ile alınmış olabilir. burda arkadaşların yaptığı testlerde dahil 12 bin civarı puan vermektedir. flash sürümü v11 dir. her tür video ve oyunda sorunsuz donmasız performans verir.

kardeş youtubede seyrettiğim kadarıyla hafıza kartı girişinde TF cart yazıyor.yani micro sd kart takılmıyormu acaba

momo7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 20 Ocak 2013; 16:45:46 >

• cevabınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

quote:

kardeş youtubede seyrettiğim kadarıyla hafıza kartı girişinde TF cart yazıyor.yani micro sd kart takılmıyormu acaba

momo7

micro sd kart kullanılabilir.

• Benim birkaç sorum olacak
    1)Cihazın bataryası kaç saatte %100 oranda doluyor.
    2)Cihaz şarjdayken film izlesek yada oyun oynasak herhangibir kasma veya donma olurmu.artes d712de bu sorun var cünkü.
    3)cihazın işlemci hızı 1.6 diyor lakin cihazı alan arkadaşlar 1.2 diyor ?
    4)gittigidiyor.com da hediye paketi veriyormusunuz.
    5)Ürünu beğenmezsek geri iade edebiliyormuyuz?

• arkadaşlar hangi yüklü programlar geliyor gelmiyorsa biz nereden yüklüyeceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.