Şimdi Ara

40 ustunu gorebilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ygs 5 derecem 13k ama lys mat a sinavdan sonra basladim turev integral ve limit im yok sayilir ama ondan onceki konularim saglam denge 1. denemeden 32,5 net geldi son 12 sorudan 1.5 netim olmasina ragmen.Sizce 40 gunde bunu 40 ustune cikarabilir miyim limit turev integral ve bir iki basit konu var kalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayir goremezsin

• Ben senin yerinde olsam integrali bırakır ve bu süreç içinde soru kaçırmayacak şekilde türev ve limit ögrenirdim çünkü integrale kadar bakamıyoruz bile bazen sınavda

• integrale en son bakacagim zaten ama bir bucuk ayda bu uc konu yetisir mi tam sizin fikriniz nedir

• buytres B kullanıcısına yanıt
    Peki yarin baslasam otf limit turev integral disindaki konular yetisir mi mat 2 bilgim hic yok bu arada nejdet kirpiyle calismayi dusunuyorum yetisir mi ?

• Integrali hallettim sanarsın ama sınav çıkışı abi o integralleri neydi dersin hee çalışma demiyorum çalış tabiki olabilir 40 üstü belli olmaz

• yetisir merak etmeyin ben bir bucuk ayda katekokten giderek yetistirdim ama trigonometriyi saglam oturtun

• yetisir merak etmeyin ben bir bucuk ayda karekokten giderek yetistirdim ama trigonometriyi saglam oturtun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.