Şimdi Ara

XBOX ONE Hoparlör Bağlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hali hazırda hoparlörü olmayan bir monitör kullanıyorum ve Gamepad üzerinden kulaklıkla ses alıyorum buda pillerini çabuk bitiriyor. Şu resimdeki hoparlörü bağladığım zaman bozuk sesler geliyor. Bu hoparlörü bağlamam için bir çevirici vs. ile mümkünmüdür. Eğer olmazsa bağlantısı nasıl olan hoparlör almam gerekir.

EDİT

Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir bağlantı yaptım. Bunun için iki çıkışıda erkek olan VGA kablosuna ihtiyaç var. Evde olduğu için almama gerek kalmadı. VGA kablosunun bir ucunu monitöre, diğer ucunu adaptöre bağlıyorsunuz. Aynı şekilde HDMI kablosunun bir ucunu konsola bir ucunu adaptöre bağlıyorsunuz. VGA yanında ki 3.5mm girişe hoparlörü bağladım. Hoparlörün usb kablosunuda konsola bağladım. Şuan sorunsuz çalışıyor.

EDİT-1

Arkadaşlar yukarıda gösterdiğim hoparlörün el ile ses ayarı olmadığı için Xbox sesleri son ayarda veriyor. Oyunun sesini ne kadar kıssanızda yeterli olmuyor. Bu yüzden Creative marka bir hoparlör aldım ve ses ayarıda var. Hala sıkıntısız kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 21 Ekim 2018; 14:42:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• FlightClub kullanıcısına yanıt
    Bunlar pc hoparlörü hocam xbox’a optik bağlantılı bir sistem alın ya da wifi heatset öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki çevirici olur mu veya nasıl bir hoparlör almam gerekir yardımcı olabilir misiniz. Kulaklığım var ama arkadaşlar gelince sıkıntı oluyor.

Trust’ın optik bağlantılı 2+1 modeli var o iş görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yanıtın için bir bakayım

• aynisini yasiyorum. ben 2. kolu masaya birakiyrum kablo ile ses sistemine bagliyorum kolu. bi kulaklik cikisi da xbox izerinde olsa keske :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun için iki seçeneğiniz var birincisi optik-rca çeviren adaptör ikinciside hdmi-vga çeviren aparat onlarda ayrıca ses çıkışı mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 klavye mouse bağlamak?
    14 yıl önce açıldı
    XBOX ONE S BLUETOOTH SPEAKER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir adaptör aldım. Daha kargoda. Deneyince buraya yazarım 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 30 Temmuz 2018; 12:46:38 >
    bu olurda , bunun üzerinde ses çıkışı varmı göremedim
    Evet var hocam. Yorumlarda ps4 için kullananlar var

hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullan
    Teşekkürler henüz denemedim. Deneyince buraya yazarım

ben monitörle kullanıyorum sıkıntı yok işlevini yerine getiriyor
  • İlk mesaj güncel

hayırlı olsun tekrardan

Sağolasın

• Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Şu parçaları atayım ileride bu sorunla karşılaşan olursa eğer, Xbox One X'e hoparlör takmak isteyen arkadaşlar şu aşağıdaki parçaları almaları gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 30 Temmuz 2018; 23:7:56 >
  • Hocam ileri bir zamanda bu sorunu yaşıyorum ama bu parçanın adı nedir acaba? :D
  • urun.n11.com
    Hdmı Ses Ayırıcı Hdmı2hdmı + Ses Hdmı Hdmı 3.5mm Stereo - n11.com
    https://urun.n11.com/diger-aksesuar-yedek-parca/hdmi-ses-ayirici-hdmi2hdmi-ses-hdmi-hdmi-35mm-stereo-P321008731

böyle ürünler var ama fiyatı biraz pahalı gibi böyle bişey alırsan hdmı in görüntü kalitesindende feraket atmiş olmasın

yada toslink den böyle bir parça ilede sorunun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 3 Şubat 2020; 11:11:21 >

• Merhaba arkadaşlar, elimde Playvision HDA51 Decoder var. Xbox'un optik çıkışını decoder'e bağlıyorum, Creative Inspire 4400 4+1 hoparlörü de decoder'e bağlıyorum. Ancak ses hala HDMI üzerinden televizyondan geliyor. Xbox üzerinden ses çıkışını optik olarak yapmak istiyorum malesef ne denediysem olmadı. Hoparlörü TV'ye bağladığımda ise, çok cızırtılı bir ses çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.