Şimdi Ara

400 e-pin silke SM acc. satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 400 e-pin silk koduna karşılık SM(0X33.ORG) üyeliğimi satmak istiyorum. kesinlikle ilk önce e-pin silk kodu alınacaktır sonradan sm acc verilecektir herkeze ii forumlar almak isteyenler buraya yazarsa sevinirim

• Bir sm accountu yaklaşık olarak 60-75 arası satılıyor sanırım koyduğun fiyat normal gibi. Zaten bir üyeliği 3 kişi kullanabiliyo 20 ytl de onlardan alsan sanırım beleşe gelmiş gibi olur Hayırlı satışlar. Benim üyelik var olmasa hemen alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undeadboy

Bir sm accountu yaklaşık olarak 60-75 arası satılıyor sanırım koyduğun fiyat normal gibi. Zaten bir üyeliği 3 kişi kullanabiliyo 20 ytl de onlardan alsan sanırım beleşe gelmiş gibi olur Hayırlı satışlar. Benim üyelik var olmasa hemen alırdım.
    wallaha benim bi arkadaşım unutmuştu şifresini buldu bana verdi oyunu bırakmıştı bende satıyorum 0 hiç kullanılmamıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GliseriN*SaturN

wallaha benim bi arkadaşım unutmuştu şifresini buldu bana verdi oyunu bırakmıştı bende satıyorum 0 hiç kullanılmamıştır...

Alıntıları Göster
    şu an itibariyle sm'nin ne olacağı belli değil yeni clientin kodlarını bakıp eğer kırması zaman alacaksa hiç kırmayacaklar 0x33 botu bitmiş olacak şu zamanda sm'nin para karşılığı alınmasının hiç mantıklı olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

şu an itibariyle sm'nin ne olacağı belli değil yeni clientin kodlarını bakıp eğer kırması zaman alacaksa hiç kırmayacaklar 0x33 botu bitmiş olacak şu zamanda sm'nin para karşılığı alınmasının hiç mantıklı olduğunu düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    evet bu haftaki genel update in ardından sm oturması 3-4 gun alır gibi düşünüyorum..oyuzden isro aldım bu hafta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

evet bu haftaki genel update in ardından sm oturması 3-4 gun alır gibi düşünüyorum..oyuzden isro aldım bu hafta..

Alıntıları Göster
    Sm almayın derim
    Bu aralar 0x33 ün nabıcagı belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coni Leş

Sm almayın derim
    Bu aralar 0x33 ün nabıcagı belli değil

Alıntıları Göster
    0x33 kapanmadı mı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

0x33 kapanmadı mı yahu?

Alıntıları Göster
    quote:

After the update, we'll take a look at the new files and make a decision from there. As soon as we know either way, it will be posted in this section.

arkadaşlar gördüğünüz gibi garantisi yok,kimse şu sıralar sm almasın, aırsanız elinizde patlama riski var.Dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 18 Mayıs 2008; 13:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

quote:

After the update, we'll take a look at the new files and make a decision from there. As soon as we know either way, it will be posted in this section.

arkadaşlar gördüğünüz gibi garantisi yok,kimse şu sıralar sm almasın, aırsanız elinizde patlama riski var.Dikkat edin

Alıntıları Göster
    beyler kafanızzmı güzel bi arkadaşım 0x33 adminlerinden birisine özel mesajdan botun durumunu sormuş ve aldığı cevap
    "hiç merak etmeyin isro bot çıktıktan 2 saat sonra bot elinizde ve satışlar devam edicektir" bilip bilmeden sallamayın

• quote:

beyler kafanızzmı güzel bi arkadaşım 0x33 adminlerinden birisine özel mesajdan botun durumunu sormuş ve aldığı cevap
    "hiç merak etmeyin isro bot çıktıktan 2 saat sonra bot elinizde ve satışlar devam edicektir" bilip bilmeden sallamayın

Alıntıları Göster
    Hocam gold karşılıqı sat işde :)) goldu satar gine silk alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symposium

Hocam gold karşılıqı sat işde :)) goldu satar gine silk alırsın

Alıntıları Göster
    salıyı bekleyin derim
    kullanan yazar foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

salıyı bekleyin derim
    kullanan yazar foruma

Alıntıları Göster
    olmaz:D gold satma zorlaştı iice gold bolca var da bana silk lazım
  • quote:

olmaz:D gold satma zorlaştı iice gold bolca var da bana silk lazım

Alıntıları Göster
    oki dostum sen blrsn.. eğer satmaya kadar verirsen _ShaDoWFiLe_ _HeLLFiLe_ yada freakz guildinden bi arka söle ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

salıyı bekleyin derim
    kullanan yazar foruma

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

salıyı bekleyin derim
    kullanan yazar foruma

Evet salıyı beklemek en mantıklısı ama kapanacağını veya biteceğini sanmıyorum. İnşallah öyle bişey olmazda bizim sm de elimizde patlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: undeadboy

quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

salıyı bekleyin derim
    kullanan yazar foruma

Evet salıyı beklemek en mantıklısı ama kapanacağını veya biteceğini sanmıyorum. İnşallah öyle bişey olmazda bizim sm de elimizde patlamaz.

Alıntıları Göster
    up düşünenlere indirimler olur

• quote:

up düşünenlere indirimler olur

Alıntıları Göster
    arkadaşım satacaksan alabilirim ama ilk önce pin göndermem o nedenle yüz yüze bir görüşme olması gerekiyor bana özelden msn adresi verirsen konuşabiliriz daha detaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamer41

arkadaşım satacaksan alabilirim ama ilk önce pin göndermem o nedenle yüz yüze bir görüşme olması gerekiyor bana özelden msn adresi verirsen konuşabiliriz daha detaylı

Alıntıları Göster
    arkadaşım dedimki tek şartım bu kabul ediyorsanız satarız yok olmaz dersen sen bilirsin ;)
  • quote:

arkadaşım dedimki tek şartım bu kabul ediyorsanız satarız yok olmaz dersen sen bilirsin ;)

Alıntıları Göster
    bu sm nedir arkadaşlar oyunmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zahariç

bu sm nedir arkadaşlar oyunmu?

Alıntıları Göster
    Anladıkta sonuçta satıyorsun neden yüz yüze satıştan kendini geri çekiyorsun. Nerden satıyorsun onu söyle benim ulaşabilecegim bir yerse birebir yaparız bana uzaksan zaten konu kapanır. Yok olmaz dersen bende olmaz derim çünkü insanın içinde şüphe düşürüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamer41

Anladıkta sonuçta satıyorsun neden yüz yüze satıştan kendini geri çekiyorsun. Nerden satıyorsun onu söyle benim ulaşabilecegim bir yerse birebir yaparız bana uzaksan zaten konu kapanır. Yok olmaz dersen bende olmaz derim çünkü insanın içinde şüphe düşürüyorsun.

Alıntıları Göster
    bende ortak sm kullanmak istiyorum eğer sm olupda tek yada 2 kisi kullanan varsa bana mesaj atsınlar ücreti posta havalesiyle hallederiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.