Şimdi Ara

400 beygirlik Golf geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahminime göre 300 bg motorun yanında 100 bg'lik elektrik motoru var.

Artık böyle hibrit modellere alışmamız gerek galiba. (Bkz. Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari, McLaren P1)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Tahminime göre 300 bg motorun yanında 100 bg'lik elektrik motoru var.

Artık böyle hibrit modellere alışmamız gerek galiba. (Bkz. Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari, McLaren P1)

Supe Sporlarda Elektrik desteklilerin performansı bir önceki nesilden hep daha iyi çıktı şimdiye kadar. Ek olarak yakıt tüketim avantajı, medeni ülkelerde olan gürültü sınırı yüzünden şehir merkezine girememe sorununu falan da aşmış oluyor bu araçlar. Bence hiç fena değil bu hibrit işler. Ancak ben tam elektriklileri bekliyorum.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vosvosa gelince: Dikkat etsinler yağ eksiltiyor olmasın... Sonra bendeki vosvos gibi piston aşşa oluverir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Forumdan birisi yanlis hatirlamiyorsam yaklasik 300 bine getirmisti 300 beygir olanini buda o fiyattan asagi olmaz sanirim. Ayrica o arkadas bu haberi gormesin

O konuyu acan liseli bi bebe çıkmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Alın size konsept olmayan stock FQ-440 EVO 440 beygir
     400 beygirlik Golf geliyor

hocam ilk olarak fq 400 çıkmıştı sanırım evo 8 de
  • quote:

Şaaaak diye ses geldi be.

• quote:

bu araç kaç senesinde piyasaya sürüldü muhterem?
    Golf 7 hepi topu 1 sene oldu çıkalı.
    seri üretime geçer geçmesine lakin bunun fiyatının yakınından bile geçmeyeceği net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Tahminime göre 300 bg motorun yanında 100 bg'lik elektrik motoru var.

Supe Sporlarda Elektrik desteklilerin performansı bir önceki nesilden hep daha iyi çıktı şimdiye kadar. Ek olarak yakıt tüketim avantajı, medeni ülkelerde olan gürültü sınırı yüzünden şehir merkezine girememe sorununu falan da aşmış oluyor bu araçlar. Bence hiç fena değil bu hibrit işler. Ancak ben tam elektriklileri bekliyorum.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vosvosa gelince: Dikkat etsinler yağ eksiltiyor olmasın... Sonra bendeki vosvos gibi piston aşşa oluverir.

VW hakkında yorum yapmak istemiyorum,zaten ne yapıyorlarsa, "sözde" otomobilleri sevdiklerinden yapıyorlar(mış). (Tamamen duygusal.)

Yeni nesil hibrit süper-sporların şimdiki temsilcileri olan (yukarıda yazdığım) modeller mevcut kombinasyon ile devam edebilirlerse sorun değil tabii ki.

Performansları gerçekten olağanüstü seviyelere çıktı,şehiriçinde sakince gezebilme imkanı var ve yakıt tüketiminde belli bir ölçüde azalma var.

Ama benim korkum, bunların geçiş dönemi araçları olması ve yaklaşık 15 sene sonra tamamen elektrikli araçlara dönüşerek,ihtişamlarını kaybetmeleri ve adeta hibrit tohumlara benzemeleri.(Tadı yok,verim çok)

Hadi performans açısından yine üst düzeyde olacaklar ama sürüş zevkini destekleyen koşullardan en önemlisi olan içten yanmalı motorun eksikliğinden dolayı, adeta ruhsuz makinelere dönüşecekler.

Zaten insanlık o yolda ilerliyor. Otomobilleri de onlara benzemiş olacak.

Edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 18 Nisan 2014; 14:16:50 >

• SAİM. kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam yalnız o zaman twin scrool turbo teknolojisi olmadığı için düşük devir yüksek viteste araç yürümüyordu...

isok hocam araç bu senenin başında çıktı.
  • isok kullanıcısına yanıt
    1.4 TSI 180hp polo GTI'ların yağ yaktığını düşünürsek artık bu araç 100km/5lt tam sentetik yağ yakar, VAG'dan anca bu beklenir :)
  • Kim ne yapsın 400 hp lik golfü.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    alan adam da biraz bassa 15 litre benzin+5 litre yağ, ooffff oofffff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

alan adam da biraz bassa 15 litre benzin+5 litre yağ, ooffff oofffff.

Hocam ne yaptın vag grubunu yerden yere vurdun

Çokda iyi yaptın

• m5 alırım

• Yavaş gelsin..
  • Beygir kaybı olmasın diye klimasız gelir
  • Biraz daha vurun bence,olmedi...

Hatta daha cok vuralim ,tasi taragi toplayip kapatsinlar fabrikalari

• Hakkimizda hayirlisi...

• 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    O kadar kağıtlar belgeler vs vardı ama demek fos çıktı hocam konunun ismini vs hatırlıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva007

O kadar kağıtlar belgeler vs vardı ama demek fos çıktı hocam konunun ismini vs hatırlıyormusunuz ?

Hatirlamiyorum valla

• quote:

Budur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.