Şimdi Ara

400 tl isteyen eşime 500 tl verdim diye eşim beni terketti. )) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten şoktayım, hala sebebini anlayamadım, böyle bir şeyi yanlış anlayacak biri değil, ben küçük bir ayrıntıyı atlıyor olabilirim. hala olayı çözmüş değilim.

ayrıca bu ilk kavgamız değil, daha önce defalarca kapıştık, evde tabak çanak ne varsa her sene yeniliyoruz zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

gerçekten şoktayım, hala sebebini anlayamadım, böyle bir şeyi yanlış anlayacak biri değil, ben küçük bir ayrıntıyı atlıyor olabilirim. hala olayı çözmüş değilim.

ayrıca bu ilk kavgamız değil, daha önce defalarca kapıştık, evde tabak çanak ne varsa her sene yeniliyoruz zaten..

Ciddi misin ya ben de evlenmek istiyorum bak sevkim kiridi simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

Selam forumdaşlar ))

eşim benden 400 tl istedi, ben de içimden geldi deyip 500 tl verdiğim için eşim evi terk etti.. :))

dumur oldum yaa..!!!

onu çok seviyorum, ben onsuz yaşayamam, eğer durumu düzeltemez isem, biterim. onsuz bir dünyayı düşünemiyorum.

eğer onunla barışamaz isem bu dünyayı yakarım.. bana yardım edin, dünya yanarsa sizde kül olursunuz.

söylemedi demeyin..

hayırdır 400 ne için lazım felan sormadan direk 500 verdin ha

• Kadının eften püften nedenlerle evi terk etmesi alıp başını gitmesi pek hayra yorulacak iş değil. Muhtemelen yalan söylüyorsunuz. Kadın şiddet görürse evden gider, aşağılanıyorsa evden gider, itilip kakılıyorsa evden gider ama 400 dedi diye 500 verilirse gitmez birader. Ha böyle bir nedenle gidiyorsada asıl neden o değildir.

günahınızı almak istemiyorum ama bu işin içinde dayak varmış gibi geliyor bana . Kadın gitmeye bahane bulmuş gibi. Tabi doğruysa bu durum.
  • Adam über troll.
  • evet ciddiyim. 3 gündür düşünüyorum, hala olayı çözemedim.

eşimin tüm arkadaşları dahil, kimse hiç bir şey çıtlamıyor. ben de artık YUH diyorum başka bir şey demiyorum..

ulan ben ne yaptım yaw..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

hayırdır 400 ne için lazım felan sormadan direk 500 verdin ha

evet aynen öyle oldu, 400 tl lazım dedi, bende elimi cebime attık 500 tl çıktı cebimden, 5 tane yüzlük hemde. direk verdim ne için lazım diyede sormadım, zaten o da söylemedi..

gidiş o gidiş, şimdi ne yaptıysam telefonlarıma cevap vermiyor.

acaba sormadım diyemi trip yaptı.. off yaa off..
  • yok artik utanmaz herif insallah parayi cekmecenin uzerine burakip ona bir taksi cagirmadin

• quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

http://forum.donanimhaber.com/m_60715875/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60893971

Bunu görmüş olmasın

bunu gördüğünü sanmıyorum espri olsun die yazmıştım. hemen sileyim bi de bu mesajla uğraşmayalım..

hatırlattığnız için sağolun..

• cikar paraya vur
  • hovardalığa gedmiştir, para bitince döner, bi 400 daha isder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simple

Ha böyle bir nedenle gidiyorsada asıl neden o değildir.

günahınızı almak istemiyorum ama bu işin içinde dayak varmış gibi geliyor bana . Kadın gitmeye bahane bulmuş gibi. Tabi doğruysa bu durum.

şiddete karşıyım. hiç bir kavgamızda (şiddet dayak v.s. )böyle bir şey olmadı. yahu ben eşimi seviyorum, eşini seven biri onu dövebilir mi..?? o olmaz ise ben de yokum.. yaw siz hiç aşık olmadınız mı..?

asıl nedenin o olmadığının farkındayım ama hala asıl nedeni de bulmuş değilim.

tüm arkadaşları dahil kimse sır vermiyor, sanki sözleşmişler. ağız felan aratıyorum, durumu anlayıp tek kelime bile konuşmuyorlar. ben şimdi nereden bulacam ne yaptığımı.

beni daha ne kadar süründürecek o da belli değil..

zaten sabah oldu, gidip şu arabayı süsletip buket felan yaptırayım, belki işe yarar.

her seferinde yapmadığım maymunluk kalmıyor, bu nasıl hayat onu da anlamış değilim.

hayatım alt üst oldu şu yaşadığım hayata inanamıyorum. niye ben yaaa..

• Eğer önemli bişey için istediyse fazla verince şunu da al git başımdan diye düşündüğünü sanmış olabilir.İçinden kendim için istedim sanki diye geçirip kafasında saçma şeyler kurmuştur.
  • 400 lira isteyen bi kadına çıkarıp 500 lira verirsen "hayatım şimdi aklıma geldi şunun için* (burda öyle bişey söylerki vermek zorunda hissedersiniz) şu kadar daha para lazım" der, çıkarıp verirsiniz.

özet: yok öyle bi kadın sazan.avi
  • Senin hanım ergenlıkten çıkamamış galiba daha
    sen git yenisini al bence
  • Konu güzel devam
  • Sen ruyanda bile evlenmezsin

• ya bu kadınlar niye böyle:) onlarsız da olmuyor ama.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.