Şimdi Ara

400 W LIK PSU ALACAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sıstemım ımzamdakı gibi, 600 va lık da ups im var. ınternette sıstemın harcadıgı watt ı olcen programda (hanı donanımı yazıyosunuz asağı yukarı ne kadar watt harcayacagını olcen program) 300watt gerek oldugunu yazmıstı. su anda dandık kasama ve psu ma ragmen bır sorun yasamadım cunku donanımımdakı parcalar hıc bır zaman tam performansla ve aynı anda calısmadı. ancak noolur noolmaz dıe fıyatları da uygun oldugunda dolayı 400 watt lık bır psu alacam ne dersiniz ? bir de uretcılerin cıkardıkları her ıslemcı bir öncekınden daha az elektrık harcarken mıllet neden ılerı donuk olsun dıye 500 550 watta o kadar para verıyor ? radyator sogutucusu fanlı (25cm) psu suz bır feel kasayla tavsıye edecegınız 400 luk bir psu guzel bır kombınasyon olabılır dıye dusunuyorum. ne dersınız ?
    tesekkur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminengin79 -- 6 Kasım 2006; 13:54:34 >

• 400 watt aslında çok bile gelebilir o sistem için. Ama fazla olmasıda ileriye yönelik işini görür. Örneğin ilerde ekran kartını ATI X1800 ya da 7600GT falan yaptıgın zaman böyle bir güç kaynağının altına düşülmemelidir. Marka olarak Thermaltake başta olmak üzere Zalman, Silverstone'yi önerebilirim. 600 va lık UPS gelince. yanlış hatırlamıyorsam 480 watta kadar gerekli enerjiyi ve korumayı sağlayabiliyor.
  • Sana tavsiyem Silverstone ve tagan markalarına yönelmen psu larda.Mesela Tagan Easycone 480watt psu kullanıyorum ve çok memnunum.Çok sessiz ve kabloları sokup takılabilir cinsten oldugu icin kasada yer kaplama sorunu da pek olmuyor.ihtiyacına göre kabloları takıp cıkarabiliyorsun psu da.
  • bence asus 550 watt lık power supply 1 numarsa gercek gücünde bende x1900xtx var epey seylerde var hiç sorun cıkarmadı girişleride fazla tüm girişler mevcut 6 pinlik 4 pinlik girişler tavsiye ederm
  • peki söylemiş olduğunuz markaları bulanileceğimiz online siteler var mı?
  • antec 480 watt alabılırsın gigatekte 67$+kdv bır fıyatı vardı
  • peki antec nasıl. Özallikle amper çıkışları...
  • Silver power da uygun bir secim olur...Hem ucuz hemde güvenilir bir marka... Yaklasık 3kg
  • 600 va 360 watt a denk gelıyor. 480 lik tagan için kdv dahıl 80 $ bıraz fazla gıbı.
    kdv dahıl 60 $ a kadar fsp ler var tagan da var sanırım. 420 watt lık hem de fsp lerde cıft fan var. neden buı kadar fıyat farkı var modeller ve ıyı markaların kendı aralarında ? fsp nın her modelıne guvenebılırmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminengin79 -- 10 Kasım 2006; 11:12:00 >
  • ya da 20 $ fazladan vermeye deger mi yaw ?
    ileri donuk olması acısından demeye basladım şimdi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.