Şimdi Ara

Operatör değişikliği sonrası aktif Türktelekom aboneliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayı sonunda operatör değişikliği yaparak Türktelekom aboneliğimi sonlandırdım. 6 Mart tarihinde kesilen faturamı da ödedim. İçerisinde kampanya avantajları altında fatura edilmiş ücret de vardı. Sormak istediğim bu son faturam mı ve e devletten baktığımda Türktelekom’da aktif bir aboneliğim görünüyor, neden hala aktif görünüyor? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• Aboneliğiniz aktif görünüyor ise iptal etmemişlerdir, ttnet zamanlarında iptal etmiştik etmemişler, en son genel müdürlüğe giderek zor bela iptal etmiştik. Edevlet üzerinden iptal talebini oluşturun, iptal etmeme şansları kalmıyor.

• Sadece e devlet üzerinde 1 adet aktif Türk Telekom aboneliğim görünüyor. Fesih bölümüne geçince abonelik görünmüyor. ISS değişikliği yaptığım için olabilir mi? Altyapısını kullandığımız için bu şekilde görünme ihtimali var mı acaba. Ayrıca işlemleri geçtiğimiz ISS yaptı, hizmet numaram da değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concealer -- 8 Mart 2023; 9:53:42 >
  • concealer C kullanıcısına yanıt

benim de öyle 2020 mayısta iptal ettirdim aktif fesih yapacam gürünmüyor fatura filan gelmiyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.