Şimdi Ara

400-500TL arası cep telefonu önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütçe belli en fazla 500tl verebilirim. Biraz aşabilir. (Bilgisayarda alıcağım için telefon bütçesi kısıtlı kaldı [bilgisayarın linki.]

Her neyse, aklımdaki modeller;

Blackberry 8520 Curve
    Nokia E71
    Nokia E63
    Nokia E5

bunlar arkadaşlar. Blackberry'i Vodafone'un şu kampanyasından (tıklayın) faydalanarak almayı düşünüyorum alırsam. Ancak aklıma takılan konu Blackberry'nin tuş takımının (bana göre) çok ses yapması. Nokia E5 ise ablamda var kullandım hoşuma giden bir telefon.
    E71 ve E63 deneyimim olmadı. İnternet ile kullanacağım telefonları destekledikleri video format biçimlerinde hangisi daha üstündür ? E5 yeni telefon olmasına rağmen ekranı 256K renk destekli E71 E63 ise 16milyon Blackberry hakkında bilgim yok. Çok fark eder mi ?

Kafama takılan bunlar. Sizlerin önerisi ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirachleSevim -- 9 Haziran 2011; 11:27:33 >

• Xperia x8 yada galaxy gio almalisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Xperia x8 yada galaxy gio almalisin
    @yunuss.10

Öneriler için teşekkür ederim. Tamamen dokunmatik telefonlarla sıkıntım var aslında. Kullanma açısından bana pek rahat gelmiyolar. Yine de canlı kanlı ele alıp incelemek gerek

Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirachleSevim

@yunuss.10

Öneriler için teşekkür ederim. Tamamen dokunmatik telefonlarla sıkıntım var aslında. Kullanma açısından bana pek rahat gelmiyolar. Yine de canlı kanlı ele alıp incelemek gerek

Tekrar teşekkürler

O zaman S.e hazel ya da e71 derim.
  • O zaman hem tuslu hem dokunmatik aino al

O biraz pahali gelirsr Hazel de olur
  • quote:

O zaman hem tuslu hem dokunmatik aino al

O biraz pahali gelirsr Hazel de olur
    @Burn in Hell zaman ayırdığın ve cevapladığın için teşekkürler dostum

@yunuss.10 Aino biraz tuzlu geldi tabi
    Benim yazdıklarım içinden hangisi sence?

• quote:

@Burn in Hell zaman ayırdığın ve cevapladığın için teşekkürler dostum

@yunuss.10 Aino biraz tuzlu geldi tabi
    Benim yazdıklarım içinden hangisi sence?

Alıntıları Göster
    En azından bütçeyi arttırıp E72 al dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheValoran

En azından bütçeyi arttırıp E72 al dostum.

Alıntıları Göster
    @_Krst_ çok güzel diyosunda bütçeyi arttırmak gibi bi lüksüm yok maalesef şuan dostum. Söylediğim gibi bilgisayar alıcağım birde dersanem var üst üste hepsi bi arada olamıyo maalesef. Ancak telefonada ihtiyacım var. 2 3 sene takılcağım bişey olsun zaten sonrasında her türlü yardırıcam telefonu.

• Yazdiklarin icinde E71 ama en fazla 500 veririm dersen X8 oneririm 400 e Hazel de iyi olur
  • quote:

Yazdiklarin icinde E71 ama en fazla 500 veririm dersen X8 oneririm 400 e Hazel de iyi olur
    @yunuss.10 teşekkürler dostum yardımların için
  • x8 al bence de dokunmatik konusunda sıkıntı yaşamazsin çünkü ekrani kapasitif
    kullanırken keyif alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

x8 al bence de dokunmatik konusunda sıkıntı yaşamazsin çünkü ekrani kapasitif

Bugün ürünlerin hepsini incelemeye gidiyorum. Aklımda bu üründe çok teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

x8 al bence de dokunmatik konusunda sıkıntı yaşamazsin çünkü ekrani kapasitif

Bugün ürünlerin hepsini incelemeye gidiyorum. Aklımda bu üründe çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    e63 ve e71 eski ürünler. 2-3sene idare edeceğini sanmıyorum. 500tl e cıkabılırsen android bak derim. ama nokia alma e63kullanmıştım şuan e71kullanıyorum ve memnun değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: g.a.d.d.a.r

e63 ve e71 eski ürünler. 2-3sene idare edeceğini sanmıyorum. 500tl e cıkabılırsen android bak derim. ama nokia alma e63kullanmıştım şuan e71kullanıyorum ve memnun değilim

