Şimdi Ara

400 Puan almak bu kadar zor mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
47.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _lee

Kolay olsa taban puan 400 olur

200 puan yapmak da çok kolay. Tm deki adam bile mf 4 te 200 puan yapabilir ama taban 200 mü ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hic zor degil. Hepimizde az özgüven var. Sene basinda 80 net yapiyordum, calisa calisa 100 e kadar geldim, 360 lari gördüm ama bundan sonra nokta atisi yapicam konulara.

Hangi konu eksikse calisip testini cözünce is bitiyor. Yaklasık 20 gün daha ygs calisirim sonra brans denemeleri alacagim. Lys önemli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmak çalışmak çalışmak
    Birşeylerden fedakarlık etceksin

• Tm cinin fenden en az 10 net yapması gerekir.. ki Türkçe borsa gibi 36 ile 29 arasnda gidip geliyorum..Sizde de öyledir..33 olsun ama +- 1 veya 2 oynaması daha iyi hedefim 350

• quote:

Orijinalden alıntı: birkanbcc

quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

400 puan için kaç net lazım ?

YGS 125-130 arası lys de mat 38 üstü fen ve geometri derslerinden de 23-24 yapsan alırsın diye tahmin ediyorum

Hocam 125 130 yuksek degilmi sonucta okulla birlkte 560 en yuksek puan

az önce baktım ve çok şaşırdım çok daha fazla zannediyordum
    ygs de hepsinde 30 ar net

lysde ise 42mat
    23 geo
    20 fizik
    18geo
    18 bio yaparsan mf4 401 ham alıyorsun benim için iyi mühendislik istiyorum

benim normalde aklımda olan ygsde 35 mat 35 türkçe 30 sos 32 fen

lysde ise 45 mat 28 fiziki 20 bio 20 kimya 24 geometri alırsam ancak beni 390-400 yapar diyordum şuanda çok mutluyum çok fena bir moral geldi

bu dediklerim net yalnız kardeş doğru değil o noktaya dikkat

• azmetmek herşeyin üstesinden gelir hocam. bu sene mezun olarak dersaneye devam ediyorum. geçen sene 40 50 netlere sevinirken bu sene 80 90ları beğenmez oldum. kısacası hırs ve azim. yeter ki iste
  • quote:

quote:

YGS 125-130 arası lys de mat 38 üstü fen ve geometri derslerinden de 23-24 yapsan alırsın diye tahmin ediyorum

dostum naptın sen. 120 netle 440lı puanlarda alanlar var. sen yeter ki mat-fen 80/77 türkçeden de 34+ yap.
  • Pc mühendisliği diye bir mühendislik dalı yok öncelikle, o bilgisayar mühendisliğidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

quote:

quote:

quote:

lysde ise 42mat
    23 geo
    20 fizik
    18geo

lysde ise 45 mat 28 fiziki 20 bio 20 kimya 24 geometri alırsam ancak beni 390-400 yapar diyordum şuanda çok mutluyum çok fena bir moral geldi

Lys matta bu sene 30 netle tıpa giden adam var sen bence ilk once sorulan sorulara bak kardesim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Arkadaslar bu yıl 12.sınıfım bildiginiz üzere ve bu yıl kazanmak istiyorum.

Toplamda 400 alsam ortalama bana yetiyor diyebilirim. OBP:puanım 50 gelecek büyük ihtimal.Veya daha fazla.
    Okuldaki hocalar 400 puanı duyduklarında ''yok artık''gözüyle bakıyorlar,gülüyorlar vs.
    Cidden bu kadar mı zor bu iş ? yada benim hocalarimda mi var beyinsizlik bunu çözemedim ve size sormak istedim.

Hedefim yıldız teknik pc müh. Ama imkansız gözüyle bakılıyor ve ben bu işten çok sıkıldım
    Nedir ne degildir anlatin bi lütfen..

