Şimdi Ara

400 Ytl'ye Kadar Tavsiyeleriniz!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar belki biraz garip gelebilir bazılarınıza ama bir abimize kesinlikle sıfır.(kendisi böyle rica ediyor, 2.el'den pek haz etmiyormuş :) ) KDV dahil, maksimum ama maksimum 400 ytl'ye kadar, basit oyunlar oynanabilecek. Nete girelebilecek, çok fazla özelliği olmayan sadece kasa toplayacağız..

Standartlar
    56k,cd-rom,floopy vs...

Sizin bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g0n3nc -- 24 Şubat 2005, 18:52:44 >

• komik gerçekten komik yazık parana SAKIN DENEME
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodyfx

komik gerçekten komik yazık parana SAKIN DENEME
    400 vereceğine 800 ytl ver daha kaliteli olur.. eski bir makina sakın alma. xp yi bile zor kaldırıyor.. ne bileyim bir sürü sorun olur.. ama daktilo gibi kullanmak istersen olabilir..

bence biraz kaliteli olsun.. taksitli kampanyalar falan var...

• quote:

Orijinalden alıntı: erturk42

400 vereceğine 800 ytl ver daha kaliteli olur.. eski bir makina sakın alma. xp yi bile zor kaldırıyor.. ne bileyim bir sürü sorun olur.. ama daktilo gibi kullanmak istersen olabilir..

bence biraz kaliteli olsun.. taksitli kampanyalar falan var...

Alıntıları Göster
    bodyfx, lütfen konuşma tarzını değiştir...

erturk4 ben kendime almıyorum ki, bende farkındayım bazı şeylerin. Taksitle falan olmadan Celeron vb. işlemcili sorunsuz bir makine toplarız sanıyorum...Ayrıca benim 250 milyonluk makinem Xp'de sorun yapmıyor bunuda hatırlatıyım...

Lütfen önerilerinizi yazın...

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: g0n3nc

erturk4 ben kendime almıyorum ki, bende farkındayım bazı şeylerin. Taksitle falan olmadan Celeron vb. işlemcili sorunsuz bir makine toplarız sanıyorum...Ayrıca benim 250 milyonluk makinem Xp'de sorun yapmıyor bunuda hatırlatıyım...

Saygılar

Alıntıları Göster
    Asus P4R800-VM SES+ETH+EKRAN Onboard 68$
    INTEL CELERON 2.26 GHZ CPU (BOX) 478 PIN 256Cache 67$
    256 MB PC400 MHZ DDR RAM 30$
    SAMSUNG 40 GB 7200 RPM HDD 46$
    ESTATE 3605 ATX USB KASA 22$
    52 X SAMSUNG CDROM 15$
    Vestel 17" monitör 97$
    klavye +mouse 7$

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Asus P4R800-VM SES+ETH+EKRAN Onboard 68$
    INTEL CELERON 2.26 GHZ CPU (BOX) 478 PIN 256Cache 67$
    256 MB PC400 MHZ DDR RAM 30$
    ESTATE 3605 ATX USB KASA 22$
    52 X SAMSUNG CDROM 15$
    Vestel 17" monitör 97$
    klavye +mouse 7$

Alıntıları Göster
    internete mmx makinayla bile girersin ne olacak paşalar gibide bir makina toplarsın o paraya tabi paşa derken belirtiiğin amaçlar çerçevesinde

• quote:

Saygılar

Alıntıları Göster
    EPOX AMD 8KMM3I VIA KT400 64MB VGA AGP8X SES+ETH+USB2.0 58$
    AMD SEMPRON 2200+ SOC A 333 MHZ 384 CACHE BOX 58$
    128 MB DDR PC2700 19$
    SAMSUNG 40 GB 7200 RPM UDMA 51$
    MITSUMI 1.44MB 3.5" 7$
    ASUS 52X 15$
    SPEEDCOM 56K INTERNAL 8$

