Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
Merhabalar, LG HB1100MK kullanıyordum Tv'nin optik kablo çıkışını amfiye bağlı olarak kullanıyordum. Açıkçası çok bir beklentim olmamasına rağmen beni tatmin ediyordu.
Ancak, kronik arıza olan "Please Wait" hatası aldım. Tamiri için para harcamak istemiyorum çünkü eski, parçası yok ve tamir olma garantisi de yok.
Ben bu setin uydularını ( 5.1 olarak ) kullanmak için bir cihaz arıyorum artık AVR mi olur, Optik giriş çıkış olan AMP mi olur, DAC mı olur bilmiyorum bu konuda yeterli bilgim yok.
Temiz ikinci el cihaz almak istiyorum bütçem 2500 ₺ dolaylarındadır. (Belki bu fiyatlara ihtiyacımın karşılanması güç ancak durumum budur.) önerileriniz nelerdir ?
Hocam özellikle sizin fikirlerinizi merak etmekteyim. @turuncu55
LG HB1100MK Ses Gecikmesi
Merhaba, başlıkta belirtilen ev sinema sistemim optik kablo ile MSI B450 Mortar Max anakartıma bağlı. Stereo ve 5.1 sesleri çalarken ekranda kodek bilgilerini yazıyor örneğin: DTS 2400KBPS gibi. Ancak bu arada seste gecikme oluyor. Örnek vermem gerekirse; sessiz bir sahnede birisi konuşurken "merhaba şu adrese nasıl gidebilirim?" dediğinde adrese nasıl gidebilirim sesi çıkmakta. Konu ile alakalı yardımlarınızı talep eder, iyi günler dilerim.
Merhaba, Creative SB0460 ile sürdüğüm ve surround film izlediğim sistemimden giriş seviyesi beklentilerimi karşıladığı için memnunum. Ancak müzik dinlerken Spotify olsun, Flac formatlı müzikler olsun daha berrrak bir ses ile dinlemek istiyorum. Neler yapılabilir tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu Türküyü Bulana 10 ₺ Hediye Ediyorum.
Merhaba, Hüsnü Şenlendirici'nin oynadığı, Vay Başıma Gelenler filminde çalan bir türkü var yıllardır bulamadım. Adı gerizler başı sanırım ancak, filmdeki versiyonu arıyorum dediğim gibi bulan kişiye 10 ₺ hediye edeceğim.
00:05 ile 00:15 saniyeleri arasında ki türkünün linki aşağıda.
Merhaba, elimde Creative SB0460 ses kartı var. Bunu Biostar B550MH anakartıma takmak istiyorum. Nasıl olur?
Ev Sinema Sistemi İçin Giriş
|
|
Kablosuz modemi Router Yapma Hakkında
|
|
Meslek: Mühendis
İşlemci: AMD® Ryzen™ R5 3600x RAM: 16 GB 2133 Mhz Ekran Kartı: MSI Suprim X RTX 3070 Anakart: MSI B450 Mortar Max İşletim Sistemi: Microsoft Windows 11 Pro Letgo Profilim |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 15.440 (Bu ay: 332)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware