Şimdi Ara

Battlefield 1 için ekran kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandan beri donanım piyasasına uzağım ve güncel ekran kartlarını takip etmedim. Şu anda Asus 550Tİ ekran kartım var. Battlefield 1 ve emsali oyunlarda çok abartı olmadan oynayabileceğim ekran kartı için tavsiyelerine ihtiyacım var. Kullandığım monitör Samsung 23" fullhd ayrıca bütçe olarak 600-TL civarı bütçem var. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler!

• ikinci el 4gb 380 alabilirsiniz.guc kaynaginiz ne model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

ikinci el 4gb 380 alabilirsiniz.guc kaynaginiz ne model?

Güç kaynağı silverstone 500 watt. Ancak 2. el ile uğraşmak istemiyorum. Malüm elektronik parça.
  • Sapphire Rx 460 4G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500w guc kaynagi varsa 380 iyi olmayabilir.bu onerecegim kartin gpusu 380'den kotu ama hem ikinci el olmasin hem 4gb olsun dedigimizde pek secenek kalmiyor.bu oyunun 2gb kartlarla duzgun oynanmayacagini dusunuyorum bilmiyorum belki ben yaniliyorum.

https://www.webdenal.com/sapphire-rx-460-nitro_908737.html
  • Peki 960 nasıldır? 460 a kıyasla

• 960 380'in rakibidir ama 380 kadar cok guc cekmez.iki kart da 460'tan daha iyidir ama ben size 4gb butcenize gore kart uyduramadim ikinci el de olmaz diyorsunuz.bu durumda ya butceyi 800 lira civarina getireceksiniz 4gb 960 ya da 660 lira gibi 2gb 960 alacaksiniz ama sonradan pisman olmayin 2gb bu diye.
  • rx460 yönünde tavsiyede bulunacağım ilk nesil fx işlemciye sahipsiniz darboğaz olacaktır rx460 4gb almanızı öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

960 380'in rakibidir ama 380 kadar cok guc cekmez.iki kart da 460'tan daha iyidir ama ben size 4gb butcenize gore kart uyduramadim ikinci el de olmaz diyorsunuz.bu durumda ya butceyi 800 lira civarina getireceksiniz 4gb 960 ya da 660 lira gibi 2gb 960 alacaksiniz ama sonradan pisman olmayin 2gb bu diye.

Aslında bütçeyi o düzeye çıkarabilirim. Ancak çok fazla oyun oynayan birisi değilim zaten bu 2 yıla yakın 550 ti bana yeterli geliyordu. Dediğim gibi sadece güncel oyunları rahat bir şekilde oynamak için alacağım öyle abartı grafik beklentim yok sadece mantıklı ve ileriye dönük bir kart düşünüyorum.
  • Battlefield 1 için sadece ekran kartı yetmiyor.O işlemciyi de değiştirmeniz gerekicek.Ram kullanımı da 8 gb yi geçiyor.Güzel performanslı bir ekran kartı alsanız bile o işlemci ile ekran kartından iyi performans alamazsınız.
  • cool1st kullanıcısına yanıt
    8gb ram yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

8gb ram yeterli.

10 gb çekiyor 8 yetmez

• Öncelikle arkadaşlar değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler!Battlefield 1 beta sını zorda olsa test etme imkanım oldu. Mevcut sitemim ile min. ayarlarda açtım oyunu 35-40 fps aralığında oyunu oynadım. Herhangi bir takılma felan yaşamadım. Bundan dolayı büyük ihtimal 460 almayı düşünüyorum (mevcut ekran kartıma göre bana yeter de artar gibi) ama 2 gb mı 4 gb mı ona bakacağım. Ayrıca tercihim 460 olduğundan 1 ay daha beklemem gerekli gibi piyasanın tam oturması ve yeni modeller için. Ancak beni düşündüren Amd nin ekran kartlarında eskiden yazılımsal sıkıntılar vardı. Bu hala devam ediyor mu?
  • serdaq kullanıcısına yanıt
    FX 6100 işlemciyle 600 lira civarına alabileceğiniz 380/960 gibi ekran kartlarını maalesef kullanamazsınız.Bu nedenle önce işlemci değiştirmeyi düşünmelisiniz.GTX760/R9 280 ve türevlerini alıp kullanabilirsiniz ama bu kartlar için de overclock yapmak zorundasınız.Üstelik işlemci canavarı BF1 için ekran kartı arıyorsanız ya şu anki ekran kartıyla devam edin ya da işlemciyle beraber ekran kartınızı değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Eylül 2016; 0:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaq

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandan beri donanım piyasasına uzağım ve güncel ekran kartlarını takip etmedim. Şu anda Asus 550Tİ ekran kartım var. Battlefield 1 ve emsali oyunlarda çok abartı olmadan oynayabileceğim ekran kartı için tavsiyelerine ihtiyacım var. Kullandığım monitör Samsung 23" fullhd ayrıca bütçe olarak 600-TL civarı bütçem var. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler!

bence rx470 iş görür hemde yeni kart bütçenizi biraz daha aşarsanız rx470 mantıklı seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

quote:

Orijinalden alıntı: serdaq

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandan beri donanım piyasasına uzağım ve güncel ekran kartlarını takip etmedim. Şu anda Asus 550Tİ ekran kartım var. Battlefield 1 ve emsali oyunlarda çok abartı olmadan oynayabileceğim ekran kartı için tavsiyelerine ihtiyacım var. Kullandığım monitör Samsung 23" fullhd ayrıca bütçe olarak 600-TL civarı bütçem var. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler!

bence rx470 iş görür hemde yeni kart bütçenizi biraz daha aşarsanız rx470 mantıklı seçim olacaktır.

Az daha verip Rx470 almak mantıklı gelio ama arkadaşın işlemci düşük olduğu için rx470 fena darboğaz yapar ozmnda karttan verim alamaz ve karta verilen paraya yazık olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.