216$+kdv ediyor boyle bir sistem ama bence 128ddr yerine 256ddr alın alıcaksanız

15' montitorde heralde 60$ falan dır mouse+klavyede 8$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiiM -- 24 Şubat 2005, 19:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeLiiM

EPOX AMD 8KMM3I VIA KT400 64MB VGA AGP8X SES+ETH+USB2.0 58$
    AMD SEMPRON 2200+ SOC A 333 MHZ 384 CACHE BOX 58$
    128 MB DDR PC2700 19$
    SAMSUNG 40 GB 7200 RPM UDMA 51$
    MITSUMI 1.44MB 3.5" 7$
    ASUS 52X 15$
    SPEEDCOM 56K INTERNAL 8$

216$+kdv ediyor boyle bir sistem ama bence 128ddr yerine 256ddr alın alıcaksanız

15' montitorde heralde 60$ falan dır mouse+klavyede 8$

Alıntıları Göster
    SeLiiM ve Turgut arkadaşlarıma teşekkür, sonsuz teşekkür ediyorum...

Sistem önerilerinizi göz önünde bulunduracağım...

Ayrıca diğer arkadaşlarında önerilerini bekliyorum..

Saygılar...

• quote:

SeLiiM ve Turgut arkadaşlarıma teşekkür, sonsuz teşekkür ediyorum...

Sistem önerilerinizi göz önünde bulunduracağım...

Ayrıca diğer arkadaşlarında önerilerini bekliyorum..

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Benim yazdıgım sistem suan için normal düzeyli bir sistem dostum Counter-strike da oynar Need For Speed underground 2 de yane bundan düsügüde alınmaz emin ol
  • quote:

Benim yazdıgım sistem suan için normal düzeyli bir sistem dostum Counter-strike da oynar Need For Speed underground 2 de yane bundan düsügüde alınmaz emin ol

Alıntıları Göster
    400 ytl ye bişi elde edemessin 100 ytl daha olsa belki bence paraya biras daha kıymalısın bayi olarak ben daha içime sinen en ucuz fiyat 550 çıkarttım vede bunda da 10 ytl kar var. arkadaşımın şifresi ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece_sovalyesi

400 ytl ye bişi elde edemessin 100 ytl daha olsa belki bence paraya biras daha kıymalısın bayi olarak ben daha içime sinen en ucuz fiyat 550 çıkarttım vede bunda da 10 ytl kar var. arkadaşımın şifresi ile

Alıntıları Göster
    Turgut yazdığın sistem gerçekten güzel, bir kaç yerden o özelliklerle fiyat çıkarttırıcağım yarın. O düzeyde bişeyler alacağız...

Lütfen arkadaşlar 400 ytl'ye bişey olmaz falan demeyin, ben oyun oynayacağım demiyorum ki, nete gireceğiz birde basit oyunlar...Zaten ileridede yenileceğiz sistemi, şu an için kasa için kdv dahil maksimum ama maksimum 400 ytl diyorum. Diğer arkadaşlar sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum...

Saygılar...

• quote:

Turgut yazdığın sistem gerçekten güzel, bir kaç yerden o özelliklerle fiyat çıkarttırıcağım yarın. O düzeyde bişeyler alacağız...

Lütfen arkadaşlar 400 ytl'ye bişey olmaz falan demeyin, ben oyun oynayacağım demiyorum ki, nete gireceğiz birde basit oyunlar...Zaten ileridede yenileceğiz sistemi, şu an için kasa için kdv dahil maksimum ama maksimum 400 ytl diyorum. Diğer arkadaşlar sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum...

Saygılar...

