Şimdi Ara

400-500 TL Ekran kartı önerisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FreX~

Herkese merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı almak istiyorum full grafiklerde çalıştırmayacağını biliyorum ama 400-500 lira arası bir ekran kartı önerirseniz memnun olurum.

Sistem: Monitör 23.6 inc , i7 3.20 işlemci , 8 gb ddr3 ram

hocam sapphire 2 gb 7850 kullanıyorum crysis 3 de fxaa ibi ayarlar kaplaı doku grafikleri yüksek de oynuyorum gayette memnunum sahsen onun dısında diğer oyunlarda hep full ayarlarda oynuyorum 14 haziranda mı ne vatandan %30 la 384 tl ye almıstım sanırım, 2 sene sonra değiştirmeyi falan düşünüyosanız kartı 7850 alın yeterli olur fazlasına gerek yok onlarda bunun verdiğini veriyo zaten :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

Bu kart bütün isteklerinizi karşılayacaktır.

Aynısını aldım hocam

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hem performansı hem soğutması hem asus kalitesi hem de fiyatı oldukça uygun bir kart.

Yüksek ayarlarda BF3 çok akıcı oynanıyor. BF3 ü HIGH ayarlarda FullHD oynattıktan sonra gerisini söylemeye gerek yok zaten.

• FreX~ kullanıcısına yanıt
    7850 1 GB...
  • quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

Aynısını aldım hocam

güle güle kullanin cok dogru bir secim yapmışsinız yukarıdaki arkadasın dedigi gibi asus kalitesi ,fiyati, hd7850 deki vga dalgalanma problemi olmayışı.sonuna kadar hak ediyor ayrica iyi overclock oluyor saat hizi 1085 den 1250 bellek 1500 den 1750 ye voltaj vermeden rahatlikla kullanıyorum suan sogutmasini bahsetmedim farkındaysanız cunku 84 derece oluyor 8-9 saat oyunda ama 84 dereceyi geçmiyor 15 saatde olsa 84 de sabit kaliyor benim kasamda ama nvidia sitesinde son üst sinir 97 derece yaziyor gtx 650ti boost modelinde eğer 84 dereceye cikarsa rahat olun panik yapacak bir şey yok bende araştırdim 97 oldugunu gorunce anladim durumu yada kasaya ek bir fan baglanirsa 75 dereceyi gecmiyor bilginiz olsun tekrar hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Herkese merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı almak istiyorum full grafiklerde çalıştırmayacağını biliyorum ama 400-500 lira arası bir ekran kartı önerirseniz memnun olurum.

Sistem: Monitör 23.6 inc , i7 3.20 işlemci , 8 gb ddr3 ram

elimde MSi gtx 660 ti p.e var uygun fıyata verıyorum urun 0 ve garantilidir.

ilgilenirsen buda konum
    http://forum.donanimhaber.com/m_80354641/f_//tm.htm#80431978
  • quote:

quote:

quote:

Aynısını aldım hocam

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hem performansı hem soğutması hem asus kalitesi hem de fiyatı oldukça uygun bir kart.

Yüksek ayarlarda BF3 çok akıcı oynanıyor. BF3 ü HIGH ayarlarda FullHD oynattıktan sonra gerisini söylemeye gerek yok zaten.

Aynı kartla 1920x1200 ULTRA 45 fps alıyorum hocam. Kesinlikle mükemmel bir kart, 401TL'ye almıştım 3 hafta önce falan

• Teşekkürler arkadaşlar şimdi anakartımı değiştirmek zorunda kaldım ddr3 destekliyormuş malesef.. Yarın gidip anakartımıda aldıktan sonra takıcam ve görüşlerimi paylaşırım sizinle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.