Şimdi Ara

400-440 puan arası hangi lise önerirsiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 8. sınıf öğrencisiyim teog puanım tam açıklanmasa da 400-440+ bir puan bekliyorum. Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Benim alacağım 400-440 puan arasında okul imkanları iyi olan ve iyi eğitim verecek olan liseleri biliyorsanız bana önerilerde bulunur musunuz? Lisenin İstanbul içinde olması daha avantajlıdır şehir dışını düşünmüyorum şu an ve Anadolu lisesi istiyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkür ederim.

• İstanbul'daysan İstanbul'da kal zaten o puanda en iyi liseler İstanbul'da olur.

benim önerim kendi okulum olan Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi olur sana. Okul puanına göre gayet iyi. Tek sıkıntısı bahçesi küçük. Daha detaylı bilgi istersen pmden yardımcı olabilirim.

Yok o kalsın dersen şunlarda olabilir

Çemberlitaş Anadolu Lisesi (Nakillerden)
    Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi (Nakillerden)
    Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesi

Ama bunları çokta tavsiye etmem sana. Çemberlitaş'a giden arkadaşım var yani memnun değil oradan. Benim okuluma gelmek istiyor. Ayrıca okulun eve yakınlığıda önemli. Çok uzakta ve 1-2 saatlik yolu varsa gitmene değmez.

Not: Puanım 447.
  • Cevap için teşekkürler söylediğin okulları da araştıracağım. İstanbul içi olduğu sürece 1-2 saatlik yolu da çekerim sıkıntı olmaz tekrar teşekkürler.
  • Geçen seneki teoga girmiş olsaydın çok rahattın,daha kimse bilmiyor bu sene ne olacak nakillerde bence en mantıklısı sen tercihini orta halli okulara yap
  • Kardes bende Dr.Kemal Naci Eksiyi oneririm ama bence sen siralamalar felan belli olmadiysa simdiden cok kasma fikir sahibi olman yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explosive'

Kardes bende Dr.Kemal Naci Eksiyi oneririm ama bence sen siralamalar felan belli olmadiysa simdiden cok kasma fikir sahibi olman yeterli

Orada mı okuyorsunuz yoksa mezun falan mı oldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: Explosive'

Kardes bende Dr.Kemal Naci Eksiyi oneririm ama bence sen siralamalar felan belli olmadiysa simdiden cok kasma fikir sahibi olman yeterli

Orada mı okuyorsunuz yoksa mezun falan mı oldunuz?

Hayir ancak 3-5sokak otede okul ben baska bi lisedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.