Alıntıları Göster
    p3 tabanlı yani soket 370 bir sistem alamak istersen ddramli soket370 anakart onboard 100 milyon +cyrix işlemci 666 mhz 25 milyon :) +50 milyon 256 ddram+75 milyon 40 gb harddisk+20 milyon cdrom +kasa 35 milyon+95 milyon herhangi bir 15" monitör ,yani senin işini görecek sıfır bir bilgisayar 400 milyon gibi fiyata toplanabilir veya
    onboard soket 478 anakart 70 milyon +celeron1700 işlemci 90 milyon bu şekildede +50 milyona bir soket478 sistem toplayabilirsin hele parayı 500 e çıkarabilirsen toplayacağın sistem uçar ,uçar he bu arada o fiyata olmaz diyen arkadaşlar fena kazıklanmış herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: 17_Ocak

p3 tabanlı yani soket 370 bir sistem alamak istersen ddramli soket370 anakart onboard 100 milyon +cyrix işlemci 666 mhz 25 milyon :) +50 milyon 256 ddram+75 milyon 40 gb harddisk+20 milyon cdrom +kasa 35 milyon+95 milyon herhangi bir 15" monitör ,yani senin işini görecek sıfır bir bilgisayar 400 milyon gibi fiyata toplanabilir veya
    onboard soket 478 anakart 70 milyon +celeron1700 işlemci 90 milyon bu şekildede +50 milyona bir soket478 sistem toplayabilirsin hele parayı 500 e çıkarabilirsen toplayacağın sistem uçar ,uçar he bu arada o fiyata olmaz diyen arkadaşlar fena kazıklanmış herhalde

Alıntıları Göster
    cyrix işlemci nerede varki sıfır ?şöle söleyem o zaman 29+kdv ye viaarmada anakart var vga ses lan içinde ama ram fazla desteklaemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gece_sovalyesi

cyrix işlemci nerede varki sıfır ?şöle söleyem o zaman 29+kdv ye viaarmada anakart var vga ses lan içinde ama ram fazla desteklaemiyor

Alıntıları Göster
    ya ne olsun merpada var satmaya çalışıyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 17_Ocak

ya ne olsun merpada var satmaya çalışıyorlar :)

Alıntıları Göster
    INTEL CELERON 2.26 GHZ CPU (BOX) 478 PIN 256C 67$
    Biostar u8668 ddr ses+ekran+ethernet onboard 38
    128 MB PC333 MHZ DDR RAM 1 Adet 17
    SAMSUNG 40 GB 7200 RPM HDD 1 Adet 46
    CASECOM ATX KASA 713D USB SİYAH 22
    Q PS-2 KLAVYE 3
    A4 TECH TEK SCROLL MOUSE 3D+(SWW-35) 3
    VESTEL 15 MONITOR 75
    52 X SAMSUNG CDROM 15
    KDV DAHIL 337$ 440milyon yapar fiyatlar bayi fiyatı belirteyim :)

• quote:

INTEL CELERON 2.26 GHZ CPU (BOX) 478 PIN 256C 67$
    Biostar u8668 ddr ses+ekran+ethernet onboard 38
    128 MB PC333 MHZ DDR RAM 1 Adet 17
    SAMSUNG 40 GB 7200 RPM HDD 1 Adet 46
    CASECOM ATX KASA 713D USB SİYAH 22
    Q PS-2 KLAVYE 3
    VESTEL 15 MONITOR 75
    52 X SAMSUNG CDROM 15
    KDV DAHIL 337$ 440milyon yapar fiyatlar bayi fiyatı belirteyim :)

Alıntıları Göster
    ASUS AMD A7S8X/MX SIS741GX SES+VGA+LAN SATA 8X 47$
    AMD SEMPRON 2200 CPU BOX 56$
    128 MB PC333 MHZ DDR RAM 19$
    CASECOM ATX KASA 713D 22 $
    Q PS-2 KLAVYE 3
    BEKO 15 CRT MONITOR 76$
    52 X SAMSUNG CDROM 15

Artık bunlardan birini seçersin bu konuda burada kapanır

• quote:

ASUS AMD A7S8X/MX SIS741GX SES+VGA+LAN SATA 8X 47$
    AMD SEMPRON 2200 CPU BOX 56$
    128 MB PC333 MHZ DDR RAM 19$
    CASECOM ATX KASA 713D 22 $
    Q PS-2 KLAVYE 3
    BEKO 15 CRT MONITOR 76$
    52 X SAMSUNG CDROM 15

Artık bunlardan birini seçersin bu konuda burada kapanır

Alıntıları Göster
    Arkadaş sadece kasa demiş, herkeste inadına monitör yazmış? ne iş yaww..

