Şimdi Ara

400 liraya kadar saat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 liraya kadar bir saat almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler. birde yurtiçi fiyatlarına göre ürün söylerseniz sevinirim yurtdışından alma getirtme durumum yok çünkü ve 0 alıcam 2.el değil

• up beyler yardım
  • Spor mu istiyorsun sade,klasik mi?
  • Jacques Lemans

özellikle Liverpool serisi oldukça hoş.

Casio nun var güzel saatleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Spor mu istiyorsun sade,klasik mi?

Spor olursa iyi olur klasik ağır kaçabilir bu yaşta ama hafif klasikte olabilir .

@Piêr Dé Sans

Bakıyorum hemen teşekkürler.
  • Diesel dz1273 kodlu saati şiddetle tavsiye ederim. Kendimde kullanıyorum çok şık çok kaliteli saattir. Herhangi bir Saat&Saat mağazasına giderek inceleyebilirsin. İnternette gördüğün resimlerden çok daha güzeldir. Her türlü elbiseyle giyilir. Bugüne kadar gören herkes çok beğendi saatimi. Bir tek olumsuz görüşü olan olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuNTiS

Diesel dz1273 kodlu saati şiddetle tavsiye ederim. Kendimde kullanıyorum çok şık çok kaliteli saattir. Herhangi bir Saat&Saat mağazasına giderek inceleyebilirsin. İnternette gördüğün resimlerden çok daha güzeldir. Her türlü elbiseyle giyilir. Bugüne kadar gören herkes çok beğendi saatimi. Bir tek olumsuz görüşü olan olmadı.

16 yaşındayım ağır kaçmazmı bu saat ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Navigarenin siyah saatlerine bak derim siyah kaplama çok hoş duruyor
  •  400 liraya kadar saat önerisi

Tavsiyem Casio Edifice Modellerine Bakman Mesela Ben Bu Saati 200 e aldım Çokda Memnunum. Google Görsellere Casio Edifice Yazarak Bakabilirsin Modellere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenCanWait -- 27 Kasım 2011; 16:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

quote:

Diesel dz1273 kodlu saati şiddetle tavsiye ederim. Kendimde kullanıyorum çok şık çok kaliteli saattir. Herhangi bir Saat&Saat mağazasına giderek inceleyebilirsin. İnternette gördüğün resimlerden çok daha güzeldir. Her türlü elbiseyle giyilir. Bugüne kadar gören herkes çok beğendi saatimi. Bir tek olumsuz görüşü olan olmadı.

Sanmam bence çok karizmatik ve şık bi hava verir. Ama yinede eğer çevrende varsa saat&saat mağazalarında falan inceleyeyip alabilirsin.
  • casio nun edifice serilerine bak güzel saatlerdir yada otomatik seikolara bakabilirsin. İşi saat üretmek olan markaları tercih et, etiket üretenleri değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

quote:

Sanmam bence çok karizmatik ve şık bi hava verir. Ama yinede eğer çevrende varsa saat&saat mağazalarında falan inceleyeyip alabilirsin.

teşekkürler gidip bakıcam bu saate.

Casio Edifıce serisine bakıyorum şuan çok güzel saatler var.

• http://www.saatvesaat.com.tr/saat/TOMMY-HILFIGER/40/UrunDetay/TOMMY-HILFIGER-TH1790734

Aynısı kurban bayramının arefe günü 254 liraya elime ulaştı. Nette en ucuz adlı siteden kapıda ödemeli aldım ama bir tane varmış. Daha ucuza bulursun. saat&saat garantili ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.