Bugun bır ara kafedekı arkadaslara bakmaya ugradıgımda duydum
30 yaslarında falan oda ko hastası olmus ıse gıderken karısına charı kastırıyomus tabi detayını bılmıyorum, artık olayın ıcıne sıddetmı gırdı en sonunda hanımı bosanma davası acmıs
İyi O Parayla Oturduğu Koltuğada Bi Klözet Taktırır Tamam İşte
Bence bu adam ölebilir (kesintisiz ko oynarsa)
quote:
Orjinalden alıntı: WarrioR!_
Bence bu adam ölebilir (kesintisiz ko oynarsa)
canım o kdar da kamil deıldır tmm hadı hayattan beklentın yok ama ölecek sevıyeye gelmez gelmemesi lazım
Yazık günah ya yaşı da o kadar ilerlemiş değil. En azından birini bulsa kendine hayat arkadaşı , eş olarak o şahıs adına cok sevinicem . Fakat anlaşıldıgı kadarıyla burda iş birazda size düşüyor.Onu evden cıkarmaya calısın bence .. Akşam üstleri dışarı cıkın arkadaslarınızla cıkmasanız bile o abinize cıktık gezdik süperdi yaa bilmem ne gibisinden bişeyler söyleyin... Heveslendirin yani o abimizi .. Benim aklıma bu geldi
Ama bence bir süre sonra KO sıkar onu gibi .. Umarım öyle olur
Kolay gelsin iyi geceler
Akraba Evliligi
hönk bana yalan söylüyorsun gibime geldi +9 raptor +9 shell set 80 lvl warrior kac para yapar en fazla
1-araba 2-cafe pcleri 3- evi yani?
amma keksiniz yaw atmış sizde uzuluyonuz :S bi arada uydurdulardı +8 raptoru çalınan çocuk intihar etti die bi süre sonra yalan olduğu öçıktı ortaya internet kafeci zaten adamın işi knight nie kafesini satsın ki matıklı düşünün
kendine yazık etmis olmaması lazımdı ama car süpermis
Bende KO oynuyorum senelerdir. Fakat hiçbir zaman kendimi PC'ye baglamadım.
Günde en fazla 4 saat oynarım KO'yu oda geceleri ara sıra her gecede degil.
Arkadaşlarım var 70 - 75 levellerde hiçbiride parayla birşey almadı kendilerini KO'ya baglamadı hepsininde sosyal hayatları devam ediyor. Benimde öyle.
Günümü gün ederim, gezer tozar makaramı yaparım ama KO'yu sadece gece oynarım. Üniversite okuyorum derslerimi kesinlikle KO için aksatmadım öyle birşey yapmamda.
İnsanlar neden bu kadar kendilerini bu oyuna baglarlar anlamam...
bizim qibi 17-20 yaş arasının kapıLması hadi neyse de 40 yaşında adam yHa Bu Lanet olası oyun nasıL ßirşey bu Kadar eTk1l1y0r bir insanı :S
o adama söyle world of warcrfat oynasın var ya çok ağlayacak boşa geçirdiği günleri knightta
quote:
Orjinalden alıntı: qHosTrideR
bizim qibi 17-20 yaş arasının kapıLması hadi neyse de 40 yaşında adam yHa Bu Lanet olası oyun nasıL ßirşey bu Kadar eTk1l1y0r bir insanı :S
bırak ya zaten 40 yaşına kadar anlayamamışsa doğru olanı iyi olmş bence
öyle bişe varsa kendi kararıdır güzel bir hayat :)
o tipe amorti vurmaz ne asık olması
gerçekten hayret ettim =S demekki adamın hayattan hiç bi beklentisi kalmamış ,yazık demekten başka bişey gelmiyor edilmden çünkü 40 yaşında ve kendi kararını vermiş..
ama unuttuğu bişey var ya bigün K2 kapanıp knight online biterse ..
Arkadaslar adam kendinin ne yaptıgını bilecek yasta ve bize .ok yemek duser
quote:
Orjinalden alıntı: qHosTrideR
Peki sen 17-20 yaşına gelene kadar konuşmayı öğrenemedin mi ?..
Adam yani varsa öyle biri artik :D
adam yanlış yapmış HA nie yanlş yapmış diyorsanız !!!
ben adamın yerinde olsam müşterilere bakacak bi cocuk yerleştiririm ( cok tutulan bi cafeise)
arka taraflarda kimsenin olmadıı yere koyarım bilgisayarımı al sana ölene kadar knight oyna :D hem ozaman
anormal karşılamazlarda bunu her KO OYNAYAN cafeci yapıyor ( cogunluk ) o itemleride zaten herşeyi satarak almasına ne lüzüm var :D
cok mantıksız alırsın zevkini kalır sonra +9 SHEL +9RAPTOR VS VS 80 LVL CHARI SKILINCA SATARKEN OZAMAN KENDISI GBI BIRINI BULMASI LAZIM ILANLARDA
akıllıca karar şaka bi yana gerçekse oha diyorum ve kafasında birkaç tahtanın eksik oldugunu söyleyebilirim