50 obp yaklaşık 85 ortalama demek. bizim okulda 85 ortalama yapan sınavlarda 440-450 den aşağı düşmez siz ise daha 400 ü göremiyorsunuz. sonra vay efendim bu obp adaletsiz değil,yav efendim sınav notlarında adalet ve denge var

• ben 3 sene boyunca yatan bi lise ögrencisiydim, bildigin okula öylesine giderdim hic bi temelim falan yoktu ama son sene ygs icin baya calıstım 2012 ygs sinde 396 puan yapmıstım, sende derslerde pek aktif bi ögrenci degilsen hocaların öyle görmesi dogal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

quote:

quote:

quote:

lysde ise 42mat
    23 geo
    20 fizik
    18geo

Lys matta bu sene 30 netle tıpa giden adam var sen bence ilk once sorulan sorulara bak kardesim...

bu yıl puanlarda düştü ama biz genel olarak konuşuyoruz ayrıca benim durumumuda bilmiyorsun adam 2013e göre değerlendirirse 400 le ideceği yere 380 le gider

• Zeka,çabuk kavrama,odaklanma blabla bir süre etken var.Geçen yıl sene boyunca bir test kitabı bile bitirmeden 330 puan yaptım, yine bizim sınıfta butik dershaneye giden kızın teki bütün gününü çalışarak geçirmesine rağmen 350 civarı bir şey yaptı.Demek istediğim çok fazla etken var.Sınav anında ki rahatlık bile çok büyük fark yaratıyor.
  • Benim lisemde hic oyle bir sey demiyorlar. 60. Yil anadolu lisesiliyim, sitesinden basarilar kismina bak mesela. Sana oyle diyenlereyse gul gec, dershanede 430 alamazken sbs’den 489 aldim. Olay sadece sensin, gunde 5 saat calismaya devam et, sana guvenim tam kardesim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanssızchocuk

ben 3 sene boyunca yatan bi lise ögrencisiydim, bildigin okula öylesine giderdim hic bi temelim falan yoktu ama son sene ygs icin baya calıstım 2012 ygs sinde 396 puan yapmıstım, sende derslerde pek aktif bi ögrenci degilsen hocaların öyle görmesi dogal.

Bu çok çok iyi bir örnek benim için. Bende senin durumundaydım 3 sene. Biraz daha iyisi diyelim.(en azından okula öylesine gitmiyordum.Kaptıgım şeyler vardı :D )

İyi-kötü yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
    Haftada 1 gün okula gitmiyorum bazen o zaman 6-7 saati buluyorum. Ama şöyle bi şey var ; kendim için çalışmıyorum sanki yani kendimle pazarlık halindeyim. 5dk hesapları bile yapıyorum. 6-7 saate tamamlamak için. Bu kötü bi şey mi ?

• Kullanıcıadınızcokuzun kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten istiyorsan senin hocalarında bir beyinsizlik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

OBP : 50 veya üzeri gelecekse sende ondan daha fazla yapacak potansiyel kesinlikle mevcut. ( meslek liseli değilsen. )

Kuzenime okuldan 49 puan gelmişti düz lisede hem de ilk yıl 410 2. yıl 438 aldı.

Ama benim gibi OBP: 34-35 ise bu pek mümkün değil

Kolay gelsin sanaa..

okul puanıyla ygs lys başarısını değerlendirmen yanlış ve saçma ,ben 42-45 arası obp ille ilk 3bine girmiş adam gördüm

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    Ygs de her dersten 30ar net yaparsan tam 400 alıyorsun. Lys ile beraber istiyorsan internetten puan hesaplamalarına bakabilirsin.
  • ShoLesLoT kullanıcısına yanıt
    Her ders derken Mat-geo : 30 Fizik -kimya-bio : 30 türkçe : 30 tarih-felsefe-coğ : 30 mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Her ders derken Mat-geo : 30 Fizik -kimya-bio : 30 türkçe : 30 tarih-felsefe-coğ : 30 mu ?

yerleştirme puanıyla diyorsan fen çıkar aradan ama yerleştirme puansız dediğin gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.