Şimdi Ara

400 Puan almak bu kadar zor mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
47.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Arkadaslar bu yıl 12.sınıfım bildiginiz üzere ve bu yıl kazanmak istiyorum.

Toplamda 400 alsam ortalama bana yetiyor diyebilirim. OBP:puanım 50 gelecek büyük ihtimal.Veya daha fazla.
    Okuldaki hocalar 400 puanı duyduklarında ''yok artık''gözüyle bakıyorlar,gülüyorlar vs.
    Cidden bu kadar mı zor bu iş ? yada benim hocalarimda mi var beyinsizlik bunu çözemedim ve size sormak istedim.

Hedefim yıldız teknik pc müh. Ama imkansız gözüyle bakılıyor ve ben bu işten çok sıkıldım
    Nedir ne degildir anlatin bi lütfen..

cok kafaya takma. ya calısman temponun araya yetemıyecegını dusunuyor ya sende o azım o ısık olsaydı bu sene cıkardı bundan dıyorlar yada klasık ınsanoglunun 28-35 arası hafıften bırsey olupta elalemı begenmeme durumudu basına gelen..

herkese denen seyler bunlar bnmde bır hocam lısede sen ynlsı bırası secmıssın demıstı ogretmen odası bıldıgın buz kestı bn annem ve dıger benı tanıyan hocalar nedıyor bu dıyıp kalmıstık (bır oncekı sene n1 oldugum halde)

sozun ozu hede geç sen kıtaplardan calısmana bak

• Kimin ne dediğine bakma bence sınavda,heyecan yapmayan kalıplaşmış sorulardan ziyade orijinal sorulara yönelik çalışan kazanacak.Denemeler,netler eğer kendini iyi tanıyorsan pek önemli değil ayrıca iki hocanın lafıyla kazanamayacaksan hiç girme sınava zaten.
  • gecen sene girdim ben 412 aldım okuldanda 41 geldi ama gitmedim aslında 11. sınıfta de sorsalar 350 alırım dedıklerinde gulerlerdi cunku 12 ye kadar taktırı gec 1 kere tesekkur aldım ama azim herşeyin bası panpa :)) biraz zorluyo dıger 9dan beri calısanlara gore ama oluyo yanı :))

ayrıca dip not yazayım suraya 9 10 11 olan varsa okusun okul ortalamasını yuksek tutun :)
    ben den 9 bin dusuk alan kısı benimle aynı yere geldi okul bırıncısı oldugundan :( beni geriye onu ileriye attı

bide son bişey heycan yapmassan olay tamamdır ygs ve lys adına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 29 Aralık 2013; 17:55:46 >
  • Arkadaslar çok sagolun ya. Rahatlattınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Arkadaslar çok sagolun ya. Rahatlattınız

Ne yaptın alabildin mi 400 puanı???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaştim kardesim .Aldım diyebilirim Suyunun çikarildiğina bakmamak gerek
  • Ben çorum inönü anadoludayım. okulun taban puanı şuan 356 fakat ben 414 le girmiştim. önceki senelerde 9. sınıfta kalan ve dersleri 10. 11. de çok kötü olan bi arkadaşım vardı. geçen sene 12ydi ve matematikçinin peşinden ayrılmıyodu sürekli soru çözüyodu son sene çalışmaya başladı ve nereye gitti dersiniz? => ODTÜ Fizik .. arkadaşlar zor bişey değil. pek zeka gerektiren birşey de değil. sadece düzenli ve planlı çalışmak gerekiyor. 1.000 kişilik sistemli bir ordu , 10.000 kişilik dağınık bir orduyu yenebilir. siz tek kişilik bir ordusunuz ve yeneceğiniz çok düzensiz ordu bulunuyor. size ve kendime güveniyorum.
  • İmkansız veya imkansıza yakın diye bir şey yoktur. :)

Hocaların böyle düşünmesinin nedeni birincisi iyi bir öğretmen olmamaları (rehberlik anlamında) ikincisi bu tür konuşmaları çok defa yaşıyor olmaları.

Herkes bir anlık gaza gelir, şunu yaparım ederim diye. Önemli olan 1 hafta sonra bu hedefin için ne yaptın? Sorusuna iyi bir cevap verebilmek.

Sadece şunu düşün, kaybedecek neyin var ki? Çok çalışırsın belki 450 gelmez ama 430 gelir 410 gelir. İstediğin bölümü yine kazanırsın ama dersen ki benim hedefim itüde bu bölümü kazanmak. Al sana mis gibi temel. Hayallerin belki 1 yıl gecikir ama 4 yıl pişman olarak gezmezsin.

Çalış çalış çalış

• Eğer obp ekli 400 istiyosan tm için hiç zor değil,mf içinse asla imkansız değil.biraz çalışmayla olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.