Şimdi Ara

400 milyona alinabilecek en iyi telefon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlarin hangisi gprs ,ergonomi , fonksiyonellik bakimindan en iyisi

Diğer modeller hakkinda bilgim yok ama Siemens S55 nasil bir telefon ?

• Bence, tum ozellikleri uzerinde toplamıs 400 milyona alınabilecek en iyi telefon diyebilirim tabii bazı dezavantajları da yok degil mesela tusları artı bataryasının 2 gun gibi gitmesi ekran cozunurlugu diger kısmı bi harika yani menuler arasında gecis super hızlı ve kullanıslı...
  • baha40n S55'ten mi bahsediyorsun.
  • t68i derim başka birşey demem
    nedir bu nokia hayranlığı ...!
  • S55
  • evet S55 ten bahsediyorum gerci benim batarya problemim cikti 3 gundur serviste porblemin nereden kaynaklandıgını arastırıyorlar.tavsiye ederim kullandıkca bagımlılık yapıyo guzel bir cihaz...
  • kesinlikle s55 al
    ve alırken once internetteki satis fiyatını ogren bence bazen super kampanayalar olabiliyor turk alısveris sitelerine bir göz atmanı siddetle tavsiye ediyorum ben t300 aldım kamera bedavaya geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim sorumun cevabi degil
    6100 ,6610,7210 kullanan yok mu ? S55 camerasi ne kadar iyi ? Digerlerini camera takilir mi
  • S55 in kamerası kucuk ve cepte tasınabilir.Fotografların cozunurlugude cok iyi flashlı veya flashsız(bunu ancak bilgisayarda gorunce anlayabilirsin.telefonda degil)Kamerayı S55 ve sl55 lerde kullanabilirsin.Digerlerinden avantajı kendinden flaslı olması gece'de fotograf cekebilirsin.Dezavantajları ise 10-15 fotograf cekiminde(flaslı)pili tuketiyor + 10-15 fotograf sıgdırabiliyorsun.Ama cektiklerini gprs veya bilgisayara yukleyebiliyor, gonderebiliyor ve hafızayı bosaltabiliyorsun.
  • bataryanda ne sorunu çıktı baha?
  • ya arkadaslar bende sanki siemens'in yan kurulusu gibi ya da komisyon alacakmısım gibi her fırsatta (S55)telefonunu goklere cıkarıyorum belki siemens yetkilileri bunları okurda bi tesekkur neyin ederler.:) tabii bu isin latifesi ama ben bi cok marka telefon kullandım bunların icinden nokia'dan baska telefon kullanabilecegimi sanmıyordum fakat siemens'in bu modeli beni sasırttı. Musteri tercihleri dikkate alınıpta yapıldıgı zaman ortaya guzel seyler de cıkabiliyormus.
  • Cuma gunu aksama dogru vermistim c.tesi pazar calısmıyorlarmıs artık yarına kaldı dediler.Sorun su ilk aldıgımda pili 6 saat sarz ettim (normalde 2 saatte doluyor.kitap oyle diyor)24 saatte pil bitti.2.gun 48 saat gitti 4.ve diger gunler (servise danısıp 16-18 saat dolması gerekiyormus pilin bende oyle yaptım) 2.5 gunde tamamen bosalıyordu ve (toplam giden ve gelen)25-30 dk arası bi konusma yapabiliyordum.Besiktas'taki basarı servisine verdim ve bekliyorum bakalım ne teshis koyacaklar..
  • Kesinlikle 6610
  • Siemens derim tek kalemde. Şu an elimde M55 var. görüntü ve manü kullanımı mükemmel. S55!e de baktım ancak bluetooth gibi bir bağlantı şu soralşar lüks olduğu için ve pil ömrü problem olduğu için tercih etmedim ancak kutusundan com port bağlantı kablosu dahil çıkıyor. Bu iyi bir özellik. Normal şartlarda piyasda bu aparat 40-60 milyon arasında ama M55 te de Quick Pic kamera çıkıyr. artık sen karar ver. Son Not : S55 biraz cool bir görünüme sahip, M55 tamamen sportif... İki cihaz da fiyatlarını hakediyor derim.
  • biraz daha para biriktir symbian telefonu al "Örn:3650" BLUETOOHT'
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by darkz</i>
    <br />t68i derim başka birşey demem
    nedir bu nokia hayranlığı ...!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    nokialar piyasada her zaman alıcı bulur yani iknci elide para eder,tasarım işlevsellik hepsi var telefonlarda daha ne isterim..hayranlık değil bu tercih bilincitabii göreceli en azından tasarımı beğenmeyenler olabilir polemik yaratmıyım şimdi..7210 al derim..
  • c55 + c 336 = 400 milyon dğiştre değiştire kullanırsın
    c336 beş para etmez ama yedekte dursun :P
  • s55 in tek eksigi ki bana gore fark etmez ekran cozunurlugu. yoksa bluetooht+ses kayıt nokia da yok ayrıca orjinal kablonin olmasi cok iyi
  • abi bırak sen siemensi falan nokia dan şaşma. ben 6510 kullanıyorum daha hiç bir falsosunu görmedim ama kamera yok . fotoğraf çekmek istiyosan git dijital ucuz bir makine al. yok kameralı alacam diyosan bence en iyisi şu an 6100
  • Bu da bir dusunce tabii. Fikirlere saygı duymak lazım. Kimse yogurdum eksi demez. Ne demisler renkler ve zevkler tartısılmaz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.