Sistem Tavsiyesi
Selamlar,
2017 Yılında MSI b350 anakart, AMD Ryzen 3 1300x işlemci ve Corsair Vengeance 16gb (8gbx2) 3200mhz RAM'li bir sistem kurmuştum ama biraz güncelleme yapmak gerekiyor artık..
Ryzen 5 5600 işlemci, Asus Tuf b450 anakart alıp mevcut RAM'lerin aynısından bir set daha alsam ve 32 gb yapsam (Toplamda 4 tane RAM olacak) idare eder bir sistem kurmuş olur muyum?
Ekran kartlı olarak da elimde 3080ti var onu kullanmayı planlıyorum (Ekran kartının performansı fazla gelirse 3080'e de indirebilirim takas falan yapıp)
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
İnternet Aboneliği Yenileme
Herkese iyi forumlar,
Arkadaşlar ben internet olarak 100 mbps Vodafone Fiber kullanıcısıyım (107 TL ödüyorum). TV olarak da D-Smart kullanıyorum (Mega paket + Hoşgeldin paketi 43 TL ödüyorum)
İnternet ve TC'ye toplamda aylık 150 TL para ödüyorum ve TV'de sadece çocuk kanalları açıyoruz. Akşam da eşimle izlersek TV8 falan izliyoruz ara sıra.
1-2 ay sonra her iki üyeliğim de sona erecek ama hangi TV hizmetini ve internet hizmetini alacağım konusunda kararsız kaldım. Hiç uğraşmadan Turkcell'in TV+ ve 100 mbps (Upload'ı 10 mbps imiş) hizmetini satın alıp kurtulsam mı yoksa farklı bir arayış içine girsem mi acaba?
*İnternet 100 Mbps önemli çünkü eskisi kadar olmasa da Torrent'i haala kullanıyorum (Doğal olarak 10 mbps upload iştah kabartıyor). BluRay'de 12 tb civarında film arşivim var.
Teşekkürler.
75 Hz Monitör Tavsiyesi (Yiğen İçin)
|
Siz hangi kasayı seçerdiniz?
|
|
Mont Blanc Tükenmez Kalem
KAMİLKOÇ Şoför Rezaleti !!!
|
|
|
5000 TL'ye Sistem
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 596
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 17.261 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 558 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar