Şimdi Ara

400 tl ye kadar telefon alcammm lütfen yardımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 400 tl ye kadar bi telefon arıyorum.Aradıgım özellikler; ince ve güzel görünmesi lazım,kamerasının 3mp olması ve flashının olması lazım bı de dayanıklı olması lazım.Marka olarak sony ericsson tercihimdir ancak farklı telefonlar da olabilir.Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

• samsung i560e bir bak istersen
  • e sen k790i k800 yada k810 u tarif etmişsin xD aradığın telefon bunlerdan biri bence...
  • @nejat
    ben o telefonun tipini beğenmiyorum bence onun tipi kayık
    @ebediezel
    dediğin telefonardan k810 hoşuma gidiyor zaten ama bi de buaradaklerin fikrini alayım dedim çünkü çok karşılaştırma yapıorum yine k810i ile t650i arasında kalıyorum.o yüzden sizin de tavsiyelerinizi almak istedim tabi başak telefonlar da önerebilirsiniz(2.el de dahil
  • 2. el de dahilseee 450 TL civarında düz n95 bulunabiliyo galiba ne ararsan var işte
    bn de 450 lira civarında telefon almayı planlıyorum /w910/n95/k850/ arasında kaldım aslında alakasız telefonlar ama işte w910 un sıfır hemen teknosadan alıncak olması cezbediyo. k850i bi ara 400 tl ye saatmış mediamark kıssa süre sonra fiyatının düşmesinden çekiniyorum hemen almak için /n95 zaten elden bulabilsen güvenilir bi tane hemen alcam xD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmmm.......... kamerayı unutacak olursak 5700 veya 5320 çok mantıklı seçimler
  • sony ericcson w810i veya k800i olabilir
  • eğer paramın hepsini harcamıyım, birazı bende kalsın dersen w810 ya da w610 öneririm (ikisinin de kamerası 2 mp ama fotoğraf performansı güzel)
    ya da 400'e kadar çıkabilirim diyorsan k810 derim.
    eğer samsung da alabilirim diyorsan f400 de güzel bi tercih olabilir
  • Arkadaşım geçen gün Mediamarkt'ta bayağı bi inceledim çok hoşuma gitti. Samsung u800 soul. Telefon çok ince 3.15mp kamerası var 90gr 16m ekran ve diğer bilinen özellikler. Özellikle metalik olanı çok ağır ve şık duruyor. Aklında bulunsun bence biraz incele.

Samsung u800 soul :

http://www.hepsiburada.com/samsung-u800-soul-1-gb-hafiza-karti-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsamu800
  • Arkadaşlar ben bayaa araştırdım tekrar ve 4 telefon arasında kaldım,hangisini önerirsiniz?
    1-w910i
    2-k810i
    3-k850i
    4-t650i
  • bence e şıkkı hiçbiri ama illaki bu 4 telefondan biriyse k850 diyorum en azından kaliteli fotoğraf çekersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

bence e şıkkı hiçbiri ama illaki bu 4 telefondan biriyse k850 diyorum en azından kaliteli fotoğraf çekersin

k850i nin mp boyutuna aldanıp pişman olanlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hıdır

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

bence e şıkkı hiçbiri ama illaki bu 4 telefondan biriyse k850 diyorum en azından kaliteli fotoğraf çekersin

k850i nin mp boyutuna aldanıp pişman olanlar var

bende zaten 5mp olduğundan dolayı iyi fotoğraf çektiği sonucuna varmadım bir ara n82 ile kapıştırılmıştı orda bol bol incelemiştim bir telefonun çektiği fotoğraflara göre iyi gibi ama kullanmadığım için tam olarak bilemiyorum zaten k850 çok kullanışsız bir telefon bence ama işte kötünün iyisi diyerekten tavsiye ettim
  • @nejat
    k850i kullanışsız demişsin doğrudur.zaten kullanışlı olsa şimdiden almıştım.
    @hıdır
    sence k850i gerçekten 5mp değilmi de bu yorumu yaptın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaMacH

@nejat
    k850i kullanışsız demişsin doğrudur.zaten kullanışlı olsa şimdiden almıştım.
    @hıdır
    sence k850i gerçekten 5mp değilmi de bu yorumu yaptın?

kardeş mp foto nun kalitesinden ziyede boyutu ile ilgilidir yani w810i 2 mp diye k850i ondan 2 kat fazla kaliteli diyemessin bir telefonda çekilen foto için k810, w810 n73 vs seni tatmin edecektir ve k850 bunlardan çok kaliteli olamaycaktır fotoye ilgiliniz varsa hiçbir telefon sizi tatmin edemez kendimden biliyorum
  • LG KF700 çok güzel bi telefon bimekste 374 liraya düşmüş fakat tek çekimde ödeyebileceksenkaçırma

eğer ödeyemeyeceksen SGH U800 var diğer samsunglara benzemiyor. SAMSUNG'un şimdiye kadar çıkarttığı en güzel telefon(tasarım bakımından)

çelik kaplama ve özellikleri burada saysam uzun olur kendin bak en iyisi

Samsung İ560'a gelince U800 den fazla olarak navigasyon ve symbian işletim sistemine sahip fakat bana göre tasarımı u800 gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan07 -- 1 Şubat 2009; 23:26:03 >
  • i550
  • ince olmaya bilir ama 2. el N73 müsic edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61can61 -- 2 Şubat 2009; 17:41:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.