2. Modem Sorunu
Evimde fiber internet var. 1. modem Tplink C5V (türk telekom un vermiş olduğu modem) olup 2. modem Zyxell 3650 TB50 modem var köprü modunda ve dhcp kapalı iki modem arasında powerline ile kablolu olarak bağladım. Her iki modem de çalışıyor. İnternet hızı 100 mbps olmasına rağmen köprü olan zyxell de hız bir türlü 50 mbps üzerine çıkmıyor. Bir ayarımı yanlış yapıyorum. sonuçta 2 modemde kablolu bağlı ayrıca modemlerin yerini değiştirdim yine aynı köprü olan modem 50 mbps yi geçmiyor.
2. Modem Sorunu
Arkadaşlar merhaba. Evde Türknet fiber kullanıyorum. Şu anda ana modemim Zyxell VMG3625-T50B modem modemden kablo ile Türk Telekom modemi olan Archer C5v modemi 2. modem olarak bağladım, ip adresini 1. modemden farklı olarak evdeki diğer odada. 2. modem köprü moduna alındı ve DHCP kapatıldı. Ayrıca modemdeki 5 ghz ve 2.4 Ghz wifi isim ve şifreleri aynı yapıldı. kablo ile bağlantılarda bir sıkıntı olmuyor. Ancak bazen odalar arasında geçiş yapıldığında wifi de bağlantı sıkıntıları oluyor ve 2. modemdeki wifi ler özellikle 5 ghz bağlanıyor ancak internete giremiyorum. Nerede hata yapıyorum anlamadım. Önerisi ya da tavsiyesi olan var mı?
Battlefield 1 için ekran kartı tavsiyesi?
|
Jack girişli Xbox One nasıl anlaşılır?
|
Ekran Kartı Tavsiyesi?
|
Hangi Ram?
|
PSU Seçimi...???
|
Gigabyte Bios Update???
|
İntel 805 İşlemci Isı Sorunu? (Çözüldü!)
|
Sistem değişikliği. Önerileriniz?
|
[AMD RYZEN 1600][MSI B350 TOMAHAWK][MSI 1050 TI][2*8 GB CORSAIR VENGEANCE LED][120 GB ASUS SSD, 2 TB SEAGATE HDD][SAMSUNG S23B350][SILVERSTONE 500 WATT PSU] |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 139
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.569 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware