yeni mi bu? 408de güzel araca benziyor ama halen sorunlar tam gaz demek. x (formerly twitter) 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X https://x.com/ajans_muhbir/status/1825957267696660664 |
Bir vatandaşın İstanbul Peugeot bayisinden aldığı iki araba da arızalanınca bayinin önüne pankart as
-
-
Ne var ki? Klasik fransız kalitesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.2 triger sorunu yıllardır var muhtemelen odur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarıma laf etmek tarzım değil
Netice de kimi beğenir kimi beğenmez
Ama şu 408 için şöyle bir durum net olarak görünüyor ve insanlar nasıl beğeniyor anlam veremiyorum
Yerden yükseksin ve ince tabanlı lastik kullanıyorsun
Şöyle arkadan sol arkadan sağ arkadan falan bu arabayı görünce bir tek banamı berbat görünüyor anlamıyorum
Resmen leylek gibi garip bir tasarımı var
Diğer konu ise zaten günümüzde tüm üreticilerin ortak sorunu haline gelmiş kalite , Mercedes de bile duyuluyor. Maalesef o kısım çokta ilgi çekmiyor artık , sıradanlaştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu anda satılan sıfır km araçlar arasında Tesla Model Y'den sonra en çirkin araç bence 408.
-
Zevkler ve renkler kişiden kişiye değişiyor. Bende şuan yeni araç için tesla ve 408 arasındayım. 408 sadece 1.2 motor yüzünden eleniyor. Paranın eksik kısmını halledersem tesla istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir triger sistemi olamaz. Onu yapan mühendisi, onaylayan müdürü, satışa sunan firmayı tebrik etmek lazım.
-
Otomobil dünyasında genel bazı durumlar vardır.
Örneğin ;
Bir İngiliz arabasının altında yağ akıntısı görmüyorsanız kesinlikle yağı bitmiştir.
Bir İtalyan markası yeni bir araba modeli piyasaya çıkardığında herkesin ilk sorduğu soru kronik arızası nerede olur.
Vb.
Bu genellemeye Fransızların da sorunlu araçlarını dahil edebiliriz.
307, 407 Peugeot'ların kronik sorunlarını belli bir yaşın üstündekiler oldukça iyi bilir.
Araçların müthiş albenili tasarımlarına aldanıp alır, sonra sanayiden çıkamaz hale gelince yine tasarımına aşık olmuş bir başka talihsize kakalar.
Sadece Renault'un karnesi trimlerindeki erken soyulma vb saymazsak diğerlerinden daha iyi diyebiliriz.
Hele ki sorunsuz Nissan markasının Fransız'ın eli değdikten sonra özellikle Micra'da çıkardığı sorunlar, yine bir çok talihsiz sahibinin cebini iyi boşaltmıştı.
Daha sonra kullandıkları dizel motorlar ve yine Japon Aisin'den aldıkları EAT6 ve EAT8 ile bu kötü imajı oldukça düzeltmişlerdi. Bu araçlar yaşlandıkça oluşan elektrik ve elektronik sorunları biraz baş ağrıtsa da araçların tipleri ve özellikleri nedeniyle sevenleri tarafından göz ardı ediliyordu.
Ancak Stallantis ile birlikte önce Aisin ile şanzıman anlaşması sonlandırılıp yine çift kavramaya geçtiler. Dizel motor artık üretilmediğinden ilk çıktığında yılın motoru falan seçilen o meşhuuuurr sorun yumağı 1.2 Puretech Turbo ile eski günlerine dönerek müşterilerini şaşırtmadılar.
Unutmadan yine aynı şirket bünyesindeki Opel modellerinde de aynı kronik arızalar "şikayetvar" türü sitelerde rekor kırmaya devam ediyor.
-
Triger sorunu bu kadar erken çıkmaz. 408'lerin sorunu yazılım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forumda pejoyu övüp duran arkadaşlar vardı neredeler acaba
-
lspi problemi yaşıyor, aynı sorunu 308 gt de yaşadık.
-
Hiç Peugeot aracım olmadı bu markaya merakımda olmadı. Bu yaşanan olayın Türkiye distribütörü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta da benzer olay Toyota corolla modeli için benzer bir durum vardı adam pankartla bayi önüne bırakmış aracı. Bu yüzden genel merkez veya yurt dışı ile iletişime geçilmesi gerektiğini düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tasarıma laf etmek tarzım değil
Netice de kimi beğenir kimi beğenmez Ama şu 408 için şöyle bir durum net olarak görünüyor ve insanlar nasıl beğeniyor anlam veremiyorum Yerden yükseksin ve ince tabanlı lastik kullanıyorsun Şöyle arkadan sol arkadan sağ arkadan falan bu arabayı görünce bir tek banamı berbat görünüyor anlamıyorum Resmen leylek gibi garip bir tasarımı var Diğer konu ise zaten günümüzde tüm üreticilerin ortak sorunu haline gelmiş kalite , Mercedes de bile duyuluyor. Maalesef o kısım çokta ilgi çekmiyor artık , sıradanlaştı |
şu anda satılan sıfır km araçlar arasında Tesla Model Y'den sonra en çirkin araç bence 408. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X