Şimdi Ara

İnternet Aboneliği Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben internet olarak 100 mbps Vodafone Fiber kullanıcısıyım (107 TL ödüyorum). TV olarak da D-Smart kullanıyorum (Mega paket + Hoşgeldin paketi 43 TL ödüyorum)

İnternet ve TC'ye toplamda aylık 150 TL para ödüyorum ve TV'de sadece çocuk kanalları açıyoruz. Akşam da eşimle izlersek TV8 falan izliyoruz ara sıra.

1-2 ay sonra her iki üyeliğim de sona erecek ama hangi TV hizmetini ve internet hizmetini alacağım konusunda kararsız kaldım. Hiç uğraşmadan Turkcell'in TV+ ve 100 mbps (Upload'ı 10 mbps imiş) hizmetini satın alıp kurtulsam mı yoksa farklı bir arayış içine girsem mi acaba?

*İnternet 100 Mbps önemli çünkü eskisi kadar olmasa da Torrent'i haala kullanıyorum (Doğal olarak 10 mbps upload iştah kabartıyor). BluRay'de 12 tb civarında film arşivim var.

Teşekkürler.

• Netflix'in 26 liralık paketi var, çocuk içerikleri de geniş. Kablonet de olabilir, kablotv ile birlikte.

• Superonline dan almak mantıklı gibi.

Apartmanınızda fiber altyapı olarak sadece vodafone veya superonline mı mevcut?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada mobil hattınız turkcell se cazip fiyat olabiliyor turkcell in kendi içinde ki biz grubu özelliğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet yeni abonelik
    5 yıl önce açıldı
    Yeni abonelik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.