Şimdi Ara

400-500TL arası cep telefonu önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • e72 al veya samsung almada ne alırsan al,
  • Samsung b7510 kesinlikle bunu tavsiye ederim 500 liraya alacagin butun ozellikler var radyo,tv,wifi ozellikle 800mhz islemci ve 7.2mb internet hizi evdeki masaustumden daha fazla ozelligi olan bir cihaz tek sorunu ekran cozunurlugunun az olmasi bana gore normal bir cozunurlugu var ben sallamiyorum cok blackberry curve alma derim cunku sar orani cok yuksek (kanser olma oranini arttirmak istiyorsan sorun yok) internette hiz diyorsan yine alma cunku 2g.Edge uzerinden kaplumbaga hiziyla girersin video felan izleyemezsin samsung bu konuda 10 kat daha hizli ve islemcisi android bu telefonun bircok uygulamayi kolayca indirip kullanabilirsin.Nokia saglam telefondur ama yeni teknolojilerin gerisinde kaldilar.Samsung al dua edersin 500e 2 yil garantili cok rahat bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirachleSevim

Son olarak vatan computer'in kampanyasından faydalanarak bu telefonda karar kıldım sizce ? BURAYA TIKLAYIN.

güzel tercih , hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 10 Haziran 2011; 13:43:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: MirachleSevim

Son olarak vatan computer'in kampanyasından faydalanarak bu telefonda karar kıldım sizce ? BURAYA TIKLAYIN.

güzel tercih , hayırlı olsun

Teşekkür ederim dostum çok sağolsun herkes yardımları için

• samsung gioo al olmadı x8 derimm gio 480 tll teknosadann hariçç piyasaya sürüldü
  • samsung galaxy gio gayet iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.