Bildirim
Jack girişli Xbox One nasıl anlaşılır?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni çıkan 1TB konsolda 3.5jacklı olması lazım. ama bazı 500gb'lı versiyonlardada var 3.5 jack. Hangi mağzadan alıyorsun link varmı link ? -
2015 Ağustos'dan sonra üretilen xbox one'larda jack girişli gamepad var
ama şu an aldığınız konsol 2015 mart tarihli olabilir,bu nedenle şu anda bile satılan konsollarda eski nesil gamepad bulunabiliyor
bir araştırın mağaza görevlilerine sorun ne zaman geldi bu konsol diye,2015 ağustos sonrası yeni nesil gamepadli oluyor
yalnız benim şu an kullandığım gamepad'de jack girişi yok,eski nesil gamepad ama alışkanlıktan mıdır nedir hiçbir fark hissetmedim jack girişli ile
bu arada microsoft destek ile görüşün,eğer cihazın içinden eski nesil gamepad çıkarsa büyük ihtimal değişim yaparlar gamepad'i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 8 Ağustos 2016; 14:51:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Öncelikle tüm cevaplayanlara teşekkürler. Jack girişili olmasını istememin sebebi monitörümün ses çıkışı olmamasından dolayı istiyorum. Ama sanırsam Xbox one s alacağım gibi yanlız onunda fiyatı 1899 TL biraz fazla gibi onun için 1 tb ya da 500 gb versiyonları bekleyebilirim. Ayrıca PS Neo ile ilgilide sızıntılar gelmeye başladı. (Sanırım bu beklentim projet scorpio ya kadar gidecek ) Anlayacağınız tam bir karmaşa içerisindeyim. Aslında konsolu kullanacağım tv 40" 1080p lcd tv ile 23" monitör olduğundan xbox one s ve PS Neo beklemeye gerek var mı? onuda bilemedim. Bu konuda değerli fikirlerinize ihtiyacım var. -
ms kollari ucretsiz yenisiyle degistiriyor o konuda bir sikintiniz olmasin.xb1 s tr fiyati cok pahali,fat xb1 yeterli gelecektir,parayi 2017 holiday e saklayin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Andrew21
ms kollari ucretsiz yenisiyle degistiriyor o konuda bir sikintiniz olmasin.xb1 s tr fiyati cok pahali,fat xb1 yeterli gelecektir,parayi 2017 holiday e saklayin.
Nasıl yani, biraz daha açarmısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X