Şimdi Ara

400-500 TL Elektro Gitar tavsiyesi(Rocksmith)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az çok klasik gitar çalabiliyorum ve guitar hero gibi oyunları seven birisiyim ve bu oyunla karşılaştım (Oyunu bilmeyen üstadlar için altta video paylaşıcam)
    Başlıkta yazdığım miktara göre bi gitar almayı düşünüyorum belki sadece fiyat vermek biraz abes kaçabilir bilgisizliğimdendir kusura bakmayın ne gibi gitarlar önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

• Epiphone Special 2
    LTD EC-10

Bunlar var benim bildiğim, ikinci elleri bulunur o fiyata diye tahmin ediyorum.
    TürkRock forumunda arama yapıp başka modeller hakkında da bilgi alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 5 Mayıs 2017; 0:09:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    Çok saol hemen bakıyorum
  • Tavsiyem ikinci el almanız. Gönlümden geçen SGR dir fakat denemedim bir şey diyemem.
    Tarzınız nedir?
  • Ltd M-50 gitarımı satıyorum düşünürsen konuşabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At, Avrat, Strat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epiphone special 2 kesinlikle uzak durun .1 kullanılabilir ama 2 kesinlikle vasat bir gitar aldığınıza değmez. Gitar almadan önce ilk olarak ne çalacağınıza karar verin ona göre gitar bakın. Jazz blues çalarım derseniz fender - squier der geçerim direkt.
  • cngzgrgn_98 C kullanıcısına yanıt
    Düşünürüm dostumda malesef istanbulda değilim birde gitardan pek anlamam yani 2.el alırken nelere dikkat etmeliyim gibisinden bu konuda yardımcı olacak birileri çıkarsa anlaşabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.