Şimdi Ara

40'' TV önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, LED TV konusunda kendi araştırmalarıma ek olarak sizlerin de görüşlerini almak iyi olacaktır. Herkese değerli yorumları için şimdiden teşekkür ederim.

Beklentilerim:

1. 40'' ekran boyutu
    2. dahili uydu alıcısı hız bakımından sıkıntı yaratmasın (harici alıcı tercih edilebilir mi?)
    3. Smart ve 3D istemiyorum.
    4. 1500-1600 TL max bütçe
    5. Günlük kullanım (film-maç) ağırlıklı olacak, TV'de oyun oynamıyorum. Frekans olarak 200 Hz şart mı sizce? 100 Hz'likler de işimi görür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear4835

Arkadaşlar, LED TV konusunda kendi araştırmalarıma ek olarak sizlerin de görüşlerini almak iyi olacaktır. Herkese değerli yorumları için şimdiden teşekkür ederim.

Beklentilerim:

1. 40'' ekran boyutu
    2. dahili uydu alıcısı hız bakımından sıkıntı yaratmasın (harici alıcı tercih edilebilir mi?)
    5. Günlük kullanım (film-maç) ağırlıklı olacak, TV'de oyun oynamıyorum. Frekans olarak 200 Hz şart mı sizce? 100 Hz'likler de işimi görür mü?

tam aradığın şey bu

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40h5570-40-102-cm-led-tv-fhd-smart-led-tv-cmr-100-hz-dahili-uydu-wifi.html?srt=UP

Smart TV, Full HD,Dört Çekirdekli işlemci,CMR 100Hz,Dahili HD Receiver,Dahili Wi-fi, Allshare ( Kablosuz İçerik Paylaşımı),Smart View (TVden Mobile Ekran Aktarma),Screen Mirroring (Mobilden TV'ye Ekran Aktarma),ConnectShare Movie,3xHDMI,2xUSB

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: nofear4835

Arkadaşlar, LED TV konusunda kendi araştırmalarıma ek olarak sizlerin de görüşlerini almak iyi olacaktır. Herkese değerli yorumları için şimdiden teşekkür ederim.

Beklentilerim:

1. 40'' ekran boyutu

tam aradığın şey bu

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40h5570-40-102-cm-led-tv-fhd-smart-led-tv-cmr-100-hz-dahili-uydu-wifi.html?srt=UP

Smart TV, Full HD,Dört Çekirdekli işlemci,CMR 100Hz,Dahili HD Receiver,Dahili Wi-fi, Allshare ( Kablosuz İçerik Paylaşımı),Smart View (TVden Mobile Ekran Aktarma),Screen Mirroring (Mobilden TV'ye Ekran Aktarma),ConnectShare Movie,3xHDMI,2xUSB

Kaale alıp öneride bulunduğun için çok teşekkür ederim.

Sharp 39LE352E ilginç geldi.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sharp-39le352e-39-100hz-uydu-alicili-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsharplc39le352eb&categoryId=163192#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 26 Eylül 2014; 23:42:26 >

• nofear4835 N kullanıcısına yanıt
    neyi ilginç geldi hocam

samsung çok daha iyi ve daha fazla + sı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Eylül 2014; 1:20:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.