Şimdi Ara

40'' Vestel 40PF3025M 920 TL HB Şok fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
12.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

uydu alıcılı olmasına gerek yok, geçen goldda 25 tl ye vardı uydu alıcı, hem dahili uydu alıcı olsa bile
    çoğunda bu hd değil....... ha hd bile olsa hızlı değil....yavaş oğlu yavaş... bunu herkes biliyor artık
    .............fiyat çok iyi........... banada "size özel %6 indirim" demiş 939,06 tlye sepete at diyor
    3d, gözlük hepsi hikaye.... smartı falanda geç bağlarsın bir tablet (100 tl den başlıyor) olur biter

bende böle düşünüyorum o yüzden aldım 1 adet bakalım inşallah incedir.
  • gti3453 kullanıcısına yanıt
    wifi varmı peki önerdiğniz tv nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

wifi varmı peki önerdiğniz tv nin

wifi bulunmamakta 40pf7070
  • usb den mkv oynatıyor fiyat güzel.
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Wifi yok, detaylı özelliklerine aşağıdaki linkden ulaşabilirsin.

http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-40pf7070-40-led-tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

usb den mkv oynatıyor fiyat güzel.

ürün geldi cok hoş yalnız

sesi biraz düşük ses sistemi almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

uydu alıcılı olmasına gerek yok, geçen goldda 25 tl ye vardı uydu alıcı, hem dahili uydu alıcı olsa bile
    çoğunda bu hd değil....... ha hd bile olsa hızlı değil....yavaş oğlu yavaş... bunu herkes biliyor artık
    .............fiyat çok iyi........... banada "size özel %6 indirim" demiş 939,06 tlye sepete at diyor
    3d, gözlük hepsi hikaye.... smartı falanda geç bağlarsın bir tablet (100 tl den başlıyor) olur biter

Hepsi bir arada ürünlerin tercih edilmesinin nedeni, uydu alıcı kalabalıgı, ekstra smart icin tablet kalabalıgı, kumanda karmaşasının bir nebze önüne geçilebilmesi için tercih ediliyor. 50 TL YE uydu alıcı, 100 Tl ye tablet (100 tlik tabletin ömrü 3 ay) ile hem evdeki cihaz trafigi artacak hem de zaten 200-300 tl farkla bu ozellikleri iceren TV ler es geçilcek.

• 999 TL yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuxrey44

999 TL yaziyor

kapalı devre var 939 cıkıyor bende öle aldım
  • arkadasa alsak mı diyoruz bu tv yi fiyatı 898,70 TL olmuş 50 tl de world puan veriyor. 50 tl de çek vermiş hepsiburada (150 tl alt limitli fazla alışveriş yapmayanlara tanımlamış siz de de olabilir) sonuçta 798.70 TL bu tv alalım mı ?
  • a101'de satılan nexon daha sıcaktı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

a101'de satılan nexon daha sıcaktı bence.

kac lira onun fiyatı?
  • hakikaten kafa karıştırıyor

Vestel 40PF7070 40

ile arasında sadece uydu farkı var gibi görünüyor a101 ide kaçırdık bir daha ne zaman kampanya yapar allah bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

a101'de satılan nexon daha sıcaktı bence.

kac lira onun fiyatı?

699'du
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

arkadasa alsak mı diyoruz bu tv yi fiyatı 898,70 TL olmuş 50 tl de world puan veriyor. 50 tl de çek vermiş hepsiburada (150 tl alt limitli fazla alışveriş yapmayanlara tanımlamış siz de de olabilir) sonuçta 798.70 TL bu tv alalım mı ?

999 tl gözüküyor
  • 898 liraya alabiliyorum kişiye özel heralde
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Sepete atınca 100 tl indirim uyguluyor herkese

• Aynen arkadaşların dediği gibi sepete atınca 100 tl düşüyor fiyat.

898 oluyor.

Şu ürünle arada ki fiyat farkı 250 liradan fazla oluyor.

Vestel 40PF7070 40" 400Hz DLNA Uydu Alıcılı UsbMovie FULL HD SMART LED TV ( Dahili Askı Aparatı )

Ben ailem için alacağım. 3d ve smart tv bir defa bile kullanmayacaklarına eminim.

Benim asıl merak ettiğim bu tv nin görüntü kalitesi vs. nasıl. En azından bu TV deki panel konuda arkadaşın alternatif olarak yazdığı Vestel 40PF7070 tv deki panel ile aynımıdır. Hertz vb. özellikleri bakımından.

Vesteli arayıp bu konuda bilgi alan oldumu.

İnternette ve vestelin sitesinde tam detaylı teknik özelliklere ulaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 10 Şubat 2014; 19:32:39 >
  • arkadaşlar konusu değil ama acil olduğu için bilen çıkar diye sormak istedim

http://www.teknosa.com/urunler/110012618/lg-47la660s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go

lg 47la 660s

2800 çok mu şuan bu tv için
  • Alan arkadaşlar acaba yardımcı olabilir mi? Tv nın panel kalınlığı nasıl, yani ince led mi kalın mı. Görüntü kalitesi nasıl ve son olarak usb den mkv altyazı lı oynatıyor mu?
    Teşekkürler şimdiden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.