Arkadaşım sempron veya celeron d nin ucuz bir işlemcisini, ekran dahil her şeyi on-board olan bir anakart, 256 DDR 333, 40 GB HDD ve ucuzx bie kasa işinizi görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxu

Arkadaş sadece kasa demiş, herkeste inadına monitör yazmış? ne iş yaww..

Arkadaşım sempron veya celeron d nin ucuz bir işlemcisini, ekran dahil her şeyi on-board olan bir anakart, 256 DDR 333, 40 GB HDD ve ucuzx bie kasa işinizi görecektir.

Alıntıları Göster
    o paraya sen atari al istersen yanınada 2 kaset geçinip gidersin
    onbord bi anakart al mönitör 14 al floppy[alma çok palı ]cd rom [ ne gerek varki wındows kur yeter [ram[ 64 neyine yetmiyo] mause [alma klavyeden hallet herşeyi] [hoparlör kasanın içinde olucak diycektim ama kasa ne alıyosunki boşver alma mukavvadan bi kasa yap ][ hdd alma dos ortamında çalışırsın wındows 3,1 eskiden wındwosmu varmış ki

Beyler yanlış anlamayın şaka şaka

• quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

o paraya sen atari al istersen yanınada 2 kaset geçinip gidersin
    onbord bi anakart al mönitör 14 al floppy[alma çok palı ]cd rom [ ne gerek varki wındows kur yeter [ram[ 64 neyine yetmiyo] mause [alma klavyeden hallet herşeyi] [hoparlör kasanın içinde olucak diycektim ama kasa ne alıyosunki boşver alma mukavvadan bi kasa yap ][ hdd alma dos ortamında çalışırsın wındows 3,1 eskiden wındwosmu varmış ki

Beyler yanlış anlamayın şaka şaka

Alıntıları Göster
    eger oyun oynamak istiyorsa 400 ytl ye alacagı makine ile sadece tetris oynar. zaten bord 100 ytl ekran kartı 100 ytl ram 80 ytl hdd 100 ytl etti 400 ytl e ne kaldı geriye kasa yok.cd rom yok. klavye yok.mouse yok.

yani uzun lafın kısası 400 ytl ye gidip ps2 falan alsın.Daha yararlı olur onun icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone1912

eger oyun oynamak istiyorsa 400 ytl ye alacagı makine ile sadece tetris oynar. zaten bord 100 ytl ekran kartı 100 ytl ram 80 ytl hdd 100 ytl etti 400 ytl e ne kaldı geriye kasa yok.cd rom yok. klavye yok.mouse yok.

yani uzun lafın kısası 400 ytl ye gidip ps2 falan alsın.Daha yararlı olur onun icin

Alıntıları Göster
    Öncelikle simonee ve Slay arkadaşlarımın zeka ve espri seviyelerine bayıldım doğrusu...

maxu,17_january ve özellikle Turgut arkadaşlarıma çok teşekkür ederim... Verdiğiniz fikirler çok etkili oldu, dediğiniz ayarlarda hemen hemen aynı özelliklerde sadece kasa 390 ytl'ye bişeyler topladık kendi çapımızda, zaten çokda bişey istemiyordum. Bunu belirtmiştim bazı arkadaşların kafalar almadı herhalde ama neyse artık...

Not: Lütfen artık yorum, fikir veya öneri yazmayın gerçekten yazan herkese tekrar teşekkürler. Konu Kapanmıştır...

Saygılar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.