Selamlar. Oyun için pc toplayacağım inşallah. Uzun zamandır işlemcidir, ekran kartıdır piyasası olsun yeni çıkan ürünler olsun takip etmiyorum. Her türlü oyunu rahatça oynayabileceğim bir masaüstü toplamak istiyorum.
Bütçe 4000-4500 TL civarı. Ayrıyetten bu bütçeyle oyun için önerebileceğiniz laptop varsa onu da yazın lütfen. Teşekkürler.
Ben de bu siteden 4 binlik bir sistem toplama niyetindeyim. Ancak nacizane tavsiyem; belirtmiş olduğunuz sisteme bir tane daha 8gb'lık bellek olsa daha iyi olur sanki. Bir de uzun vade için Ryzen 5 1600 işlemci tercih etse sanki daha iyi olur gibime geliyor. Ya da bütçesini biraz aştığı için sadece RAM'e destek alabilir :) Henüz alıp kullanmış değilim ancak Ryzen işlemciler yüksek RAM'ler ile daha iyi performans çıkarıyorlarmış. Özellikle de multiplayer oyunlarda. Eğer yanılıyorsam doğrusunu öğrenebilmem açısından düzeltirseniz sevinirim. Keza ben de bu siteden hazır sistem alma niyetindeyim. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: SezZzaR
Ben de bu siteden 4 binlik bir sistem toplama niyetindeyim. Ancak nacizane tavsiyem; belirtmiş olduğunuz sisteme bir tane daha 8gb'lık bellek olsa daha iyi olur sanki. Bir de uzun vade için Ryzen 5 1600 işlemci tercih etse sanki daha iyi olur gibime geliyor. Ya da bütçesini biraz aştığı için sadece RAM'e destek alabilir :) Henüz alıp kullanmış değilim ancak Ryzen işlemciler yüksek RAM'ler ile daha iyi performans çıkarıyorlarmış. Özellikle de multiplayer oyunlarda. Eğer yanılıyorsam doğrusunu öğrenebilmem açısından düzeltirseniz sevinirim. Keza ben de bu siteden hazır sistem alma niyetindeyim. Saygılar.
doğru haklısın olabilir bütçesine uygun ise bir ram daha ekletebilir.. Ryzen konusunda bahsettiğiniz durum ile ilgili fazla bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: SezZzaR
Ryzen'lar daha fazla RAM'dan ziyade çift kanal belleklerde daha iyi çalışıyorlar.
Tavsiyeler için teşekkürler. Ryzenler nasıldır bilmiyorum. İntel işlemcili bir pc toplasam daha iyi olmaz mı ? Ryzenler intel kaby lakelerden iyi mi ? Bu arada yukarıda belirttim mi bilmiyorum ama oyun pcsi topluyorum.
Oyun için bu sistemlerden hangisini almalıyım ? Bu bana önerilmiş sistemlerden hangisi daha iyi ve dengeli ? Tavsiye ettiğiniz sistem için bir monitör tavsiye edebilir misiniz ?
neledaN
kullanıcısına yanıt
Sinerjinin veya teknobiyotikin sistemleri güzel , ikisinden birisi olabilir .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme