Ekşi de paylaşılmış . Fiyatlar gerçekten çok yüksek biraz indirim yapsalar bari . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 6 Mayıs 2021; 17:49:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes s350'ye binip otoyol geçiş ücretine sinirlenen vatandaş!
-
-
Alin teriyle kazanan adam 1 kurusunu dahi birakmaz. Helal olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslinda adam hakli tek sorun bu hareketi milyonluk mercedesle yapiyor olmasi
2. Sınıf Araç : AKS aralığı (dingil mesafesi) 3.20 metre ve üzerinde olan her türlü 2 akslı araç 2. sınıf araçtır. Minibüsler 2. sınıf araç kategorisine giriyorlar.
Sebebi bundan olabilir.
-
adam haklı olabilir ama barzo gibi ana bacı küfür etmesi haksız konuma düşürmüş adım gibi eminim akp li biri olsa bırak küfür etmeyi el pençe divan durur 80 tl nin ne önemi var canınız sağolsun der uzar giderdi.
-
Bende zaman zaman düşük zaman zaman yüksek araçlara bindim. Hakkını aramış adam. Osmangazi köprüsünden geçerken güvenliği vuruyorduk neredeyse. Adam hem suçlu hem güçlü bakiyesi olan hgsyi nakit istedi. Bir ara gündem oldu. 200 300 lira ücretmi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemalnalga
Bende zaman zaman düşük zaman zaman yüksek araçlara bindim. Hakkını aramış adam. Osmangazi köprüsünden geçerken güvenliği vuruyorduk neredeyse. Adam hem suçlu hem güçlü bakiyesi olan hgsyi nakit istedi. Bir ara gündem oldu. 200 300 lira ücretmi olur.yiyorsa vursaydın ne olacak vurunca hapise tıkılıp fare gibi yaşayacaksın senelerce çözüm bu mu ? Oy verirken bilinçli vermek lazım sonra vururum keserim küfür ederim çare olmuyor eşşek gibi veriyorsun oradan geçmesen ne olacak ? Maaşından kesilen vergilerle zaten kuzu gibi ödüyoruz hepimiz.
-
Valla oy verenlere şöyle kardeşim çok şükür Atatürkçüyuz sonuna kadar. Bizde ona sinirleniyoruz zaten ben oy vermedim sen vermedin kim veriyor ve verenin günahını biz niye çekiyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Azad Yılmaz'ın arabası sanırım ama kendisi değil videodaki.Adam belli ki daha önce geçmiş fiyat tarifesini biliyor.O aracın long versiyonu 3165 mm dingil mesafesine sahip.Yani 2. sınıfa girmez.Adam haklı sonuna kadar.
-
Adam hakli ama hakkini nasil aramasi gerektigini bilmiyor.
IStersen orda iki saat bekle, istersen yedi sulalesine kufret bir sey degismez. Para bankadan cekilmis bile sen giseye girince.
Yoluna devam edeceksin sonra bir dilekce yazip itiraz edeceksin.
Yapacak baska bir sey yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanAdam hakli ama hakkini nasil aramasi gerektigini bilmiyor.
IStersen orda iki saat bekle, istersen yedi sulalesine kufret bir sey degismez. Para bankadan cekilmis bile sen giseye girince.
Yoluna devam edeceksin sonra bir dilekce yazip itiraz edeceksin.
Yapacak baska bir sey yok.
aynen öyle orada artislik yapıyor çalışana ama karşısında büyükbaşlardan biri olsa el pençe idivan durur iyi bilirim bu tipleri
-
Video'da yanlış olan 2 şey var.
Birincisi; Osmangazi Köprüsünün adeta bir soygun yeri olması.
İkincisi; Haklı olan vatandaşın ''küfürler'' ederek hakkını aramaya çalışması.
-
Long versiyonun dahi aks aralığı 3.165 metre yani oradan kaynaklanmıyor.
-
adamın küfür etmesinde bir şey yok. küfür etmeyen insan yoktur kimse duyar kasmasın ayrıca adam haklı.
s classı nasıl aldıysa almış umrumda değil adam hakkını aramış. keşke herkes böyle olsa
-
Araç markasıyla ne alakası var bu durumun,adam ortada bir haksızlık varsa bunu dile getiriyor.Her geçişte 5 10tl verilmesi gereken yolların geçiş ücretine bak
Ayrıca şiir gibide sövmüş
quote:
Orijinalden alıntı: nackerLong versiyonun dahi aks aralığı 3.165 metre yani oradan kaynaklanmıyor.
Ben adam hatalı demiyorum. Araç tanımlama yapılırken hata yapılmış olabilir. Sistemsel de olabilir. Sonuçta adam hata var diyor ama orada 1. sınıfta geçiş yapması gerekirken 2. sınıf yazıyor. Bu sorunun temel kaynağı aslında sınıf farkından fazla ödemek zorunda kalması. Sorun araç sınıfı zaten, nasıl kaynaklanmıyor?
Benim aracım çekici üstünde hgs'den geçti. Hgs bakiyesi düşülmüş. Kontrol ettirdim ve bakiyeyi iade ettiler hesaba. Çekici üstünde giden, plakası okunmayan ama hgs etiketi olan araç sahipleri buna dikkat etmesi gerekiyor mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 7 Mayıs 2021; 10:49:50 > -
Çoğu kişi %300 araba vergisinden habersiz
Mercedese gidiyor sanıyor para ama değil hazineye
fox’ta ismail küçükkaya medya içinde olmasına rağmen örnek veriyorım şaşırdı arabacıda öğrendim dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 7 Mayıs 2021; 11:14:25 >
mercedes i olan adam bile zorlanıyorsa biz ne yapalım.
tamam otoyoldur ücreti olsun ama ankara istanbul arasında da otoyol var. oranın ücreti gibi makul osun. mübarek araç yakıyor 30 kuruş. yol yakıyor 90 kuruş
-
Helal olsun adama. hakkını arıyor adam gibi. Valla CHP nin başına getirsinler 3 ayda ülkenin başına geçer bu pehlivan.
Alin teriyle kazanan adam 1 kurusunu dahi birakmaz. Helal olsun. |
adamın küfür etmesinde bir şey yok. küfür etmeyen insan yoktur kimse duyar kasmasın ayrıca adam haklı. s classı nasıl aldıysa almış umrumda değil adam hakkını aramış. keşke herkes böyle olsa |
Adam hakli ama hakkini nasil aramasi gerektigini bilmiyor. IStersen orda iki saat bekle, istersen yedi sulalesine kufret bir sey degismez. Para bankadan cekilmis bile sen giseye girince. Yoluna devam edeceksin sonra bir dilekce yazip itiraz edeceksin. Yapacak baska bir sey yok. |
yiyorsa vursaydın ne olacak vurunca hapise tıkılıp fare gibi yaşayacaksın senelerce çözüm bu mu ? Oy verirken bilinçli vermek lazım sonra vururum keserim küfür ederim çare olmuyor eşşek gibi veriyorsun oradan geçmesen ne olacak ? Maaşından kesilen vergilerle zaten kuzu gibi ödüyoruz hepimiz. |
Benzer içerikler
- togg vekaletname örneği
- fiat punto direksiyon arızası
- p0420 arıza kodu
- goodyear kışlık lastik yorumları
- mmt şanzıman robotu fiyatı
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- 2025 golf fiyat
- elektron araba
- taigo bagaj hacmi
- suzuki jimny 5 kapı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X