|
Bildirim
|
Koca otobüsü durduramam ne.Oldu o zaman otobüsü durduramam diyip insanları ezip geçsin.
|
Hocam o adami edebildigin heryere sikayet etmeye calis keske bide kafasini otobusun tekerine surtseydin
|
Birincisi dava acacagim demedim.
Ikincisi sana gore tepki vermemiz icin illa orda bir sey mi olmasi lazim? Adama kotu bor sey mi dedim? Kufur mu ettim arabadan inmesi icin? Sen kimsin de orda calisan olarak arabadan inme curretinde bulunuyorsun? Neden gozun kararmis bu kadar? Ek olarak sana aslinda cevap vermemek lazimdi cunku belli farkli bir yerinle okumussun anlatmak istediklerimi ama dayanamadim iste ne yaparsin... |
Sakın uzlaşma çeksinler cezalarını.
Ha onlara en büyük ceza müşteri kaybıdır. Sen bu olayı tüm sosyal medyada paylaş. |
Polis çağırıp şikayetçi olsaydın
Plakayı alıp bekleyecektin kaçsa suçlu kaçmasa başına iş almış olur seferi aksar her türlü zarardaydı. Çok geçmiş olsun. Yaşamamızın mucize olduğuna dair bir olaya daha şahit olmuş olduk |
yukarıda yaşanılan ucuz atlatılan bi olay var. Kaldır bu yorumu nasıl bi piskoloji ile betimledin bu kadar bu olayı. Direk otobüs kadını altına aldı demek varken kullandığın bu ifadelere gerek var mı bu kadar.
|
Haksız olduğunu bildiği için üste çıkmaya çalıştı orada işte kendince !
|
Karşındaki kişiyi kullandığın araç ile korkutmak nedir? Nasıl bir şerefsizliktir?
Bence önce kamilkoc şikayet hattında şikayet oluşturun. Sonra Otogarda kamera vardır. Gidin kamilkoc a dava açın. İşinden olsun. Adı çıksın. O zaman öğrenir insan olmayı. |
Bir şey olmayacağını ben de biliyorum çocuk değilim. Sen önce ilk paragrafımın son cümlesini oku sonda bana ahkam kes. Konu dışı kurallarında aksi bir şey yazıyor da ben mi kaçırdım? Eğer bununla alakalı bir yasak varsa göster bana postu sileyim. Oradan konuşmak kolay...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|