Merhaba 7-8 yıldır oyun oynamadığım için konuyu açıyorum. Ekran kartlarına ve oyun sistem gereksinimlerine bir hayli yabancı kaldım.. (bilgisayar arkadaşımın)
nb2k17 oynarken, oynanmayacak düseyde kasma yapıyor. Sorun ekran kartından mı işlemciden mi yoksa ram kaynaklı mı bilemedim.
İLk olarka ekran kartı değiştirmek istiyorum, nba 2k17er için ne kadarlık bir ekran kartı yeterli olacaktır?
Önce ekran kartı sonra işlemci darboğaz yaratıyor rx 480 ile gta 5 de rahat oynayabilirsin ama işlemci biraz sıkıntı çıkarabilir ileride onuda yükseltebilirsin nb2k17de işlemci sorun olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: whitelotus59
Önce ekran kartı sonra işlemci darboğaz yaratıyor rx 480 ile gta 5 de rahat oynayabilirsin ama işlemci biraz sıkıntı çıkarabilir ileride onuda yükseltebilirsin nb2k17de işlemci sorun olmaz.
Önce teşekkür edeyim, tepkim yanlış anlaşılmasın..
Hocam siz ne yaptınız? Tavsiye ettiğiniz kartın fiyatı 1400 TL.. Arkadaşım o bütçelere çıkamaz.
Bu iki oyun için minumum gereksinimli kart bu mudur? DAha uygun bir şeyler olmas mı?
quote:
Orijinalden alıntı: umix353
quote:
Orijinalden alıntı: whitelotus59
Önce teşekkür edeyim, tepkim yanlış anlaşılmasın..
Hocam siz ne yaptınız? Tavsiye ettiğiniz kartın fiyatı 1400 TL.. Arkadaşım o bütçelere çıkamaz.
Bu iki oyun için minumum gereksinimli kart bu mudur? DAha uygun bir şeyler olmas mı?
Yok hocam bütçe belirtilmediği için bu aralar en f/p olan kartı yazdım rx 460 da yeterli gelir.