Ya aslında telefonda aşırı bişey yapmayacağım. SMS ve konuşma için kullanıyorum %80 olarak. Şarj süresi uzun olmalı benim için önemli olan. Ve internet paketi aldığımda facebook, twitter ve bir kaç sözlük gibi sosyal paylaşım sitelerinde dolanıcam bunun içinde hızlı olmasını istiyorum. Telefondan fazla bi beklentim yok onun için.

Öneri içinde teşekkürler
  • quote:

quote:

Ya aslında telefonda aşırı bişey yapmayacağım. SMS ve konuşma için kullanıyorum %80 olarak. Şarj süresi uzun olmalı benim için önemli olan. Ve internet paketi aldığımda facebook, twitter ve bir kaç sözlük gibi sosyal paylaşım sitelerinde dolanıcam bunun içinde hızlı olmasını istiyorum. Telefondan fazla bi beklentim yok onun için.

Öneri içinde teşekkürler

Alıntıları Göster
    e63 ve e71 de 369mhz arm işlemci var. mesaj acarken arada kasılmalar yapıyor. kendi tarayıcında takılmalar oluyor. ama sarjına diyecek laf yok. 1500mah batarya sürekli kullanımda parlaklık %50de 3-4gun gidiyor

• quote:

e63 ve e71 de 369mhz arm işlemci var. mesaj acarken arada kasılmalar yapıyor. kendi tarayıcında takılmalar oluyor. ama sarjına diyecek laf yok. 1500mah batarya sürekli kullanımda parlaklık %50de 3-4gun gidiyor

Kasılmalar rahatsız edici seviyede mi ? E5 kullandım. Üsttede belirtmiştim ablama ait telefon. Onda böyle bişey farketmedim. E63 E71'den farklı işlemcisi var sanırım belki de ondandır. Rahatsız edici seviyede değil ve telefonu çokta zorlamıyosa aslında pek önemli değil benim için.
  • quote:

quote:

Kasılmalar rahatsız edici seviyede mi ? E5 kullandım. Üsttede belirtmiştim ablama ait telefon. Onda böyle bişey farketmedim. E63 E71'den farklı işlemcisi var sanırım belki de ondandır. Rahatsız edici seviyede değil ve telefonu çokta zorlamıyosa aslında pek önemli değil benim için.

Alıntıları Göster
    e71 ve e5 500-550civarında cihazlar. onun yerine sana tavsiyem samsung b7510. özellik olarak çok daha iyidir.nette araştırırsan e63 ve e71deki donma sorununu gorebılırsın sıkayet eden cok kişi vardı. e63te de e71te de aynı sorunu yaşıyorum

• quote:

e71 ve e5 500-550civarında cihazlar. onun yerine sana tavsiyem samsung b7510. özellik olarak çok daha iyidir.nette araştırırsan e63 ve e71deki donma sorununu gorebılırsın sıkayet eden cok kişi vardı. e63te de e71te de aynı sorunu yaşıyorum

E5 kampanyada 484TL E71 499TL

Samsung'un bu modelini kullandım biraz arkadaşımda mevcut ama biraz tuzlu geldi bana.

Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

E5 kampanyada 484TL E71 499TL

Samsung'un bu modelini kullandım biraz arkadaşımda mevcut ama biraz tuzlu geldi bana.

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Gio, p503, s5253 veya s7233 alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Gio, p503, s5253 veya s7233 alabilirsin.

Alıntıları Göster
    Son olarak vatan computer'in kampanyasından faydalanarak bu telefonda karar kıldım sizce ? BURAYA TIKLAYIN.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.