Şimdi Ara

400 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar isin icinden cıkamadım bi yardım ederseniz sevinirim bende bi arkadasıma yardım icin buradayım anlayacagınız bu adama makina bulursak herkez hayır dua alacaktır kesin :)) butce 400ytl istedigimiz ozellik turkce menu,kameranın ince olması (adam incelige takmıs) ee tabiki iyi fotograf iyi makina bu adama ne tavsiye edebiliriz arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim benide bu dertten kurtarın (hergun kafamın etini yiyiyo) saygılar....

• Merhaba arkadaşım, madem incelik konusunda hassa, Casio Exilim serisini önerebilirim.
    Manual ayar istiyor mu istemiyor mu belirtmemişsin ama istemediğini varsayıyorum.
    Casio Z60 ya da S600 bakabilir o fiyat aralığında. 34 tane hazır çekim modu var, en uygunun
    seçip çekiyorsun bu kadar =) Gayet de kaliteli çekiyor, el titremesine karşı bir sistemi var, daha net çıkmasını sağlıyor.
    Video çekimi zaten tartışılmaz S600 ün, beklentilerin baya üstünde kaliteli ve uzun. Başka merak ettiğin şeyler
    varsa sorabilirsin.
  • yok yok arkadasım manuel ayarlı istemiyor oldu bu is baba emegine saglık tesekkur ederim saygılar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL Quantum 600 800 TL
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.